2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286

Benim de iki kez başıma geldi, yay kısmı geri atmadı dışarı taştı. Bir şey olacağını sanmıyorum. Senin iki gen de homozigot değildi değil mi?

Hepsi için ayrı ayrı geçmiş olsun, dün olumsuz bir günmüş senin için. Umarım hepsi düzelir.

Günaydın hanımlar
Ben Erkenden uyandım 7de çok kötüyüm tansiyonum düşük eşim horul horul uyuyor mutfağa git gel bir sürü birşey yedim atıştırmak için ama hiç halim yok kötü bir gün beni bekler çünkü uykusuzluğa hiç dayanamıyorum
Umarın sizin gününüz güzel geçer

Kötüye şartlandırma canım kendini, daha çok negatif enerji çeker. Tansiyonun için kahvaltını yapıp, yükseltecek bişiler yap. Uykuyu da unut, hooop geçti bitti

Günaydın güzel anneler bugün temizlik günü uzun bir aradan sonra temizlik yapacağım yavaş yavaş giriseyim ise

Günaydın kizlarrrr nasilsiniz sze bsy sorucam bn bebegi hereketlerini 19 haftadan net hissetmeyi baslamistim uc gundur tık yok dun tansyonum iki hundur tansyonum yüksekmiş bugun düştü tansyonum ama artk korkmaya basladim uc gun hissetmemem normalmi acile gitmelimiyim sizce doktorumu arayamam şehir dışındaymış ne yapsam kafam karisti

normalde 20 haftadan önce zaten ara ara hissedilir. normal bence hissetmemen. ama ben hep hissediyordum şimdi yok diyorsan git doktora mutlaka.

Gunaydin herkese dun aksam karnim o kadar sisti ve gerildi ki birazdan patlarim diye bekledim :) artik aksamlari saat 8den sonra falan hep boyleyim

Ayy ayni ben bende oyleyim hatta benimki 5 gibi falan basliyor aksam yemegi yiyemiyirum ( ama yiyorum tabiki o sislige ragmen) yani corba yanina minik bir tabak bisey hemen sisiriyo ve gece yarisina kadar boyleyim. Bir gun yuruyus bir gunde evde hamileleik hareketi yapmaya basladim cok sukur havalar biraz serin gitmeye basladida. Benim karnim buyudu pantolonum olmamaya basladi.

normalde 20 haftadan önce zaten ara ara hissedilir. normal bence hissetmemen. ama ben hep hissediyordum şimdi yok diyorsan git doktora mutlaka.
Canm bn suan 21+3 oldum ondan korkuyorum tatli yedim bi iki saat bekliyim sonra gidicem hastaneye dua et bnm icin ne olur

Canim hala hissetmedin mi ? .. Acaba son zamanlarda üzüldüğün icin bebegin bunlardan mi etkilendi. Ben stres dönemlerimde hastaneye gitmistim genel tahlil yapılmıştı orada strese bağlı bir hormonum yüksek çıkmıştı. Bebeğime bu stresi yasattigim icin cok üzülmüştüm. Acaba psikolojik olarak bebegin etkilenmis olabilir mi bugün mutlu olacagin biseyler yapsan eşinle biraz dışarı çıksan bebege alisveris yapsanız yürüyüş falan yapsaniz belki eve geldiginde bebegin seni hisseder ve hareket eder.. Ben de kocami bekliyorum öğlene kadae işleri var gelse de biraz gezdirse bizi..

Gunaydin kızlar
Bugün aksam düğün var sabah ütü yaptım bi pantolon bi gömlek belim koptu bel ağrısı bacak ağrısından ölecem eklemlerim cok ağrıyor

Benimde dizlerimde ağrı başladı oturup kalkmak eğilmek canımı yakıyor
Aynisi bende de var belim ağrıyor özellikle bebeğin olduğu sağ taraf cok batıyor ve gece de dizkapaklarim ağrıdı zaten kilom vardı alınca iyice ağırlaştım gece dizlerimin suçlamasından uyandım

Dun biraz seyrime hissettim sanırım artık hissediyorum ama öğlen oluyor başka zaman olmuyor bir de otururken yatarken hiç olmadı

Hepsi için ayrı ayrı geçmiş olsun, dün olumsuz bir günmüş senin için. Umarım hepsi düzelir.
Cok teşekkür ederim canım inş düzelir ilaçlarını aldım kopegimin başladık bakalım dayim da iyi çıkardılar is konusu hala incelemede bakalım gelecek hafta her şey netleşcek şef size bsy olmaz dedi ama büyük şefler üstler ne diyecek henüz belli değil belki sadece savunma yazarız

Gunaydin herkese dun aksam karnim o kadar sisti ve gerildi ki birazdan patlarim diye bekledim :) artik aksamlari saat 8den sonra falan hep boyleyim
Ben de aksam yemekten sonra boyle oluyorum simdi patliycam diye bekliyorum:) cok yemekten mi oluyo bilmiyorum ama elimde degil resmen doymuyorum ya bi tabakla falan

Tünaydın anneler-- şimdi de tek sinyal veren bebek hareket hissedip , hissetmeme sorunuyla karşı karşıyayız.. zaten pimpiriktik muayene üstünden 1 gün geçse acaba iyi mi bir şey yok mu endişelenirken... 1 gün hareket hissetmemek biz Şubat anneleri için normal hareketler bence:))) ben de dün endişendim, baktım 1 kaç kişi de endişeli ozaman tamam normal dedim.. sorunlar aynı olunca bana normal geliyor artık.. bir yerde okumuştum. 28.hftadan sonra hergün düzenli saatlerde hareket hissetmezsek sıkıntı olurmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…