2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
İnşallah canm arkadasimin annesi doktor ona sordum yatmadan once sut ic hissedersin dedideniyelim bakalim bizim uykucu yavrular tepki verir belki
Ayyyyy uyandi bizimki teyzesiii:)) cocuk isyan etti anne otur biraz yoruldum diyo cok şükür canim rahatladim valla sagol sen de beni rahatlattin hadi sen de hissedersin birazdan insallah annesi

Ayyyyy uyandi bizimki teyzesiii:)) cocuk isyan etti anne otur biraz yoruldum diyo cok şükür canim rahatladim valla sagol sen de beni rahatlattin hadi sen de hissedersin birazdan insallah annesi
Bsy degl canm bnm Cok şükür maşallah ona simdi uzan dinlen annesibnmkisi biraz tembel çıktı annesini korkutuyo inşallah bnde hissederim bugun

İnşallah canm arkadasimin annesi doktor ona sordum yatmadan once sut ic hissedersin dedideniyelim bakalim bizim uykucu yavrular tepki verir belki
Bsy degl canm bnm Cok şükür maşallah ona simdi uzan dinlen annesibnmkisi biraz tembel çıktı annesini korkutuyo inşallah bnde hissederim bugun
Hissedeceksin canim bisa evham yapmisim ben sen de evham yapma kalp atisini duymussun simdi sakince bekle sen de :))

Saol canm bnm bnde bekleyişteyim

Hayırlı geceler kızlar nasilsıniz?

Coook yoğun bir günün ardından uzandım sımdi ama bacaklarimin damarları cekiliyor sanki. Böyle olan var mı?

Hayırlı geceler kızlar nasilsıniz?

Coook yoğun bir günün ardından uzandım sımdi ama bacaklarimin damarları cekiliyor sanki. Böyle olan var mı?
Bacaklarım kollarim belim ve boyun damarlarim cekiliyor. Esya sar kolile koli yapistir egil kalk egil kalk valla totom yuvarlandi squat yapmis gibiyim 3 gundur

Iyi geceler kızlar benim de bugun surekli karın ağrım var çok strese girdim allahtan yarın kontrol var 4 haftadır görmüyorum bebeği çok heyecanlıyım

Günaydın kızlar

Dün çıkıp gezicektim bebeğe de bişeyler bakarım diye düşündüm ama öğle vakti uyuyakaldım

Bu aralar herhalde 10saat uyuyorumdur gebeliğin başındaki gibi uyku basmaya başladı yine. Normal şartlarda 6saat uyuyan biriyim uykuyu da sevmem ama düşüp kalıyorum

Bide bende artık hissetmek istiyorum minik kızçemi ama bir iki hafta sürecek galiba

Ben 19.hafta hissetmeye başladm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…