2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
kızlar sizde hala aşırı gaz hali devammı?benim hala hergün deli gibi.
bende devam uykumda bıle uyanıyorum gazdan uyurken bıle genırıyormusum eşim dedi
ben gazım cıkmayınca uyanıyorum resmen bebek gıbıyım kalkıyorum karnımı ovuyorum gazım cıkıyor öyle uykuya dalabılıyorum yoksa mıde bulantısı ve agrı yapıyor

Kızlar sepet yatak kullanan var mı? Ben anne yanı na bişey düşünüyordum ya arkadaşım bende sepet var hiç alma onu sana vereyim dedi bende karar vereyim isterim belki dedim. Ben eşya kalabalığını sevmiyorum. Ondan alırsam da 4-5 ay kullanıp geri vericem.

Cnm çocuğu ortada bırakmadık tabiki. Zaten bir tane komidin olunca yetiyor çocuğun eşyslarına. Park yatak ta fazlasıyla iş görüyor. Bunlar benim için sorun değil. Zaten odaların hepsinde perdesi halısı vs mevcut çocuk için ektradan niye alayım. Zaten çocuk için değil kendimiz için alıyoruz. Büyüdüklerinde kendi zevklerine göre değiştiriyoruz. Arkadaşımın çocuğunun korsanlık gemicilik konusunda ilgisi vardı öyle aldılar. Başka arkadaş arabalı takım aldı. Benim oğlumun da yeşil takıntısı var bide yataktan kaydırak hoşuna gitti öyle aldık. Senin herşeyin müssittir yaptırmak istiyorsundur yaptırırsın sonra değiştirirsin değiştirmezsin. Önceliklerin farklıdır. herkesin kendi kararı sonuçta. Benim tecrübeme göre ben eksiklik oda konusunda yaşamadım oğlum da yaşamadı.

Bende dısardan hissediyorum artık. Bence en güzel kısmı bu hamileliğin. İnsan içinde bir insan olduguna hayret ediyor
ay dışardan hissetmeye de başladınız mı ne güzel yaa maşallah. ben de eşim için heyecanla bekliyorum dışardan hissedileceği zamanı. ben hissediyorum ama eşim de bir an önce hissetsin kııpırtısını istiyorum

ben de böyle düşünüyorum. oda falan yapmayacağım şu anda. giysileri için bir dolap almayı düşünüyorum komidin tarzı. bir de beşik vs yatacağı bişey olacak ama ayrı oda hazırlamayacağım şu an için gereksiz geliyor bana. ilerleyen yıllarda duruma göre yapılır zaten. şimdilik ayrı odaya zaten gerek yok bebek annesinin yanında olmalı diye düşünenlerdenim

Öyle bir hissedeceksiniz ki sonlara dogru istediğin tarafa bile yatırmayacak

Bende bendee Çok istiyorum artık dışardan hissetmek

Oda konusu konuşulmuş ama bizim oğlanın eşyaları hem gardorap hem komidin hemde çekmece var ancak yetiyor. Bezi ıslak mendili şampuanı oyuncağı battaniyesi nevresimi pikesi yazlıgı kışlıgı derken. Bide kardesi olunca şimdi tam olacak. Tabi ben bide 10 aylıkken odasını ayırdim o süreçte uğraşamazdım oda yapmakla bu biraz öncelik meselesi galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…