2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286

Kadıkların üst noktası varya canım, o iki noktayı birleştir. İşte o çizginin ortası sancıyordu. Senin anlattığın idrar yolu enfeksiyonu da olabilşr.

Gunaydin canlar :) gunlerin yorgunluguna sonunda bunyem iflas etti sesim travestiden hallice. Halsizlik had safada.

ayy Allah yardımcın olsun. benimde sonum senin gibi taşınıcamda korkuyorumm

abooo geçmiş olsun kız :)

Ay benimdw hayalim Emzirmek için sallanan sandalyeler oluyor ya dinlenmek için çok istiyorum. Bebeğim höğsümde uyurken kitabımı okuyayım. Tabi yorgunluktan bende sızmış olurum ne kitabı Fiyatlar uçuktur sanırım. Rabbim herkesin gönlüne göre versin.

Kadıkların üst noktası varya canım, o iki noktayı birleştir. İşte o çizginin ortası sancıyordu. Senin anlattığın idrar yolu enfeksiyonu da olabilşr.
ıdrarımda yanma yaparken kasılma hıc yok kemık kas agrısı gıbı bakalım okudum nettende rahım genıslemesınden normalmıs masaj yapa yapa gecer ıns

Bende cok begeniyorum ama yerim yok :) (geline oyna demisler yerim dar demis )

Ben kimseye çocuğu ortada bıraktınız demedim ...ayrica sizler oda gereksiz diye fikir söylemişsiniz bende fikrimi söyledim abartmaya gerek yok bence eksiklik hissetmedim demissiniz doğru bir söz önemli olanda bu herkezin bir fikri var o konuda hak verdim size bende eksiklik hissetmiycek olsam yapmazdım ama eşim ve benim hayalim bu ve tek cocuk yapmayı düşündük hep bizim görmediğimiz ne varsa ona yaşatmak istiyoruz

Son düzenleme:
Ister oda yaparsınız ister yapmazsınız tercih meselesi benim imkanım var yapıyorum...isterse komple atarım kizim ne isterse onu da alırım bana problem değil...park yatakta aldım tabi ki doğar doğmaz oda yapanlar olarak odasına koyup kapıyı kapatmiycaz fikir söyledim diye taraf haline getirmeyin durumu lutfen

Bence de daha doğmadan oda yapacağım oda eşyalar la doldu oda yapmayıp yatak odamı ekstra dolaplar la doldurma fikri hoş gelmedi

Ben kimseye çocuğu ortada bıraktınız demedim ...ayrica sizler oda gereksiz diye fikir söylemişsiniz bende fikrimi söyledim abartmaya gerek yok bence
Tatlım abartılan bişi yok zaten. Sen fikrini belirtiyorsun bende fikrimi söylüyorum okadar. Öbür yorumunu şimdi okudum. Çıkış yapılacak bişi olduğunu düşünmüyorum. Tabiki senin kararın

Bu arada bugun detayli ultrason vardi hersey normal şükür sadece bebeğin beyninde mm bir kist var ama endiselenmeyin ilerki haftalarda emilip yok oluyor olmazsa bile sorun yaratmıyor dedi bende endişe etmedim inş sorun yaratmaz ..kiz cinsiyeti hala değişmez dediler ..413 grm

Cnm inşallah daha güzel olur

Ben aldım caploonba dan sallanan sandalye ve ayaklığı 950 tl fiyatı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…