2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Dediğim gibi ben kimseye yap yapma diyemem. Sadece yapamayan arkadaşlarımızın eksiklik hissetmelerine hiç gerek yok zamanla anlayacaklar zaten.

Bence böyle bir imkanın varsa al. Benim sepet tahta beşiğim var 6 aya kadar ancak kullanılıyor sonra mecbur değistiriyorsun ikinci çocugu düsünüyoruz nasılsa diye saklamıştım. Yani bende birinden bulsam almazdım.

bicirbicircadi K Kaan-merve G gokce41 fbtl . Şu an çok sakin bir şekilde salonda oturuyorum kızlar.. Relax... Akşam mutfak cok karisikti ben de bulasiklari önce deterjanla elimde yikayip öyle makineye dizeyim dedim. Ayagimda yüksek terlikler vardı. Gözüm haliya bir aldi resmen foşur foşur suyun icinde geziyormusum. Alttan tencerelerimin oldugu bölümden boru tikanmis sanirim bütün su dolaba ordan da yere yayılmış. Hayir neredeyse boğulacaktim 1 saattir açık o musluk hemen kocami aradım elini sürme beni bekle dedi. Haliyi yeni yıkatmistim. Bütün alt dolaplari yeni temizletmistim mutfakta herşey yüzüyor şu an

Gercekten sanki cocugu buldugumuz yere yatirmisiz, cocuk odasina masraf yapmaktan kacinan cocugun masrafini fazlalik goren anneler gibi olmusuz :)
ben oda yapmadim ama odasi vardi kizimin. once park yataginda yatti sonra yerde. babasinin calisma odasinda fazla bi dolap vardi onuda dolabi yaptik. kizimin bu yuzden psikolojisinde bir sikinti olustugunu dusunmuyorum.

Tabiki yapmak isteyen yapsın , almak isteyen alsın.
K Kaan-merve
bende bu durumun ozellikle alamayan aileler acisindan bakildiginda abartildigini dusunuyorum. zaten 3 sene sonra bir cok seyini degistireceksem neden alayim. yada 3 senede kirilmaz dokulmez neden bir daha masraf yapayim gunah degil mi?

Çok geçmiş olsun. Zaten insan zamanla rahat olmayı öğreniyor. Benim sevgili biricik oglum bir şise yağ dökmüş yün halıma. Sonrada pekmezi bulmus normalde sıkı sıkı kapalı ama eşim dikkat etmez o bırakmış bide onu dökmüs. Kahve iciyordum kurabiyeyle sakince içtim ne yapayım şimdi daha 16 aylık oglum kızsam ne olacak. Eşimi aradım yemek yapmis dedi güldük

Valla ben de şu an çok sakinim. Hayir bir de pis su sonucta.. Neyse bakalim az daha oturayim da sonra gidip haliyi falan katlarım normalde sinirden ağlamam lazım şu an..

Ay cok gecmis olsun, en korktugum seylerden biri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…