2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Boğaz akıntım var, sanırsın istanbul Boğaz'ı,,, burnumu çekemiyorum kanlı bahçe.. gece yatarken zeytinyağı içtim de yattım biraz rahatlattı..
Valla ben 5 gecedir o burun tikanikligindan uyuyamiyordum. 2 gundurde uykusuzluk migrenimi tetikledi basim catliyordu dun gece burun spreyi siktim yattim. Iyi uyumus dinlenmisim bugun daha iyiceyim. Gerci doktor burun spreyi olmaz dedi ama 1 kerecik siktim heralde bisey olmaz. Uzun sure kullanimi sikintili onermiyoruz dedi acilde ki doktor.

Acep viks de zararlı mıdır, suya atıp buhar yapıyordum ben..

Canim sprey sikmak yerine yatmadan once burnunun etrafına nane yagi sür. Bas agrisinda falan da kullanabilirsin onun hamilelikte zararı yok doktorum önermişti bana da

Kızlar bu arada sağlık ocagi takibinizi yapmayi unutmuyor dimi onlar da gebelik takibi yapmak zorundalar bazen aramayi unutabilirler siz hatirlatin. Ben bu sabah gittim açlık ve tokluk sekerime ve bütün degerlerime tekrar baktilar.

Canim sprey sikmak yerine yatmadan once burnunun etrafına nane yagi sür. Bas agrisinda falan da kullanabilirsin onun hamilelikte zararı yok doktorum önermişti bana da
Bacim onlarin hepsini denedim 4 gundur. Okyanus suyu spreyi nazal yikama aparati serum fizyolojik nane yagi okaliptus yagi vs vs. Zaten spreyi bi daha sikmam dun gece uyuyup dinlenmek iyi geldi. Ama gargaraya kafam takildi.

Meraba kizlar bende birsey sormak istiyorum. 18+3hamileyim dun ilk kez bebegin hafif kipirtilarini hissettim ama bugun hic birsey yok moralim bozuldu. Bisey olmamistr demi.

Kızlar benim yavru gece gündüz çok hareket ediyor hiç uymuyor mu acaba ablası gibi geceleri uymazsa naparım ben

Ay iki saattir park yatak ve lohusa pijaması bakıyorum beynim yandı hiç bişeye de karar veremedim

Bacim onlarin hepsini denedim 4 gundur. Okyanus suyu spreyi nazal yikama aparati serum fizyolojik nane yagi okaliptus yagi vs vs. Zaten spreyi bi daha sikmam dun gece uyuyup dinlenmek iyi geldi. Ama gargaraya kafam takildi.
Anladim canim bu aksam da tikanirsa bir de tuzlu su cekmeyi dene burnuna onun da faydasi olabilir. Et ya da kemik falan mi var acaba o kadar şey işe yaramamış

Anladim canim bu aksam da tikanirsa bir de tuzlu su cekmeyi dene burnuna onun da faydasi olabilir. Et ya da kemik falan mi var acaba o kadar şey işe yaramamış
Yok canim nezleyim. Aciliyor 2 dksonra yine tikaniyor :)

Gunaydin kizlarrr bugun bnmde ikinci detayli ultrasonum var dua edin inşallah guzel sonuclar aliyim Sze bsy sorucam aranizda D Dimer putlaşma tahlili yaptran varmi

Meraba kizlar bende birsey sormak istiyorum. 18+3hamileyim dun ilk kez bebegin hafif kipirtilarini hissettim ama bugun hic birsey yok moralim bozuldu. Bisey olmamistr demi.

canım bende senınle aynı günüm bende hissediyordum durdu kaç gündür.buaralar böyle heralde.

Kizlar ben dun sordum doktoruma 28. Haftaya kadar ara ara hissetmek sonra hissetmemek normalmis :) panik yok.

Acep viks de zararlı mıdır, suya atıp buhar yapıyordum ben..
canım bi doktoruna danış istersen
benim bildiğim normal zamanda da solumak yerine ayak topuguna sürmek daha faydalı duymustum ama arkadasın dokoru onada yasak demıs

Valla bilmiyorum ki ben gargara yapiyordum o da zararli yaziyor internette.
Bugun doktora gidecek arkadas varsa doktoruna sorabilir mi tantum verde kloroben vs gargara zararli mi diye.
ben sorayım
lısterın kullanıyorum klorobenden daha faydasını gordum hıc de sormadım zararlı mı dıye acaba lısterın de mı zararlı
gercı zararlı olsa hamıleler kullanmasın yazardı dye dusundum sımdıde kafamda delı sorular

Yaaa hic aklima gelmedi ben de Oral B nin agiz gargarasini kullaniyorum o da mi zararli acaba

kızlar bu hafta birkaç kere böyle yemek saatlerinde falan bayılacak gibi oluyorum midem bulanıyor başım dönüyor.Vücudum uyuşuyor uykum geliyor böyle olan varmı.Şekermi tansiyonmu acaba diyorum?

kızlar bu hafta birkaç kere böyle yemek saatlerinde falan bayılacak gibi oluyorum midem bulanıyor başım dönüyor.Vücudum uyuşuyor uykum geliyor böyle olan varmı.Şekermi tansiyonmu acaba diyorum?
Ben de cok yemek yemeyenlerdenim canim beslenme duzenim hala degismedi ama zaman geçtikçe yemege yakin iyice acikiyorum ve kan şekerim düşüyor sanirim. Seninle ayni durumu yaşıyorum. Daha sık yemeye ya da ara öğünlere baslamak lazim bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…