2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Valla yarin yatistayim. Sonraki gun ise döneceğim yarin dinlenirim insallah.

Aynen valla ya beynim su ve kandan cok sumuk dolu suan
Bi firtcik burun spreyi sikayim dedim doktora olamaz dedi su ic yat dio vicdansiz
Boğaz akıntım var, sanırsın istanbul Boğaz'ı,,, burnumu çekemiyorum kanlı bahçe.. gece yatarken zeytinyağı içtim de yattım biraz rahatlattı..

canım benim arkadaşımında suyu fazla çıktı sekerine bakıldı normaldi bazı ınsanların suyu fazla olabiliyormus iş yerinden bi arkadaşında öyle olmuştu şekeri normaldi belki senin öyledir ama yaşlanmasını bilmiyorum tabi değerlerin önceden düşüktü demek ki suan aldıgın sadece kendini koruyor eger beslenme konusunda sıkıntı yaratıyorsa bı dıyetısyene gıt derım ya da bu kadar bunaldıysan baska bı doktorsan fıkır edın belkı de bu kadar telasa gerek yoktur ya da cok gereklıdır dıye konusur sen de tatmin olursun ama sıkıntıların ıcın ıse yarayacak sey kesınlıkle dıyetısyen sana program cıkarırsa degerlerın yukselır

İyi de beslenmene neden bağlıyor, ne yiyip içiyorsun
de

Boğaz akıntım var, sanırsın istanbul Boğaz'ı,,, burnumu çekemiyorum kanlı bahçe.. gece yatarken zeytinyağı içtim de yattım biraz rahatlattı..
Kızımında gemiz akıntısı çok olur ve buna bağlı öksürüğü çok az bir tereyağının içine bir kaşık keçi boynuzu pekmezi koyup ılık ılık yediriyorum yatarken bir müddet rahatlatıyorbsen de dene istersen

ay evet bunu bi arkadaşımda yapıyor hastalanınca çok faydasını gördü ben henüz denemedim ama o hastalanınca hep yapar

Hadi inş doya doya izle miniğini
inş hayırlı sonuçlar alırım umarım

kızlar gecen beri kasık agrısı resmen adet agrısı cekıyorum kuku agrım merdıven cıkarken genıs adım atarken oluyor sureklı agrıması gectı sımdı yerını kasık agrısına cevirdi ne rahimmiş arkadaş bi genişlemedi gitti yaa

inş çok hecanlıyım inş uzun sürer uzun uzun bakarım diğerinde de foto vermemişti zaten içimde kaldı bu sefer 28736572764 tane foto istiycem
Ben de normalde muayene kontrolüm de haftaya, ama ben de ayrıntılıyı iple çekiyorum.. ona odaklıyım . Video veriyor mu sor istersen, yoksa da eşin çekim yapsın:))

Kozlar ben gece kalktım , yüz üstü yatayım dedim, bir da bir arkadaş gece kıpır kıpır demişti,, gerçekten öyleydi hiç durmuyor şıpa:)) bi an düşündüm ileriki zamanlarda gerçekten yatırmıcaklar:))

İyi de beslenmene neden bağlıyor, ne yiyip içiyorsun

de
Suyumun cok olmasi karbonhidrat şeker agirlikli beslenmeme bagladi. Kalsiyum protein vs dusuk cikti o yonden beslenmedigimi soyledi. Yani hakli aslinda cok sut falan icmiyordum arada aklima geldikce iciyordum. Su an gunde iki bardak süt 1 kase yogurt hic aksatmadan:) ama iste diger seyler kafama takildi su plasenta vs duzelir mi bilmiyorum. Erken doguma falan sebep olmaz inşallah

Günaydın kızlar

Bugün annem ziyarete geliyor 1 hafta kalacak babamda gelecek beraber dönecekler. Biraz dinlenme olacak banada.

Ankarada hava baya serinledi kış geliyor diye ilk kez mutluyum

Hmm canım o zaman dediği gibi beslen hatta sütten çok yogurt ve kefir faydalı dıyorlar
banada kes dedı karbonhıdratı vs ben kılolu basladıgım ıcın kılo almayım dıye
2 saat arayla ara ögun yap cevız fındık ye cıglerden meyvenı ye ufaktan baktın strese gırıyorsun beslenme destegı al bence cnm
onlıne dıyet uzmanları ayda 100 tl bakıyorlar oyle bsy yapabılırsın ya da gıdebılırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…