2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286

Aynen öyle canım, 21.haftanın sonunda ben daha fazla hissetmeye başladım.

Ooo maşallah canım
Gözünaydın herşeyin yolunda olmasına sevindim

Ben gayet rahat atlattım sadece kolumu biri tutugunda anlıyodum yoksa beni baya korkuttular kolunu kaldıramıyosun falan yada sanslıyım hic anlamadım herkeste farklı oluyo insallah ağrın olmaz cnm
Kızım da ağrımamıştı cnm bakalım bunda nasıl olacak

Kızlar özel olacak ama burda herşeyimizi konuşuyoruz şimdi erken doğum riski kanama riski filan var ya ilişki bile yasak zaten neyse cırt cırt ağda yaptıramıyorum maalesef evde de kendim çok zor hallediyorum ya jiletle çok beceremiyorum da napıcam böyle her an temiz olmuyor çok üzülüyorum canım sıkkın

Ben kızım da son ana kadar ağda yapmıştım cnm bunda epilatör kullanıyorum

Off hiç sorma, bugün de aynısını ben düşündüm. Göbek büyüdükçe daha da zorlaşıyor. Jilet bir gün sonra çıkmaya başlıyor. Hiç ağda gibi olmuyor ama çekeceğiz artık 4 ay daha.

Benim içinde bu cok sorun ama ağda yapma dedi doktor yapmıyorum. 2 günde bir ayna ve jiletle hallediyorum.

Ne bitmez çilemiz varmış canım ya Hayır ani bişey olsa napıcaz jilet 2 gün anca dayanıyor onu da beceremiyorum valla ya hastaneye filan acil olarak o halde öyle gitsek yerinde dibine girerim

Ne bitmez çilemiz varmış canım ya Hayır ani bişey olsa napıcaz jilet 2 gün anca dayanıyor onu da beceremiyorum valla ya hastaneye filan acil olarak o halde öyle gitsek yerinde dibine girerim

Hiç bir şey bebeklerimizden önemli değil canım, öyle düşün. Bugün ben de binbir şekle girdim duşta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…