2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Benim yeni dogum yapan arkadasim da kalkan onerdi bana gumus olani duymamistim ama

Ben kızım da son ana kadar ağda yapmıştım cnm bunda epilatör kullanıyorum
Epilatörde vajinanın yanaklarını makineye kaptırma sakın. Bi tanıdığğın öyle olmuştu da acilde aldılar soluğu. Makineyi parçalamışlar kadın bi hal olmuş aman haaa

Bu takımı cok beğendim bunda karar kıldım fikir olur sizede . Sadece besik ve dolap diger parcalarını istemiyorum odayı tıkabasa doldurmak istemiyorum .

Eklentiler

• Screenshot_20170927-164957.webp
    4,3 KB · Görüntüleme: 101
  • Screenshot_20170927-165035.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 94
Olmayan pantolonlarımın düğmesine ve deliğine lastil tokamı geçirip kullanıyorum kızlar aklıma geldi söyleyeyim dedim fikir olur

Boşvermeye çalış, kendini yıpratmaya değmez
Öyle canım maalesef değmiyor diğer çocukların hakkına girmesi ben çıldırtması mühim değil
Benim ki 17 ekim canım :)
Gözün aydın canım çok sevindim darısı sağlıkla kucağına almaya olsun

Sen çok yaşa emi ne güldüm valla işin şakası bende de var bu durumlar ya bazen çok sinirleniyorum sonra ben neden bukadar abarttim diyorum agliyorum kendi kendime ama rahatlatiyo insanı o ayrı bazen kedimi kovaliyorum evin içinde deli gibi koşuyor hayvan Hali mali bişey kalmiyo yamulmadik kendi kendine halledip biri kovaliyo gibi koşuyor kendi kendine miyavlayip sonra yine keçi gibi ordan oraya zıplayıp koşuyo bazen cinnet gecircek dereceye geliyorum sonra eşşek okadar sevimli ki bi bakiyo affediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…