2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Ben sleepy kullanmayi düşünüyorum. Kizimda da türk mali oldugu icin molfix kullanmistim. Bakalim bunda da sleepy deneyelim herkes begeniyor deneyince gorecez artık. 1 numaradan 2 paket alirim sonra bittikce alinir

Canım mantiksiz degil ama yasayarak ogrenicez en azından gunluk 12 tane degisim oluyomu ilk ayda bilmiyorum banada sik degistiriyosun dediler ama 12 demedi kimse canım

Sağol canım :)

Hadi gözün aydın, bizim ki de dün yüz olarak çok net görünemedi:) sonunda bir poz yakaladı doktor :)

Oyyy maşallah biri daha boğazına düşkün galiba :) şaka bir yana süper, gözün aydın.

Bugün bütün uyuzlar seni bulmuş tatlım, boşver. Hele kiloyla ilgili yorum yapanların kafasına satırla vurasım geliyor. Sanki tüm insanlar aynı boy aynı kiloda da bebekler de aynı olmalı.

Kızlar ayrıntılı sonuçlarını kendi doktoruma ne zaman götürsem siz ne zaman götürdünüz

Ben bugün mesaj attım, bir sorun görülmedi diye, ama akıntım var dedim. Gel bir kültür alalım dedi, gittim verdim bakalım, herhalde biraz enfeksiyon var. 3 gün sonra çıkar sonuç bakalım.

Tamam canim bu sefer oyle yapıcam sgkliyim diycem bi fiyat duysam en azindan icim rahatlayacak tamam ozel sigortaliyim ama kaziklanmakda istemiyorum

Evet onceden ogren mutlaka vunku pazarlik payida oluyor acibademde.

Benim asıl randevu bu cumartesiydi ama

Bise demiyorum

Acıbadem mi 4500 lira fiyat verdi. Çok çok iyi. Buradada acıbadem memorial hep bu civarlarda 6000 7000 muayenede 250 civarı. Ama sgk anlaşması yok ankaradaki hastanelerin.

Eskisehirde var. Hatta bak ben resimleri ekleyeyim temel pakette sezeryan yada nornal fark etmiyor 4500 lira. Ekstra epidural istersen 500 lira bi kac farkli ilave paket var 450 liradan 1750 liraya kadar gidiyor.ozellikleri bunlar.

Eklentiler

• 20171004_212605.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 70
  • 20171004_212601.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 68
  • 20171004_212545.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 72
Arkadaşım 1 ay sonra 2 numaraya geçmişti.. beden özelliği de mi giriyor devreye acaba?

Hayırlı akşamlar arkadaşlar bugun az biraz kahverengi akıntım olmuş işten gelince farkettim az ama bu normalmi yoksa endişelenmelimiyim yarın tetenoz aşımı olucam acaba olmadan bir doktora gideyimmi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…