2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
e bebeğin kendi bezi ve mendili de nerdeyse primayla eş değer yazmışlar yorumlarda kullanan var mı arkadaşlar iyi mi acaba

Evet canm girdim cok şükür hersey yolundaydi sizin nasil gecti
maşallah canım sizin adınıza çok sevindim bende iki farklı ayrıntılı yaptırdım cnm ikiside iyiydi çok şükür sağlıcakla çıktı ikisinden de

maşallah canım sizin adınıza çok sevindim bende iki farklı ayrıntılı yaptırdım cnm ikiside iyiydi çok şükür sağlıcakla çıktı ikisinden de
Sail canm masallah gözün aydin bnde iki kez girdim bugun de konturolum var bakalim doktorum ne diycek cok heyecanlıyım zamn gecmiyo

Nane limon olmaz mı ki canım
Olur sanırım canım benim nane limon hep midemi bulandırdığı için pek içmem gerçi ihlamurda içmem biti sevmem ben ama hatsalanınca mecburen içiyorum bi de pekmezle terayağı kaynat dediler ben hastalanırsam ama denemedim

Kizlar ayrintili ultrasona ben de 9 ekimde gidecegim. 20+5 oluyor erken mi olur ki sizce? 23.haftalardan bahsediyorsunuz. biraz daha mi beklesem ki
Bende o haftalarda gittim tekrar 23 haftalık olunca tekrar cagırdı erteleye biliyosan 23 al iki is olmasın ikinciye gidicem herseye bakıldı ama renkliye çok bakılmadı bunalıklık oluyo dedi net görüntü içın en iyi 23 hafta cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…