2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Aynen canım bende katılıyorum sana insan hep bir korkusu oluyor ama kötü düşünmek istemiyorum artık inşallah güzel şeyler olacak bana hamile kalmak bile hayal gibi geliyordu hiç yaşayamıycam gibi ama çok şükür bu günleri gördük ve bundan sonra herşey çok daha güzel olacak Allah'ın izniyle :)
inşallah canım.. azcık daha sabır edicez :dua:

Allah kimseye kırmızıyı göstermesin, büyük panik atlatmışsın. Neyseki yanlış alarmmış :)
Aynen canım valla kamera şakası gibiydi :)) az önce eşim aradı uykumun icine ettiniz bir süre atlatamam bu korkuyu diyo :D çok şükür ya o kadar korkunç bir görüntünün arkasindan ancak bu kadar rahatlatıcı bir sebep çıkabilirdi:))

Hastaneden serumlu bir günden merabalar
Bulantilar peşimi bırakmadı hiç bisey yiyemiyorum kilo kaybımda başladı doktorum serum taktirdi yatıyorum sizde durumlar nasil?

Merhaba,
ben de 5+4 günlük hamileyim. Yumurtalıklarımda ara ara hep ağrı oluyor. Hatta gebeliği öğrenmenin 1-2 hafta öncesinde başlamıştı. İnşallah normaldir bu ağrılar. Bugün doktor kontrolümüz var, inşallah keseyi görürüz. Bu arada benim doktorum bunu ye, buna dikkat et gibi bir uyarıda bulunmuyor hiç:KK43:
Kese görünür cnm kesin.Demekki bi sorun yokmuş söylemiyor

Hastaneden serumlu bir günden merabalar
Bulantilar peşimi bırakmadı hiç bisey yiyemiyorum kilo kaybımda başladı doktorum serum taktirdi yatıyorum sizde durumlar nasil?
geçmiş olsun canım. bulantı benim var. artar diye korkuyorum. tat almadan da olsa yemeye çalıyorum. ama zor :(

Kızlar yine ben :anneadayı: 5 temmuz randevu günü olanlar şuan 5+3 le yola devam inş beklemek istiyorum doktor 30 haziran gel dedş ozaman da 6+4 oluyorum ama ben 7+2 de gidecem Allah izin verirse ozaman kadar bişey olmaz inş dua edin kızlar bana lütfen ilk gebelikte düşüktü herkezde olduğu gibi bende de korkular bitmiyor :KK61:

Kızlar yine ben :anneadayı: 5 temmuz randevu günü olanlar şuan 5+3 le yola devam inş beklemek istiyorum doktor 30 haziran gel dedş ozaman da 6+4 oluyorum ama ben 7+2 de gidecem Allah izin verirse ozaman kadar bişey olmaz inş dua edin kızlar bana lütfen ilk gebelikte düşüktü herkezde olduğu gibi bende de korkular bitmiyor :KK61:

Çok yakınız ben de 5+4'üm. bugün kontrolüm var, kalp atışı da bayramdan sonra dedi doktor. 30 haziranda git bence, neden erteliyosunki?

Hangi gün senin kontrolün cnm ben biraz büyüsün tam kalp atışını duyalım diye bekliyorum
Bugün kontrolüm, bayramdan sonraki kontrol belli değil tabi daha, biz sorunca doktor öyle söyledi. Herhalde bir hafta sonra tekrar gideriz. Beklemekte haklısın ama aslında ama sanki 6. haftada duyuyorlar kalp atışını ondan dedim.

Kızlaaar kalp atışını duyduk , doktor progestan iğnesi yaptırdı bir tane bir de hapını verdi bunları verince düşecek diye ağlayıverdim doktorun yanın da :D Deki niye ağlıyorsun ben önceki düşüklerinden dolayı riskli diyorum şuan ağlaman değil kalp atışını duyduğun için sevinmen lazım dedi :) Çok şükür ya valla :)
Seyahat ilişki ağır iş yasak bayramda gezmek yok dedi :)

Biz de 6+4 tuk bugun vajinal bakti duyduk cok sukur kalp atisini :) darisi bekleyenlere ins :KK68:
Yanliz lekem vs olmamasina ragmen kese etrafinda kanama olmus ama durmus suan aktif degil dedi. Tedirgin oldum ins tekrar olmaz

Kızlaaar kalp atışını duyduk , doktor progestan iğnesi yaptırdı bir tane bir de hapını verdi bunları verince düşecek diye ağlayıverdim doktorun yanın da :KK70: Deki niye ağlıyorsun ben önceki düşüklerinden dolayı riskli diyorum şuan ağlaman değil kalp atışını duyduğun için sevinmen lazım dedi :) Çok şükür ya valla :)

Oh cok sukur. Bol bol dinleniver artik :)

Kızlaaar kalp atışını duyduk , doktor progestan iğnesi yaptırdı bir tane bir de hapını verdi bunları verince düşecek diye ağlayıverdim doktorun yanın da :KK70: Deki niye ağlıyorsun ben önceki düşüklerinden dolayı riskli diyorum şuan ağlaman değil kalp atışını duyduğun için sevinmen lazım dedi :) Çok şükür ya valla :)
Hadi gözünaydın. Bundan sonra insaallah sağlıkla gelir dünyaya.

Biz de 6+4 tuk bugun vajinal bakti duyduk cok sukur kalp atisini :) darisi bekleyenlere ins :KK68:
Yanliz lekem vs olmamasina ragmen kese etrafinda kanama olmus ama durmus suan aktif degil dedi. Tedirgin oldum ins tekrar olmaz
Gözünaydın canım:KK66: darısı bize artık. Olsun durmuş ya önemli olan o yine olmaz insaallah

Slm kizlar bizde bugun kalp atisimizi.duyduk hamd olsun Rabbim e.

Sata gore 7 haftalik ama usg de 6+2 cikti.
vajinal bakti diger bebegimde de hep vajinal bakmisti zaten bir sonraki kont 3 hafta sonra .

Bayram hediyemizi aldik resmen :)

Darisi duymayanlara ins .
saglikla buyusun fasulyelerimiz :)
Gözünaydın;) çok şükür bende yarin bir olsada görsem diyorum. İnşallah duyabilirim. Bu arada emziriyor musun hala? Bununla ilgili birsey dedimi?

Back
X