2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kızlaaar kaç haftadan sonra kilo almaya başladınız ..?ben zaten azcık topluyumm

Ben elimden geldiginxe ilk hamileligimde dikkat etmistim, kilolu degilim ama cok egilimliyim. Her aksam esimle en az 2 saat yuruyordum, yedigime ictigime dikkat ettim. 20. haftadan sonra almaya basladim ve bende 9 kilo ile tamamladim.

Bir dusugum oldugu icin su an baslamadim ama 3. ayi doldurursak insallah bunda da spor yapmayi planliyorum. Doktoruma danisip evde lesslie felan dusunuyorum

Ben elimden geldiginxe ilk hamileligimde dikkat etmistim, kilolu degilim ama cok egilimliyim. Her aksam esimle en az 2 saat yuruyordum, yedigime ictigime dikkat ettim. 20. haftadan sonra almaya basladim ve bende 9 kilo ile tamamladim.

Bir dusugum oldugu icin su an baslamadim ama 3. ayi doldurursak insallah bunda da spor yapmayi planliyorum. Doktoruma danisip evde lesslie felan dusunuyorum
Anladım canım bende bolca yürüyüş yapayım azıcık 3.4 aylık olayımda diyorum şimdi erken ne olur ne olmaz diyom

Kizlar bu sizdede şişlik varmi 5+6yim ama 5 aylim hamile gibiyim yaa cok moralim bozuluyo ne yiyip icmem lazim bilmiyorm.

Bende bugün aldım sonuçları tsh yüksek baya bayramdan sonra endokrine gideceğim. Keşeyi gördük kalp atışı yok. Alttan bakmak istedi ben istemedim biraz büyüyünce duyarız artık inşallah.
Hayırlsı olsun canım kaç çıktı tsh ?
Bugün kadın Doğuma gittiğimde 4 hastamdan birinde yüksek çıkıyor son 3-4 yıldır fazla oluyor ilaç dengeye sokarmış bide dere otu iyi geliyormuş

Kizlar bu sizdede şişlik varmi 5+6yim ama 5 aylim hamile gibiyim yaa cok moralim bozuluyo ne yiyip icmem lazim bilmiyorm.
Yaa aynen bende 6+3 şiştim resmen her tartıldığımda iki kg fazla çıkıyor bugün doktora sordum kilo değil ödem gaz falan dedi çünkü fazla yemiyorum da

İnş canım anlamadım yani benim karnım var az bastırdı da abanmadı canım acımadı yani allah korumuş sen doktorunu degişme sansın varsa değiş ne olur ne olmaz ihmallere kurban giden cok insan var
Ona zaten mecburiyetten gitnistim canim, diger doktor ameliyattaydi. Zaten bu doktorun hasta sayisi da pek az, cogu hasta doger doktorun ameliyattan cikmasini bekledi, o derece yani :) zaten varsa vardir kalp atisi, bastırılıp abaninca duyulacak degil ya :(

Ona zaten mecburiyetten gitnistim canim, diger doktor ameliyattaydi. Zaten bu doktorun hasta sayisi da pek az, cogu hasta doger doktorun ameliyattan cikmasini bekledi, o derece yani :) zaten varsa vardir kalp atisi, bastırılıp abaninca duyulacak degil ya :KK43:
Aynen ögle canım aman siz iyi olunda bazi doktorlar dengesiz oluyorlar

Sagol canim, Rabbim hepimizi evlatlariyla korusun inşallah. . Senin leseye doktor ne kadarlik dedi canim, uyumlu mu son adet tarihiyle merak ettim, erken yumurtlamistin ya :)
Erken yumurtladımı söyledi uyumlu degik regl tarihini 1 mayıs diyeceksin dedi
Yani 12 mayısta oldum ama 1 mayıs a uyumluymuş :) cok şükür sıkıntımız yok sağlıklı olsunlar ya gerisi önemli degil
7 hafta 3 günlügüm
Normalde yeni yeni kese görmem gerekirken ben bebegi kalbinin duydum

aslında içimi okudun şuan çünkü ya bölge yada gisbir arasında gidip geliyorum ay napcam bilmiyorum acaba hangisi daha iyidir ki:)oya hn nasıl biri yaklaşımı filan canım

oya hanim cok sakin bir dr gereksiz bilgi vermez strese sokmaz oldukca tecrubeli yine bölge de yeliz hanim var benim dogumuma o da girmisti tarli bir bayan kuzenim de hamile o da yeliz hanima gidiyor memnun kendisinden.bence denemen lazim icine kim sinerse ona git. Ben gisbir i yenidogan yogunbakimi yok diye tervih etmemistim yoksa daha yakin ve fwrda hanim da oldukca ilgili

[QU1OTE="Rabisscyln, post: 51857835, member: 804585"]Kızlaaar kaç haftadan sonra kilo almaya başladınız ..?ben zaten azcık topluyumm[/QUOTE]

Kızz boyunda iyi senin ben 1.62 70 kiloyumm düşün beni
ilk hamileligimde 17. Haftadan sonra almaya basladim 10 kiloyla tamamladim üstelik boyum kilom ayniydi seninle. Ama simdi doguma girdigim kiloyla hamile kaldim kara kara düşünüyorum.

Canim folikasit siskinlik yapıyor normal yani

oya hanim cok sakin bir dr gereksiz bilgi vermez strese sokmaz oldukca tecrubeli yine bölge de yeliz hanim var benim dogumuma o da girmisti tarli bir bayan kuzenim de hamile o da yeliz hanima gidiyor memnun kendisinden.bence denemen lazim icine kim sinerse ona git. Ben gisbir i yenidogan yogunbakimi yok diye tervih etmemistim yoksa daha yakin ve fwrda hanim da oldukca ilgili

[QU1OTE="Rabisscyln, post: 51857835, member: 804585"]Kızlaaar kaç haftadan sonra kilo almaya başladınız ..?ben zaten azcık topluyumm

ilk hamileligimde 17. Haftadan sonra almaya basladim 10 kiloyla tamamladim üstelik boyum kilom ayniydi seninle. Ama simdi doguma girdigim kiloyla hamile kaldim kara kara düşünüyorum.

Canim folikasit siskinlik yapıyor normal yani[/QUOTE]
Benim boy kısa inşallah almam kilo az az alayım :D bebişim bolca alsın

Back
X