- 19 Aralık 2016
- 4.368
- 2.659
- 48
- Konu Sahibi Homely_angel
- #2.961
Kızz boyunda iyi senin ben 1.62 70 kiloyumm düşün beni174 boyum 65 kiloyum. Şuan 66 ile hamile kaldım ama oğlum 13 aylık daha emzirirken 1 kilo aldim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızz boyunda iyi senin ben 1.62 70 kiloyumm düşün beni174 boyum 65 kiloyum. Şuan 66 ile hamile kaldım ama oğlum 13 aylık daha emzirirken 1 kilo aldim
Kızlaaar kaç haftadan sonra kilo almaya başladınız ..?ben zaten azcık topluyumm
hayirli olsun :) hosgeldin :)Selam kizlar bende hamileyim 7+2
Anladım canım bende bolca yürüyüş yapayım azıcık 3.4 aylık olayımda diyorum şimdi erken ne olur ne olmaz diyomBen elimden geldiginxe ilk hamileligimde dikkat etmistim, kilolu degilim ama cok egilimliyim. Her aksam esimle en az 2 saat yuruyordum, yedigime ictigime dikkat ettim. 20. haftadan sonra almaya basladim ve bende 9 kilo ile tamamladim.
Bir dusugum oldugu icin su an baslamadim ama 3. ayi doldurursak insallah bunda da spor yapmayi planliyorum. Doktoruma danisip evde lesslie felan dusunuyorum
Kalp atış hızı gibi detayları bilmemek en iyisi sanırım. Yeni başlamış kalp atımları var dedi doktor. Nasıl atıyor peşinde değilim bu sebepten. Bilsem takardım ben de. Bilmemekten yanayım ben artık
Ben sabah ogle aksam iciyodum canim 200 mglikti benimkide. Ama bitti sukur kiAmin canım inşallah, gün De kaç mg alıyorsun? Doktor kontrolde iç kanaman Yok sesi. Kontrol amaçlı verdi. Sabah akşam içiyorum. Toplam 400 mg. Başım falan dönüyor. Çok etkileniyorum.
Hayırlsı olsun canım kaç çıktı tsh ?Bende bugün aldım sonuçları tsh yüksek baya bayramdan sonra endokrine gideceğim. Keşeyi gördük kalp atışı yok. Alttan bakmak istedi ben istemedim biraz büyüyünce duyarız artık inşallah.
Yaa aynen bende 6+3 şiştim resmen her tartıldığımda iki kg fazla çıkıyor bugün doktora sordum kilo değil ödem gaz falan dedi çünkü fazla yemiyorum daKizlar bu sizdede şişlik varmi 5+6yim ama 5 aylim hamile gibiyim yaa cok moralim bozuluyo ne yiyip icmem lazim bilmiyorm.
Kizlar kalp atışını duyduk çok şükür pıt pıt pıt... :)
Ilk gebelikte ben 18 haftadan sonra aldım toplam 9 kilo alarak tamamladım.
Sagol canim cok şükürGözünüz aydın :)
Ona zaten mecburiyetten gitnistim canim, diger doktor ameliyattaydi. Zaten bu doktorun hasta sayisi da pek az, cogu hasta doger doktorun ameliyattan cikmasini bekledi, o derece yani :) zaten varsa vardir kalp atisi, bastırılıp abaninca duyulacak degil yaİnş canım anlamadım yani benim karnım var az bastırdı da abanmadı canım acımadı yani allah korumuş sen doktorunu degişme sansın varsa değiş ne olur ne olmaz ihmallere kurban giden cok insan var
Aynen ögle canım aman siz iyi olunda bazi doktorlar dengesiz oluyorlarOna zaten mecburiyetten gitnistim canim, diger doktor ameliyattaydi. Zaten bu doktorun hasta sayisi da pek az, cogu hasta doger doktorun ameliyattan cikmasini bekledi, o derece yani :) zaten varsa vardir kalp atisi, bastırılıp abaninca duyulacak degil ya![]()
Sagol canim, Rabbim hepimizi evlatlariyla korusun inşallah. . Senin leseye doktor ne kadarlik dedi canim, uyumlu mu son adet tarihiyle merak ettim, erken yumurtlamistin ya :)Aynen ögle canım aman siz iyi olunda bazi doktorlar dengesiz oluyorlar
Erken yumurtladımı söyledi uyumlu degik regl tarihini 1 mayıs diyeceksin dediSagol canim, Rabbim hepimizi evlatlariyla korusun inşallah. . Senin leseye doktor ne kadarlik dedi canim, uyumlu mu son adet tarihiyle merak ettim, erken yumurtlamistin ya :)
Bnde fazla yemiyorm ama cok sisim smdiden boyleysem snra nasil olurum allah bilir moralim sifir kiyafetlerm olmuo daha smdidenYaa aynen bende 6+3 şiştim resmen her tartıldığımda iki kg fazla çıkıyor bugün doktora sordum kilo değil ödem gaz falan dedi çünkü fazla yemiyorum da
aslında içimi okudun şuan çünkü ya bölge yada gisbir arasında gidip geliyorum ay napcam bilmiyorum acaba hangisi daha iyidir ki:)oya hn nasıl biri yaklaşımı filan canım
ilk hamileligimde 17. Haftadan sonra almaya basladim 10 kiloyla tamamladim üstelik boyum kilom ayniydi seninle. Ama simdi doguma girdigim kiloyla hamile kaldim kara kara düşünüyorum.Kızz boyunda iyi senin ben 1.62 70 kiloyumm düşün beni
Kizlar bu sizdede şişlik varmi 5+6yim ama 5 aylim hamile gibiyim yaa cok moralim bozuluyo ne yiyip icmem lazim bilmiyorm.
oya hanim cok sakin bir dr gereksiz bilgi vermez strese sokmaz oldukca tecrubeli yine bölge de yeliz hanim var benim dogumuma o da girmisti tarli bir bayan kuzenim de hamile o da yeliz hanima gidiyor memnun kendisinden.bence denemen lazim icine kim sinerse ona git. Ben gisbir i yenidogan yogunbakimi yok diye tervih etmemistim yoksa daha yakin ve fwrda hanim da oldukca ilgili
[QU1OTE="Rabisscyln, post: 51857835, member: 804585"]Kızlaaar kaç haftadan sonra kilo almaya başladınız ..?ben zaten azcık topluyumm