- 1 Eylül 2009
- 2.578
- 1.533
- 373
- Konu Sahibi Homely_angel
- #3.161
Sağol canım :)Hayırlı olsuuuun :)
Çok heyecanlı bir haber ya senın yerıne ben bıle heyecanladım okuyunca :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol canım :)Hayırlı olsuuuun :)
Çok heyecanlı bir haber ya senın yerıne ben bıle heyecanladım okuyunca :)
Sgk mı demek istedin? Muayene sanırım 180 ama benim özel sağlık sigortamdan dolayı 26tl. Keşke sende yaptrsaydn hamile kalmadan önce.aşırı önemliymiş.doğum 5000 miş sanırım.ama benim 11000i sigorta karşılıyo.hiç para vermiycemGerçekten çok umutla basladim o kadina ama üç seansta sinir hastası oldum. Maddi bakimdan pek üstünde durmuyorus canim tabi yine de 4.000 den fazla vermem ben kayinpederim acibademe gidelim diyor orada duydugum kadariyla 18-20 bine kadar cikiyormus fiyatlar hayatta vermem o parayi canim saglikli bir gebelik olduktan sonra. Pembe mavide sigorta dahil olunca ne kadar oluyo fiyatlar..
acıbademde normal doğum 6000 epidural 500 tl ilave diyolar. sezeryanda 8000 :)Gerçekten çok umutla basladim o kadina ama üç seansta sinir hastası oldum. Maddi bakimdan pek üstünde durmuyorus canim tabi yine de 4.000 den fazla vermem ben kayinpederim acibademe gidelim diyor orada duydugum kadariyla 18-20 bine kadar cikiyormus fiyatlar hayatta vermem o parayi canim saglikli bir gebelik olduktan sonra. Pembe mavide sigorta dahil olunca ne kadar oluyo fiyatlar..
Necdet kırker siz?bende pembe maviye gidiyorum hangi dr
nevin özsaraç gidiyorum bende hayırlısı olsun sağlıkla olsun inşallah bebişlerimiz :)ama sigorta yaparak çok iyi yapmışsın keşke bende yapsaydım ama hiç akıl edemedik malesefNecdet kırker siz?
Oğlumda bulantım olmadı hep ekşi acı yiyordum :)Yüzüme güzellik gelmiş ve ekşi yemek genelde kız sanılsa da erkektır diyorlar.
Hatta nette de öyle yazıyor bulantı yoksa ekşi istıyorsa oğlandır yazıyor..
Ama benim gönlüm kız :)
Tsh yüksek 7.7 endokrin yada dahiliye ye git dedi doktorum. Bayramdan sonra gideceğim
Ben sırf gebelik için yaptrdım.1500ödüyorsun ama sonra ne tahlilmiş muayene imiş 20küsürler veriyosn.doğuma ise hiç ödemiyorsun...nevin özsaraç gidiyorum bende hayırlısı olsun sağlıkla olsun inşallah bebişlerimiz :)ama sigorta yaparak çok iyi yapmışsın keşke bende yapsaydım ama hiç akıl edemedik malesef
Aaa supermis ne guzel canim.. Eşimle de konuştuk şimdi sen fiyat arastirma iyi bir doktor bulalım yeter diyo. Onun iş arkadaslarindan da eşleri hamile olanlar var tavsiye etmişler.. Neyse önümde bir aya yakin zaman var bir dahaki kontrol için buluruz birini artikSgk mı demek istedin? Muayene sanırım 180 ama benim özel sağlık sigortamdan dolayı 26tl. Keşke sende yaptrsaydn hamile kalmadan önce.aşırı önemliymiş.doğum 5000 miş sanırım.ama benim 11000i sigorta karşılıyo.hiç para vermiycem
Ozaman necdet hoca çok tatlı ve çok iyi bir doktor tavsiye ederim.cenk aşkallide keza öyle jimerde.ama onda kıyruk oluyo bekliyosn.pembe mavide çok düzenli randevular.kapıda dikmiyolar kmseyi.ben 1.5senedir bebek için uğraşıyorum.bütün ünlü ve iyi doktorları tanıyorum canımAaa supermis ne guzel canim.. Eşimle de konuştuk şimdi sen fiyat arastirma iyi bir doktor bulalım yeter diyo. Onun iş arkadaslarindan da eşleri hamile olanlar var tavsiye etmişler.. Neyse önümde bir aya yakin zaman var bir dahaki kontrol için buluruz birini artik
Aaaa.. Kurs hocam bana 18-20.000 civari hic gitme cok gereksiz pahali dedi. Bilmiyorum ya ben bir de vajinismus gecirdim yabi alttan müdahalelere hiç gelemiyorum o yüzden doktoruma çok güvenmem sevmem lazım ya.. Bakalim birkac doktor tavsiyesi daha aldim gidip tanismadan kimseyi hemen kabullenemem canim.acıbademde normal doğum 6000 epidural 500 tl ilave diyolar. sezeryanda 8000 :)
Ben 1 2 ay once sordum bu fiyati verdiler ama buguun doktor randevum var yine ugrar sorarim :)Aaaa.. Kurs hocam bana 18-20.000 civari hic gitme cok gereksiz pahali dedi. Bilmiyorum ya ben bir de vajinismus gecirdim yabi alttan müdahalelere hiç gelemiyorum o yüzden doktoruma çok güvenmem sevmem lazım ya.. Bakalim birkac doktor tavsiyesi daha aldim gidip tanismadan kimseyi hemen kabullenemem canim.
süpersin valla ben gidince hiç sormak aklıma gelmiyodu ultrasona girince heycanlanıyorum:)bundan sonra liste yapıcam yahuAynı soruları doktoruma sordum 4. aya kadar saç boyatmak yok dedi. havuz deniz serbest kişisel temizliğine özen göster ıslak kalma sorun olmaz dedi. makyaj ve oje içinde serbest dedi :))
bende bulantıda var canım bide ark.var onun da benim gibi bulantıları vardı ve hep ekşi yiyodu kızı olcak bakalım kısmet hayırlısı olsun :)Yüzüme güzellik gelmiş ve ekşi yemek genelde kız sanılsa da erkektır diyorlar.
Hatta nette de öyle yazıyor bulantı yoksa ekşi istıyorsa oğlandır yazıyor..
Ama benim gönlüm kız :)
canım gecen hafta benimde çenemde 1 tane çıktı gebeliğimi ögrenmeden öncede çıktı genelde adet döngüsünde çıkarmış ama şöyle söylim bi arkadaşım var yüzü çok güzeldi şuan son ayında kız baya yakınıyor yüzünde sivilce ve lekeler var hatta vucudundada cıkmış ama artık ilerleyen dönemlerde konusuruz bunları şimdi canımızı sıkmayalım sonraki aşamaya kızlar ben bildiğiniz sivilce sorunu yaşıyorum cildim çok kötü oldu sizde var mı böyle şeyler.
Hani nerdesin.. 5 deydi dimi randevu.Ben 1 2 ay once sordum bu fiyati verdiler ama buguun doktor randevum var yine ugrar sorarim :)
Cok sagol canim bu doktor ve hastanelerin hepsini degerlendirecegiz inşallah:))Ozaman necdet hoca çok tatlı ve çok iyi bir doktor tavsiye ederim.cenk aşkallide keza öyle jimerde.ama onda kıyruk oluyo bekliyosn.pembe mavide çok düzenli randevular.kapıda dikmiyolar kmseyi.ben 1.5senedir bebek için uğraşıyorum.bütün ünlü ve iyi doktorları tanıyorum canım
Yok 19.45 randevum 1 saat var daha :)Hani nerdesin.. 5 deydi dimi randevu.![]()