2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Merhaba kızlar Allah izin verirse bende şubat annesi olacağım. Çarşamba gün 5+6 haftalık diye doktora gittik 6+1 çıkardı kese 13 mm ama bebek gözükmüyor dedi. Bebeğinizin kaçıncı haftada gördünüz. Bos gebelik dedi bana doktorun çok uzgunum . ama yinede bi umudum var 1 hafta sonra tekrar gel yoksa kurtajla sonlandiracaz dedi.
Cnm şuan bişi demek için erken geç döllenme olabilir 1 hafta sonra bebegi görmeni diliyorum

Youtube bak videoları var cinsiyet tahmini ediyorlar google a yaz cıkıo
akıl akıl gel bana takıl durumum oldu şuan. googleye kırmızı lahana yazdım turşusu nasıl kurulur ona tıklamışım izliyorum mal mal :D:D ay çok güldüm halime :D:D

bakıyorum şimdi buldum doğru şeyi :D:D

Merhaba kızlar Allah izin verirse bende şubat annesi olacağım. Çarşamba gün 5+6 haftalık diye doktora gittik 6+1 çıkardı kese 13 mm ama bebek gözükmüyor dedi. Bebeğinizin kaçıncı haftada gördünüz. Bos gebelik dedi bana doktorun çok uzgunum . ama yinede bi umudum var 1 hafta sonra tekrar gel yoksa kurtajla sonlandiracaz dedi.
5+2 boş kese gözüktü 6+3 kalp atışı duyuldu 1 hafta daha beklemelisin acele karar verme

Vajinal mi bakti karindan mi?
Ben doktora 7 haftalikken gitmistim. gayet belirgindi ama bazi arkadaslar hamile olduklarini ogrenir ogrenmez gitmisti, onlar belki daha net cevap verebilir.

Homely_angel Homely_angel
POWERHACK POWERHACK
cilekliturta_33 cilekliturta_33
kizlar bi baksaniza

Canım böyle doktorlar çok sinir ediyor insanı ama bazıları sık sık ultrasona girmeyi sağlıklı bulmuyor. Bebek henüz çok küçükken ısıya fazla maruz kalmasın diye. Tabi bunu doğru düzgün açıklasa keşke.
Devlet hastaneleri pıhtılaşma testlerini tekrarlayan düşük olmadığı sürece yapmıyor. Özele gidersen yaptırabilirsin ama baya pahalı.
Evet canim devlette 2 dusukten once yapmiyorlarmis zaten onun icin ozel hastaneye gitmistim lakin boyle davrandi

Vajinal mi bakti karindan mi?
Ben doktora 7 haftalikken gitmistim. gayet belirgindi ama bazi arkadaslar hamile olduklarini ogrenir ogrenmez gitmisti, onlar belki daha net cevap verebilir.

Homely_angel Homely_angel
POWERHACK POWERHACK
cilekliturta_33 cilekliturta_33
kizlar bi baksaniza
H Hafsazeynep inşallah boş gebelik değildir
Ben 5 haftalıkken keseyi gördüm 6+3 de kalp atışı duyuldu bazılarının geç görülüyor embriyo dua edip beklemekten başka bişey Yok hayırlısı olsun

Gerçekten çok üzüldüm Allah hayırlısını versin ne olur üzme kendini istersen başka doktora da bi görün daha gençsin şükret bak tedavisiz hamile kaldın bunlar teselli gibi gelir sana ama herşey olacağına varır
yoktan var eden allah,alan da Allah o yüzden dua etmekten başka yapacak bişey Yok
Başka doktora gittim 1 hafta daha bekleyelim dedi ama benim içim de hiç umut yok.Bu ikinci kayıbım

Başka doktora gittim 1 hafta daha bekleyelim dedi ama benim içim de hiç umut yok.Bu ikinci kayıbım

Moralini bozma canim. Olumsuz dusunme. Insallah bir haftaya gelisir, mutlu haberle gelirsin. hakkinizda herseyin hayirlisi. bizde daha once bebegimizi kaybettik, bak simdi yine nasip etti Rabbim. Sende moralimi yuksek tut

akıl akıl gel bana takıl durumum oldu şuan. googleye kırmızı lahana yazdım turşusu nasıl kurulur ona tıklamışım izliyorum mal mal :KK70::KK70: ay çok güldüm halime :KK70::KK70:

bakıyorum şimdi buldum doğru şeyi :KK70::KK70:
Hahahaha :D kırmızı lahana ile cinsiyet testi bacım allah iyiligini versin

Meraba anneler. Gece kanamam oldu acilde yattım sabah doktorum bakti. Kanama baslamis sonra pihtilasmis bebekte herşey iyi bak burda kocakafa dedi
Dün büyük oğlum tosun paşam çok yordu beni hiç kucagimdan inmedi bide bi kaza atlattim korktum hangisi neden oldu bilmem ama çok şükür atlattik 1 hafta istirahat edicem

boş gebelik ile ilgili yorumu uygun haftalarda yolk saçı bile görünmüyor ise yapıyorlar. eğer onu göremedi ise böyle bir yorum yapmış olabilir. Kesen haftan ile uyumlu mu bilmem ama geç döllenme vs. ise beklemek en iyisi.

Meraba anneler. Gece kanamam oldu acilde yattım sabah doktorum bakti. Kanama baslamis sonra pihtilasmis bebekte herşey iyi bak burda kocakafa dedi
Dün büyük oğlum tosun paşam çok yordu beni hiç kucagimdan inmedi bide bi kaza atlattim korktum hangisi neden oldu bilmem ama çok şükür atlattik 1 hafta istirahat edicem
oğlun kaç yaşında?

benimki 6 yaşında. pek ana kuzusudur hiç kucaktan inmez. işten gelince sarılır kucağıma oturur. artık bebeğimize bir şey olmasın diye yapmıyor. özlüyorum resmen.

Back
X