2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Hakkınızı helal edin kızlar diğer doktorda boş dedi karnımda kalırsa zehirlenirmişim yarın kürtaj olacam bir an önce kurtulayım

Hakkınızı helal edin kızlar diğer doktorda boş dedi karnımda kalırsa zehirlenirmişim yarın kürtaj olacam bir an önce kurtulayım
Allahım tez zamanda sağlıklı hayırlı evlat versin cnm hakkında hayırlısı

Arkadaşlar ben de kontrolden geldim. Kesemizi gördük. İçi de dolu dedi doktorumuz ama kalp atısı için haftaya gel dedi. Geç döllenme olabilir dedi. Tabi beni aldı bi telaş bu 1 hafta nasıl geçecek şimdi???

gözün aydın, geçer geçer. daha 33 hafta geçecek :)

hem dün çok üzüldüğüm bişey yaşadım çok ağladım hemde is falan yaptım oğlumda hep oyun istiyo onunlada ilgilendim baya ondan olmuştur hepsi birleşince zaten düşük tehlikesi vardı ikiz olduğu için 9 haftalik ama ultrasonda 8 haftalık çıktılar progestana bugün başladım inşallah bişey olmaz
Insallah bisey olmaz canim doktora gittin mi yine de ihmal etme git ultrasonda bak için rahat etsin

Çok geçmiş olsun, Allah korumuş, kazalara karşı çok dikkat etmemiz lazım. Tosun paşa için çok yapılacak bişi yok, sonuçta o da küçük ama yardıma gelebilecek bir yok mu?
Var ama benden başka kimseye kendini dokundurmaz biraz hassas bir çocuk birazda farkli huyda sosyallik konusunda annane babaneye bile biseyini yaptırmaz sevdirmez

B Berazberaz canım çok üzüldüm helal olsun Allah gönlünüze göre versin mutlaka araştır neden olduğunu bu ikinci sonuçta bidaha yaşamazsın inşallah herşey allahtan unutma lütfen dua et bol bol imkanın varsa işlemden sonra biraz biyerlere git değişiklik olsun yoksa düşünüp üzülür durursun biz herzaman buralardayız.allaha emanet ol sen sağlıklı olursan sağlıklı bebekler olur o yüzden toparlamaya çalış kendini

Nasıl çıkartacağım canım raporu? Normalde özele gittiğim için hiç bilmiyorum bu konuları.

Ben de özele gidiyorum canım. Doktoruna dersen çıkarır 3 aylık değil de 1 aylık veriyorlamış canım yanlış söylemişim :) Sonuçta 10 günde bir yazdırmaktan iyidir :) İğne için rapor çıkarabilir miyiz dersin :)

Kızlar bak ne yazıyor rahimin büyüdügünü kadın hissedermiş o yüzden cesitli agrılar olabilir dio korkmayın

Eklentiler

• IMG_1994.webp
    IMG_1994.webp
    33,4 KB · Görüntüleme: 62
Kızlar bak ne yazıyor rahimin büyüdügünü kadın hissedermiş o yüzden cesitli agrılar olabilir dio korkmayın
Bende normalde pek birsey yok da hapsirmaya öksurmeye korkuyorum kasiklarim patmayacak gibi oluyor. Yavas yavas karnımızin büyüyeceğine alışacağız inşallah.. Birkac arkadaşımız şimdiden kaybetti evlatlarini onlar adına üzülüyor geriden sağlıklı devam edenler için endişeleniyorum. Insallah hiç birimiz uzulmeyiz artık.. Geçse çabucak şu haftalar..

Kelimeler yetmiyor böyle durumlarda işte Allah'ım yardımcın olsun canım Rabbim sabır ve dayanma gücü versin ve tez vakitte hayırlısıyla sağlıklı güzel bebeklerin olsun inşallah umudunu hiç kaybetme herşey Rabbimin ol demesiyle olur bol dua et

Back
X