2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
O kadar haklısın ki, sağlık sistemimiz berbat. Babamın emarını yanlış çektiler. Daha önce kanser hastası olduğu için ödümüzü patlattılar. Sonra özeldeki doktoruna gitti, adam görür görmez bu doğru olamaz tekrar çekelim dedi. Aynı meradan üç gün sonra çekilen bambaşka sonuç verdi. Emar ı bile çekmeyi beceremiyorlar düşün yani.

Ay benim esime mr cektiler beyninde tumor var ama korkma dediler. 6 ay sonra kontrol var dediler beni delirttiler. sonra baska doktora gittik bise yok cok sukur :) ama bana yetti tabi

Şimdi deniz kenarında olmayı çok isterdim doktorum izin vermedi yolculuk yapmama ve denize girmeme herkes giriyo bizim doktor bir acayip

Aaaa ilgincmis gercekten :) Biz Allah nasip eder o gunleri gorursek 20 haftalikken tatile gidecegiz.
Benim ilk hamileligim ucaklarda gecnisti resmen, ama onda da denize ve havuza 30 haftalikken felan girmistim.

Günaydın kızlar
Bende bugün tsh düşüşünü kafama taktım . Bir hafta önce 7.7 iken 2.2. Oldu bir hafta sonra bende bebeğe bişey mi oldu da düştü diye düşünmeye başladım. Çünkü gebelikte başlıyor tsh sorunu bende. İkinci gebeliğimde başladı gebelikten sonra düzeldi 3. Gebelikte ilk kan verdim yüksek bir hafta sonra düştü. Kafam karıştı ne düşünmeliyim
TSH sorunu bende de var. 2.2'ye düşmesi mükemmel bir durum. Çocuğun düzgün gelişimi açısından TSH en fazla 2 olmalıymış. Ben de sürekli kontrol altındayım.

Son düzenleme:
Annem bebek yelekleri filan gösteriyor anne bir dur daha erken diyorum ben hariç herkes heyecanlı şu sıralar :D Babam cinsiyet ne zaman belli oluyordu diyor daha iki ay var daha ohoo dedim :D

Kiźlar clexane kullanan 4 arkadas vardi sanirim.igneleri nerde muhafaza ediyosunuz.aydindayim ben ve 50 leri goruyoruz.dolabada konmaz.bozulmazmi bi sicakta.en serin yer banyo diye banyoya koydum simdilik

TSH sorunu bende de var. 2.2'ye düşmesi mükemmel bir durum. Çocuğun düzgün gelişimi açısından TSH en fazla 2 olmalıymış. Ben de sürekli kontrol altındayım.
Düşmesi iyi tabiki ama işte evhamlar
Evhamlar niye düştü diye. Kendiliğinden düştü ikincide ilaçla düşürmüştük şimdi ilaç bile kullanmadan kendi düştü. Bebeğe bişey olmasın da

Insallah sagliklidirlar. Benim doktor kalp atışını duydu ve bir ay sonraya randevu verdi sinir oldum ya cok merak ediyorum bebegimi insallah her sey yolundadir. Ayin 10 undan sinra baska doktora gidecegiz ben o doktorun keufini bekleyemem
Cnm kalp atışından sonra benimkide ;3hafta dedi.ultrason zararlı birşey zaten.sürekli girmemek lazım.demekki herşey yolunda öyle düşün

Back
X