2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
arkadaşlar gunaydın ben bu mıde bulantısından sadece ekmek ve cubuk krakerle duruyorum ve hiç bişey yiyemiyorum bebekte vıtamın alamıyor dıye üzülüyorum ne yapmam lazım canlar ya

Şimdi deniz kenarında olmayı çok isterdim doktorum izin vermedi yolculuk yapmama ve denize girmeme herkes giriyo bizim doktor bir acayip

Ben 1 hafta bosnada tatildeydim, uçak yolculuğu günde en az 5 6 km yol vs izin verdi doktor. Benim doktorum rahat galiba:D
Kizlar ben hastanedeyim..dun yoldaydik arabada kanamam basladi..cok yogun sekilde..hemen en yakin hastaneye geldik..bos olan gelisimi duran kese yoktu..otekinde bebek vardi kalbide atiyodu..ama sonrada kanamam devam etti..dr muayene edicek..hic umutli degilim o da gitti galiba :KK43:
İçini ferah tut bencede. Boş olan kesenin kanamasıdır umarım.

Son düzenleme:
Kizlar ben hastanedeyim..dun yoldaydik arabada kanamam basladi..cok yogun sekilde..hemen en yakin hastaneye geldik..bos olan gelisimi duran kese yoktu..otekinde bebek vardi kalbide atiyodu..ama sonrada kanamam devam etti..dr muayene edicek..hic umutli degilim o da gitti galiba :KK43:
Aman Allah korusun ya dur bakalim boş kere koptu gitti belki o yuzden kanama olmuştur.. Dua et bol bol ben de edicem senin icin canim bizi de habersiz birakma dualarim seninle :(

Günaydın kızlar dün öğlenden gece 12 yw kadar çok hareketliydim. Bursadayim hava sıcak olunca komsularla konvoy yapip uludağ zirveye çıkalım dedik ben de kiramadim eşim de cok istedi. Yol boş sayilirdi bir saatte zirveye ciktik piknik sohbet eglence derken akşam oldu saat 8 de yola ciktik ama o kadar trafik vardi ki 12 de eve zor geldik. Arabada cok bunaldim sehir icinde ara yollara girdik kasisler bozuk yollar beni mahvetti eşim üzüntüden kahroldu artık düşmüştür bebek dedim eşime. Eve geldik hemen kontrol ettik cok şükür sadece sarı akıntı olmuştur. Bugün endiseliyim insallah leke gelmez. Valla cok yaramaziz kızlar oturup da iki ay sakin geciremiyoruz şu zamani

arkadaşlar gunaydın ben bu mıde bulantısından sadece ekmek ve cubuk krakerle duruyorum ve hiç bişey yiyemiyorum bebekte vıtamın alamıyor dıye üzülüyorum ne yapmam lazım canlar ya
ben de aynı durumdayım :( sadece 1 gün geçti bulantım, onun dışında durmaksızın devam ediyor, çantamda çubuk krakerle geziyorum
dün ekmeğin içine yumurta koyup gözümü kapatıp yedim zorla, bir de burnumu kapatıp bir avuç ceviz yedim
eğer yiyebiliyorsan fındık ve ceviz yemeye çalış, bir de yiyebiliyorsan yoğurt.
sanırım ilk aylarının yaza gelmesi de bizi böyle yaptı, yarın doktora bir önerisi var mı soracağım, bilgi verirse yazarım yine

Moralini bozma. Belki bos olan kesenin kanamasidir hala. atilmasi gerejen herseyi atiyordur vcudun. Guzel haberlerini bekliyoruz insallah

Etiket yapamadim kizlar. Cok sagolun..muayene oldum..cok sukur bebegim.iyi..kalp atisi duyduk.gelisimde var. Diger kese kucucuk kalmis..ondan kaynakli kanama..ama cok oldu..hala da az az devam ediyor..cok korktum..
Ama ondan kaynakli olmasi umut verici tabi..
Cikis islemlerim oluyo.. rapor.oldum..

Oyle iste son durum..opuyorum hepinizi.

ben de aynı durumdayım :KK43: sadece 1 gün geçti bulantım, onun dışında durmaksızın devam ediyor, çantamda çubuk krakerle geziyorum
dün ekmeğin içine yumurta koyup gözümü kapatıp yedim zorla, bir de burnumu kapatıp bir avuç ceviz yedim
eğer yiyebiliyorsan fındık ve ceviz yemeye çalış, bir de yiyebiliyorsan yoğurt.
sanırım ilk aylarının yaza gelmesi de bizi böyle yaptı, yarın doktora bir önerisi var mı soracağım, bilgi verirse yazarım yine

Benim ilk gebeligim Kasimda baslamisti ayniydim :) sadece haslanmis ve kizarmis patates ve zeytin yiyebiliyordum. Henuz kisin dogum yapmadigin icin bilmiyorum tabi ama eminimki son 3 ayi yazda gecirmekten daha rahat olacaktir :)

Etiket yapamadim kizlar. Cok sagolun..muayene oldum..cok sukur bebegim.iyi..kalp atisi duyduk.gelisimde var. Diger kese kucucuk kalmis..ondan kaynakli kanama..ama cok oldu..hala da az az devam ediyor..cok korktum..

Oh cok sukur. Belki o keseyi atana kadar kanaman olabilir. Ben duauk yaptigimda doktorum ister kurtaj yapalim ister vucudun atmasini bekle demisti ama beklersen cok kabaman olur demisti. oyle bise olabilir belki bilemiyorum. diger bebise bise olmasinda insallah

Günaydın kızlar dün öğlenden gece 12 yw kadar çok hareketliydim. Bursadayim hava sıcak olunca komsularla konvoy yapip uludağ zirveye çıkalım dedik ben de kiramadim eşim de cok istedi. Yol boş sayilirdi bir saatte zirveye ciktik piknik sohbet eglence derken akşam oldu saat 8 de yola ciktik ama o kadar trafik vardi ki 12 de eve zor geldik. Arabada cok bunaldim sehir icinde ara yollara girdik kasisler bozuk yollar beni mahvetti eşim üzüntüden kahroldu artık düşmüştür bebek dedim eşime. Eve geldik hemen kontrol ettik cok şükür sadece sarı akıntı olmuştur. Bugün endiseliyim insallah leke gelmez. Valla cok yaramaziz kızlar oturup da iki ay sakin geciremiyoruz şu zamani

Nefis iste kolay degil :) Bise olmaz Allahin izniyle :) Olacagi varsa oluyor yoksa kendinizorlasanda olmuyor. Ben ilk gebeligimde bu haftalarda 11 saat ucak yolculugu yapmistim ve -25 derecede karda buzda dona dona ev aramistik :) icin8 ferah tut :)

Diğerine sağlıklı bir yolculuk diliyorum.

geçmiş olsun canım. :) umarım herşey yolunda gider :)

Nefis iste kolay degil :) Bise olmaz Allahin izniyle :) Olacagi varsa oluyor yoksa kendinizorlasanda olmuyor. Ben ilk gebeligimde bu haftalarda 11 saat ucak yolculugu yapmistim ve -25 derecede karda buzda dona dona ev aramistik :) icin8 ferah tut :)
Ayy seninki daha fenaymis canim :)) annem abimi düşürmek için yataklarin üstüne cikip kendini yere atiyormuş ama abim düşmemiş. Kaynanam kocami düşürmek için kutu kutu ilac içmiş ama bişey olmamis.. Biz de evden cikmaya korkuyoruz :) ne nefisten vazgeciyoruz ne korkularimiz bitiyor Allah korusun yavrularimizi

Biz geldik doktordan. Usg görüntüsü daha bebek görüntüsünde artık. Doktor sıkıntı yok dese de psikolojik olarak bir türlü yeniden anne olacak olmama inanamıyorum. Allah akıl fikir versin

canım benim doktorum yarım saat ne yapmam gerektiğini anlattı durdu. Kiminin ağzından lafı cımbızla alırsın benimkini de takip edebilmek olay. Dedi ki ilk 3 ay yediğin şeyler bebeğe gitmiyor. boşuna agop'un gazı gibi yeme :) o nedenle çok dert etme...

kızlar merhaba, iyi haftalar herkese, hep güzel haberlerle dolu bir hafta olsun inşallah.

sizlerden bir ricam var, bayramda sakarya da olan zincirleme kazayı belki haberlerde görenleriniz olmuştur. o arabalardan birinde bir arkadaşımın arkadaşı, eşi ve 30 günlük bebekleri vardı. anne ve baba kısmen daha iyi ama bebek beyin kanaması geçirdiği için uyutuluyor, bugün uyandıracaklar. lütfen dualarınızı o minik yavruya gönderelim. 5.tüp bebek denemelerinde kavuştukları bebeklerini Rabbim onlara bağışlasın.

Biz geldik doktordan. Usg görüntüsü daha bebek görüntüsünde artık. Doktor sıkıntı yok dese de psikolojik olarak bir türlü yeniden anne olacak olmama inanamıyorum. Allah akıl fikir versin
canım benim seni çok iyi anlıyorum hamile kalana kadar 1,5 sene uğraştım. 3 aşılama yaptırdım. 2si negative 1i tuttu. Tutan da düştü. Artık tüp bebek yaptıralım dedik. o zaman kendiliğinden hamile kaldım. bana göre 7 hafta dr. göre 6 haftalık. (geç döllenme). Keseyi gördük, kalp atışını duyamadık. Anlayacağın kafayı kırmak üzereyim. Sürekli bi endişe sürekli bi karamsarlık Allah yardımcımız olsun :(

Back
X