2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
kızlar selam,
bugün dışarlardadım, ancak geldim. çok şükür güzel haberler var, bebeklerimiz iyi, kalp atışları duyanlar var. Maşallah :nazar:

birazcık da okuduklarımdan bahsediyim, çünkü gaz, şişkinlik sıkıntıları herkeste var sanırım. dün gece biraz yabancı yayınları da okumaya çalıştım. orada da bu şişkinlik ve gaz konularına hep değinmişler. ve çok normal olduğu 12.haftalara kadar süreceği yazıyor. hatta bazı inançlara göre bebek küçük ve hassasken karın gaz ile dolarak bir nevi koruma görevi görürmüş.

şu soluk soluğa kalma konularında ise vücudumuzdaki kan oranı arttığı ve kalbimiz de buna göre çalışmaya çalıştığı için oksijen ihtiyacımız artıyormuş. bu da fazla nefes almaya sebep oluyor.

Benimde pzt basladi. 4 gun var aramizda demekki senle ayni gun olmus oluyo. imsallah seninde artarak ilerlemez :KK43: simdi 1 saat rahatim, 1 saat sonra baslarim :KK43:
Allahtan esim erken geldi, kizi ona birakip yattim simdi :)

Çalışıyorum ben. Artarsa iptal... Ne yaparım bilmem. Oğlumda çok olmamıştı ona güveniyorum

Kızlar mide bulantısıyla nasıl basediyorsunuz??
cnm ben dr gittim dramine diye mide bulantisi ilavi verdi biraz o kesti ancak uyku ve sersemlik cok yapiuor birde naneli sakiz atiyorum agzima ozellikle yemek yaparken iyi geldi bana sureklide disardan yenmeyorki mecburen giriyorsun mutfaga ilac etkisi gecince yine midem bulaniyor hasta gibi dolasiyorum

cnm ben dr gittim dramine diye mide bulantisi ilavi verdi biraz o kesti ancak uyku ve sersemlik cok yapiuor birde naneli sakiz atiyorum agzima ozellikle yemek yaparken iyi geldi bana sureklide disardan yenmeyorki mecburen giriyorsun mutfaga ilac etkisi gecince yine midem bulaniyor hasta gibi dolasiyorum
O ilaçtan bana da verdi bı etkisini görmedim sanki ya evet aynen devamlı dışarda da yenmiyor sebze yemeği yapabiliyorum ancak bende et goresim bile gelmiyor :(

bilen arkadaslar resim nasil yukleyebilirum yardimci olurmusunuz

Canım mesaj yazdığımız bölümün üstünde satır halinde işaretler var ya, oradan fotoğraf makinesi şeklinde olana tıklıyorsun, sonra aşağıdan fotoğraf ekleyi seçiyorsun sanırım.

Eklentiler

• IMG_5417.webp
    IMG_5417.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 49
Bnm canım çok gazlı asitli içecekler çekiyor kızlar ya havalarda sıcak malum hep elimin altında olsun istiyorum çok zararı olur mu ya :110:

Kızlar ben geçen cuma doktora gitmiştim 3 hafta sonra gel demişti yarın annem kadın doğum a gidecek semt polikinliginde bende mi onunla gitsem diyorum çok mu erken olur önceden bebeğimin kalp atışları durduğu için endiseliyim ve sık gitmek istiyorum ama bebeğe bir zararı olur diye de cekiniyorum

sen adet gununden hesapladın dmı. bende suan 7+6yım ama dogum 18 subat gozukuo bnce senınkınde yanlıslık olabılır canım
Evet canim sata gore hesapladim. Sat ile de bchcg degerim tutmuyor, uste adet gormusum gibi bi durum cikiyo ortaya. Bu konuda kafam cok karisik:KK48: Doktora sorayim yarin ben kac haftaligim diye en iyisi :KK48:
6+ ya geçince 7 kabul ediyor burda Canım sıkıntı yok,ben de sata göre 6+2 görünüyorum,7. Hafta yazıyor.

Canım aslında aynı.. Şöyleki 6'yı doldurup artı ya geçtiğinde 7. haftaya girmiş oluyorsun.. Anlayacağın hesap aynı :)

Canım takvimde 7. Haftanın içinde görünüyorsun 6 hafta 3 günlüksün yani doğru 7. Haftadan 3 gün almışsın :)

Evet oyle oluyo ya dogru diyosunuz. Dusunemedim ben nedense onu:KK45::KK48: tesekkur ederim :KK200:
Kızlar mide bulantısıyla nasıl basediyorsunuz??

Bas edemiyorum ben.:KK48:

Surekli bi calkalanma var midemde. Istifra cok olmadi ama olsa rahatlatir gibi geliyo bana nedense.:KK64: Tiksinme cok var. Mutfaga hic giresim yok. Allahtan benden yemek bekleyen minik bi cocugum yok yani olanlara gercekten allah sabirlar versin. Acik sicak cay iciyorum gunde 2 bardaktan fazla olmamak kaydiyla, tuzlu cubuk kraker yiyorum, beyaz leblebi iyi gelir bastirir diyorlar. Taze zencefili yuvarlak yuvarlak dilimleyip 2 dilimi sicak suya atip biraz da limon ekleyip icmistim o da biraz rahatlatmisti. Bi de bogurtlen yapragi cayi iyi gelir diyolar:KK51:

Bnm canım çok gazlı asitli içecekler çekiyor kızlar ya havalarda sıcak malum hep elimin altında olsun istiyorum çokı olur mu ya :110:
Gunde 1 bardak icilebilir yaziyo canim internette. Cok da icme bence icinde bi dunya katki maddesi var ne oldugunu bilmedigimiz seyler var. Sade soda icmeye calis.

Back
X