2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Bende düşünmüyorum 2li testi. Eşimle daha konuşmadık. Bana da gereksiz geldi. Sonuçta down sendromu olsa tedavisi yok hamilelikte. Aldırmaya kesinlikle karşıyım. Ha karnımdan çıkarınca zehirleyip öldürmüşüm ha karnımdayken. İkisininde farkı yok.

Öksüren arkadaşlar bir tatlı kaşığı gerçek zeytinyağına bir limon sıkın. Öksürük geldikçe azar azar için. Günde en fazla iki bardak nane limon ve iki bardak ıhlamur tüketin. Ihlamur balgam attırdığı için hafifletiyor insanı. Ben de bayramda çok fenaydım. Doktorum aferinden başka yazamam bunları tüket dinlen dedi bana

Herkese selam,
Perşembe günü ben de kürtaj oldum. Boş gebelikmiş, embriyo gelişmemiş. Beni de listeden çıkarabilirsiniz. Daha sonraki aylara kısmet olur inşallah. Herkese sağlıklı gebelikler dilerim.

Kızlar kasığı yada karnı kalp gibi atan var mı benim bir kaç kere attı az önce çok endiseliyim
Son birkac gundur benim de cok fazla oluyor canım koltuktan kalkarken ani bir hareket yaparken falan.. Bu aslında güzel bir işaret rahim büyüdüğü için bağlar geriliyor korkacak bisey yoke bence. Hatta ani kramplar girince minigim kendini haturlatiyor diyip onu seviyorum :))

Kızlar kasığı yada karnı kalp gibi atan var mı benim bir kaç kere attı az önce çok endiseliyim
He canim pardon kalp gibi atan demissin. Gecen gün doktor bana dedi ki şu an bütün vücudun hatta bütün organlarin rahime fazla kan gitsin diye caba gösteriyor kendini yoruyor. Yani rahim bolgene aşırı kan akışı var demişti.. Sanirim pompalanan kanı hissediyorsun sen. Nolmaldir bence korkacak bişey oldugunu sanmiyorum

Teşekkür ederim kızlar cevabınız için inşallah öyledir bir şey yoktur yok gaz gibi değil ama bilmiyorum yine de. Iyi ce paranoyak oldum şu 12.haftayi geçsek biraz daha rahatlayacagim

Zeka testi derken bahsettiğiniz şey nedir? Bebeğin ense kalınlığı ve burun kemiğinden bakılan ve bir takım kan tahlilleriyle down sendromu olasılığını veren ikili testten bahsediyorsanız, o zeka testi değil. Hamilelikte zeka testi yapılmaz, ikili,üçlü testler gibi testler ve ayrıntılı ultrason
dr ikili uclu testtem bahsederken bana zeka testi diye bahsetti o yuzden sordum

Zeka testi derken bahsettiğiniz şey nedir? Bebeğin ense kalınlığı ve burun kemiğinden bakılan ve bir takım kan tahlilleriyle down sendromu olasılığını veren ikili testten bahsediyorsanız, o zeka testi değil. Hamilelikte zeka testi yapılmaz, ikili,üçlü testler gibi testler ve ayrıntılı ultrason
dr ikili uclu testtem bahsederken bana zeka testi diye bahsetti o yuzden sordum

Dün gece gittik dojtora canim o da fitil olarak al dedi bu sabah ilk defa denedim ama 25 dakika yatmama ragmen sanki hepsi disari cikti akintiyla

Fitili koyduktan sonra mumkunse biraz yatiyorum ama isteyken tabi olmuyor bu. Bende de aksama kadar akintiyla yavas yavas atiyor. Bana doktor butun vaziyette cikmadigi surece sorun yok dedi. Eger top vaziyette ciktigini gorursen tekrardan uygula demisti . 1 tane ciktiysa yerine 1 tane seklinde. Birde ittirebildigin kadar derine ittirmeye calis. Fitile alismak biraz zor ama sonra alisiyorsun. Her sey bebis icin :))

Ya kotu haber alanlara cok gecmis olsun. Allahim tekrar hamilelik cocuk nasip etsin en hayirli zamanda saglikla sihhatle. Cok uzuldum..

Benim de bugundu randevum. Cok sukur kalbini duydum findigimin 6+4te. Ben de baliktan cok fena tiksinmis durumdayim. Omega 3 6 iceren bi hap verdi doktorum. Tiroidle ilgili de levotron kullaniyorum. Tsh degerim yuksek oldugu icin. 3 hafta sonra tekrar gidecegim bakalim.

Bi de guzel anneler kendinizi asiri dinleyip de gereksiz stres yapmayin yahu. Stresten kotu sey yok. Olacaga care yok sonucta ne kadar kendimizi de yesek her is olacagina variyor.

Kızlar merhaba.Daha önce konuşuldu mu bilmiyorum tüm yazılanları okumadım.bu benim ikinci bebeğim olcak inşallah.ilk hamileliğimde bu kadar karım kasık ağrısı hatırlamıyorum.ince ince sanki regl olacak gibi sürekli bir ağrı var.sizlerde durum nasıl:anneadayı:

Back
X