- Konu Sahibi Homely_angel
- #4.961
bu arada bısey sorucam kızlar sıze. gecen gun oje surdum yok bebege gecermış yok zararlıymıs. makyajda oyleymıs hatta sacac surulen sprey veya jolede oylemıs sozde. sızce boyle bısey varmı cok sacma geldı bana
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zaten bende ultrason u baz alıyorum kızım ultrason haftasına göre dogdu cunku :)Benim surekli bir hafta buyuk cikiyor cnm dr ultrasonu baz aliyoruz dedi yani aslen 9 haftadayim ama 10 haftanin icinde gorunuyorum
benımde gobegım cok canım nasıl ınıcek bılmıyorum yemek desen az yıyorum ama şişim galıba bırde kollarım cok kılo aldı ona ne yapıcam bılemedm54 tüm 57 kg oldum 4 5 aylik gibi bi gobekle geziyorumnereye gidecek bu gobegin sonu bilmem:)
Bulanti olunca sanirim ben surekli hissediyorum:))Bi bebek için baya gelişme olmustur canım git bence daha net görürsün onu :)
Olabilir canım bir de o moda daha giremedim sizde de oluyor mu sanki şubatın basında ben değilim doğuracak olan Hale'n hissedemiyorum hamileliği inAnamıyorum bide :)
Ojeyi bilemem ama kimyasallarin sac derisinden rahime kadar etki ettigini biliyorum. 1 senedir bebek istiyorduk. Boya jole vs yi birak 1 senedir bitkisel sampuan kullaniyorum:))bu arada bısey sorucam kızlar sıze. gecen gun oje surdum yok bebege gecermış yok zararlıymıs. makyajda oyleymıs hatta sacac surulen sprey veya jolede oylemıs sozde. sızce boyle bısey varmı cok sacma geldı bana
54 tüm 57 kg oldum 4 5 aylik gibi bi gobekle geziyorumnereye gidecek bu gobegin sonu bilmem:)
Dogumdan sonra gider hepsi cnm bosver şimdi takmaya gerek yokbenımde gobegım cok canım nasıl ınıcek bılmıyorum yemek desen az yıyorum ama şişim galıba bırde kollarım cok kılo aldı ona ne yapıcam bılemedm![]()
hadı yaa ama ben sadece sac boyasının gectıgını bılıyodum jöleden de bısı olmaz heralde ya benım sacım kıvırcık surmeden cıkamıyorum desem yeridir. o kadar detay dusunmek ıyı degıl bence ya rabbım korusunOjeyi bilemem ama kimyasallarin sac derisinden rahime kadar etki ettigini biliyorum. 1 senedir bebek istiyorduk. Boya jole vs yi birak 1 senedir bitkisel sampuan kullaniyorum:))
Yok cnm ikinci. Ilkte kalmadi ama bakalim bunda ne olurİlk hamilelik mi canım senin :)
Doğumdan sonra biraz kalıyor maalesef göbek :/
ruyalar tersecıkar dıyolar bakalım gorcez artık benım ıcıme de kız doguyor ya ne bılım![]()
valla etrafımda herkes cok kılo almıssın daha 2 aylık ama gobegın cıkmıs kolların cok sısmıs vs hep bu tarz seyler duyuyorum ınanırmısın nerdeyse dıyet yapıcam hamıle halımleDogumdan sonra gider hepsi cnm bosver şimdi takmaya gerek yok![]()
Yok cnm ikinci. Ilkte kalmadi ama bakalim bunda ne olur
ınsallah rabbım gonlumuze gore verır canımmYa inşallah bir de kız evlat nasılmış ona bakıyım merak ediyorumYa da iki erkek annesi olmak nasıl bir duygu onu da merak ediyorum bakalım hangisi nasip olcak
![]()
bu arada bısey sorucam kızlar sıze. gecen gun oje surdum yok bebege gecermış yok zararlıymıs. makyajda oyleymıs hatta sacac surulen sprey veya jolede oylemıs sozde. sızce boyle bısey varmı cok sacma geldı bana
ınsallah rabbım gonlumuze gore verır canımm
bendeoyle dusunuyorum canım herzman yapan bırı degılım zaten ama yıne de sorayım dedımSaçma bence de ben hep makyaj yaptım bir zararı olmadı oğlumda bunda da yapıyorum :)
Yok artik cnm bakma sen onlara. Cok aşırı almazsan sen de rahat ediyorsun cok agirlasmiyorsun son aylarda ama diyete falan da gerek yok hicvalla etrafımda herkes cok kılo almıssın daha 2 aylık ama gobegın cıkmıs kolların cok sısmıs vs hep bu tarz seyler duyuyorum ınanırmısın nerdeyse dıyet yapıcam hamıle halımle
Ben kizimda 54 le kaldim 65 le doguma girdim. Emzirme doneminde 50 ye bile dustugum oldu ama emzirmeyi birakinca 58 lere firladi kilom. Daha yeni 54 e dusmustum diyetle yeni verince mi bu kadar cabuk aldim bilmemBen ilkinde çok kilo almıştım bunda dikkat ediyorum biraz ya da kilo alasım yok almıyorum bilmiyorum :)
Oğluma 58 ile hamile kaldım 78 le doğuma gitmiştim
Bunda da 57 ile işte bakalım sonumuz ne olcak :)))
yok öyle bir şey canım ilk 3 ay saç boyatmak zararlı onun dışında oje falan sürülebilinir, yine de çok koklamamak gerekirbu arada bısey sorucam kızlar sıze. gecen gun oje surdum yok bebege gecermış yok zararlıymıs. makyajda oyleymıs hatta sacac surulen sprey veya jolede oylemıs sozde. sızce boyle bısey varmı cok sacma geldı bana