2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Canım gidiyorsun büyük detaylı ultrasona alıyor kadın dogumun cihazından hariç ense kalınlıgına bakıyor ölçüyor down sendromu için yazıyor ölçülerini kagıda herşeyiyle boyunu felan o esnada cinsiyetine de baktı doktorum kız dedi sonra o kagıtla gittim kan verdim kan 1 hafta sonra cıktı cok şükür temizdi doktora gösterdim oda onayladı okadar canım
Yani aynı gün bi yorumda bulunabiliyor doktor öyle mi canım ? Benim kanı yarın alacaklar bugünde doktorum alttan bakıp örnek aldı oradan sizde de oldu mu böyle bişey

İnşallah kurtulacaksın canım endişe etme bebişinde strese girmesin Allah'ın izniyle sağ Salim alırsın kucağına içini ferah tut o sağlıklı olsun da içinde sorunun halledilir
İnşallah canım dr 12 hafta olana kadar riskli dedi ama ben netten sürekli baktım hep erken doğum riski yapabiliyomuş bu durum ve yahut 20.haftaya kadar süren varmış Allahım korusun tabiki beterin beteri var bu halimede bin şükür ama işte sizin dualarınızada ihtiyacım var kızlar umarım herkes gebelikdeki sıkıntılarını atlatır bende dahil ve İnşallah sağlıklı bi şekilde gebeliklerimizi tamamlar İnşallah da bebeklerimizde sağlıklı bi şekilde kucagımıza gelirler İnşallah

kızlar lütfen dualarınızı eksik etmeyin kurtulayım şu kanamadan en kısa zamanda
inşallah en kısa zamanda geçer canım benim kuzenimde şuan hamile ilk 3 ay sürekli kanama oldu şimdi 4 ün içinde gayet iyi ama ilk 3 ay yattı genelde iğne falan oldu şimdi işinin başına bile döndü..inşallah sende normale dönüp güzel bir hamileleik geçirirsin canım

Yani aynı gün bi yorumda bulunabiliyor doktor öyle mi canım ? Benim kanı yarın alacaklar bugünde doktorum alttan bakıp örnek aldı oradan sizde de oldu mu böyle bişey
Hayır alttan örnek felan almadı sadece ultrason ve kan alındı smear mı aldı acaba senden cnm

inşallah en kısa zamanda geçer canım benim kuzenimde şuan hamile ilk 3 ay sürekli kanama oldu şimdi 4 ün içinde gayet iyi ama ilk 3 ay yattı genelde iğne falan oldu şimdi işinin başına bile döndü..inşallah sende normale dönüp güzel bir hamileleik geçirirsin canım
İnşallah canım ya böyle örnekleri duymak bile mutlu ediyo beni İnşallah

6 aylık mı 6 haftalık mı? canım eşim 3 kardeşler en son biz evlendik sonra ben hamile kaldım baktım 6 aylık arayla görümcem eltim hepsi hamile kaldı :) kıskançlık oluyor sen söylemicektin 3 ay bitene kadar, ben daha kimseye söylemedim 2. de de sıraya girerler diye :)

aaa ne kadar ilginc :) ayol hamileligin nesini kiskaniyorlar?

Bebegi var erkek 6 aylık simdi yine kalmış ben haber verdim pişman oldum ama oldu artık eşim cok heveslıydı annesine söylemiş oda söylemiş tebrik bile etmedi zaten bir kızı var ilk eşinden onu bırakıp kaynıma kaçtı kaynımın ilk evliligi kızı oldu 5 yasında arayıp sormuyor cok karışık durumlar kaynıma evliyken gebe kaldı sonra kaçtı gecen hafta nikahı oldu daha yeni cocuk kimliksiz yasıyor ignesini özelde yaptırıyorlar

Allah akil fikir versin. Insan cocugunu nasil birakir. Hangi faniye duyulacak sevgi evladimin onune gecebilir ki? hayal dahi edemiyorum

bnde şaşırdım zaten o sonradan evlendi bak hemen çocuk yaptı falan diye etraftanda çok eleştiri duymuşlar belli :) gaza geldiler :)

Ahahahahahaha :) supermis yaaa. bende evlendikten kisa sure sonra hamile kaldim cunku cocuk istiyorduk. ama baskasinin gaziyla belkide istemeden hamile kalmak o cocuga yazik degil mi. ne kadar bilincsizlik.

Ne guzel :) iyi istirahatler sana :)
Tesekkur ederim :)
Bi bebek için baya gelişme olmustur canım git bence daha net görürsün onu :)
Olabilir canım bir de o moda daha giremedim sizde de oluyor mu sanki şubatın basında ben değilim doğuracak olan Hale'n hissedemiyorum hamileliği inAnamıyorum bide :)
Bende belirtiler var ama sanki hamile degilim gibi geliyor bana da. Idrak edemedim heralde henuz:KK48: ilk bebek bi de hic beklemezken cikti geldi, adapte mi olamadim ne oldu bilmem.
valla etrafımda herkes cok kılo almıssın daha 2 aylık ama gobegın cıkmıs kolların cok sısmıs vs hep bu tarz seyler duyuyorum ınanırmısın nerdeyse dıyet yapıcam hamıle halımle
Of agzi olan konusuyor iste. Sinir olurum agzina geldigi gibi patir putur konusan insanlara. Istersen 1050 kilo olursun yani onlara ne ki yok kilo almissin yok sismissin falan. :sinirli: Sen kafani hic takma kilo bu alinir da verilir de. Bebeklerimiz saglikli olsun da:nazar:
CANLAR DÜN ÇOK YOĞUN ÜST ÜSTE KUSMALARIMIN ARDINDAN AKŞAM SOLUĞU ACİLDE ALDIM SERUM TAKTILAR IDRAR TESTINDE PROTEİN KAÇAĞI VAR DEDİ DOKTOR BUGUN AKŞAMDA KENDİ DOKTORUMDA RANDEVUM VAR AMA BEN YERİMDE DURAMIYORUM BU NASIL BİŞEY DİR HERKESDE OLUYORMU BAŞINA GELEN VARMI ............................
Cok gecmis olsun canim. Insallah kisa surede rahatlarsin hayirlisiyla ve bebeginle
Kızlar 10+ 4 teymisiz.. crl miz 40.3 çıktı doktor herşey iyi dedi artık 2 li testlere başlıcaz sanırım yarın kan alacaklar benden önümüzdeki hafta da 12. Haftama giriyorum diye hastane doktoruna yönlendirdiler beni randevu alıcaz o doktordan kontrollere başlayacaklar
Masallah ne guzel:KK200:
Crl nediro_O
kızlar herkese merhaba uzun bi aradan sonra yazım dedim :) malum sıkıntılı bi gebelik geçiyorum hala sevinemiyorum ama inanıyorum Allahımın izniyle bu durum düzelcek diye düşünüyorum malum benim hematom geçmemişti en son cuma gittim hala 3 bucuk cm di 4 cm den düşmüş kızlar dua edinde yarın kontrolüm var inş bitmiştir yada küçülmüş olsun ona bile razıyım kızlar buraya bile yazmadım 2 haftadır işide bıraktım sadece yatıyorum hep bol su içiyorum bebeğimi gelişimi çok güzelmiş maşallah ama yinede her muayanede bi tereddüt ede ede gidiyorum :KK43: bide kızlar dünden beri kasıgımda özellikle sağda bıçak saplanır gibi bi ağrı var her yarım saatte bir oluyo sizce kötü bişeymidir :KK43:
Her sey gonlunce olsun insallah en kisa zamanda guzel olur canim her sey.
Canım gidiyorsun büyük detaylı ultrasona alıyor kadın dogumun cihazından hariç ense kalınlıgına bakıyor ölçüyor down sendromu için yazıyor ölçülerini kagıda herşeyiyle boyunu felan o esnada cinsiyetine de baktı doktorum kız dedi sonra o kagıtla gittim kan verdim kan 1 hafta sonra cıktı cok şükür temizdi doktora gösterdim oda onayladı okadar canım
Karindan mi bakiyorlar ultrasonla bu tarama testlerinde deo_O

Ahahahahahaha :) supermis yaaa. bende evlendikten kisa sure sonra hamile kaldim cunku cocuk istiyorduk. ama baskasinin gaziyla belkide istemeden hamile kalmak o cocuga yazik degil mi. ne kadar bilincsizlik.
yoo ilk çocukları olduğu için çok düşkünler bebeklerine aslında çok istiyorlarmış cesaret edemiyorlarmış diyelim sebep oldum..çok mutlular bebekleriyle

yoo ilk çocukları olduğu için çok düşkünler bebeklerine aslında çok istiyorlarmış cesaret edemiyorlarmış diyelim sebep oldum..çok mutlular bebekleriyle

Allah akil fikir versin. Insan cocugunu nasil birakir. Hangi faniye duyulacak sevgi evladimin onune gecebilir ki? hayal dahi edemiyorum
Kızımı bırak 2 sene 1 saat görmessem deli olurum herhalde hiç ayrı kalmadık düşünemiyorum mantıgım almıyor işte bilemiyorum sonları hayırlı olur inş

Back
X