2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Tesekkur ederim :)

Bende belirtiler var ama sanki hamile degilim gibi geliyor bana da. Idrak edemedim heralde henuz:KK48: ilk bebek bi de hic beklemezken cikti geldi, adapte mi olamadim ne oldu bilmem.

Of agzi olan konusuyor iste. Sinir olurum agzina geldigi gibi patir putur konusan insanlara. Istersen 1050 kilo olursun yani onlara ne ki yok kilo almissin yok sismissin falan. :sinirli: Sen kafani hic takma kilo bu alinir da verilir de. Bebeklerimiz saglikli olsun da:nazar:

Cok gecmis olsun canim. Insallah kisa surede rahatlarsin hayirlisiyla ve bebeginle

Masallah ne guzel:KK200:
Crl nediro_O

Her sey gonlunce olsun insallah en kisa zamanda guzel olur canim her sey.

Karindan mi bakiyorlar ultrasonla bu tarama testlerinde deo_O
Karından bakıyor sekerim alttan degil korkma arkadaştan smear almış ben zaten 4 ay önce vermiştim bişi cıkmamıştı

Kızımı bırak 2 sene 1 saat görmessem deli olurum herhalde hiç ayrı kalmadık düşünemiyorum mantıgım almıyor işte bilemiyorum sonları hayırlı olur inş

Gecen hafta anabemlere gidecektim, annemde ayni sehirde bi gece bana birakin dedi ay benim icim bi kotu oldu :) mide bulantisindan gidemedik ama gidecez yani bakalim nasil birakicam.

Gecen hafta anabemlere gidecektim, annemde ayni sehirde bi gece bana birakin dedi ay benim icim bi kotu oldu :) mide bulantisindan gidemedik ama gidecez yani bakalim nasil birakicam.
Ben hiç bırakmadım ama dogumda bir gece birakıcam onu dusunuyorum kara kara daha simdiden :) profil resminde elif yazıyor kızının adı mı senin adın mı elif

Ay cok degisiiikkk ya :) kayinvaliden sana dusecekte ne olacak sanki. bilemiyorum benim kaynim henuz universiteye gidiyor o yuzden tahminde edemiyorum :)))))
Suan onun üstüne titriyor hiç yadırgamadım yadırgamam da ama o istiyor ki butün ilgi onda olsun :) varsın olsun napayım allahım kimseye muhtaç etmesin bizleri eşim cocuklarım ben saglıklı olayım gerisi boş diyorum hep

aynıymışız seninle Gökçe, aldığım 0 20 kiloyu vermek hiç kolay olmadı şimdi 60 ile hamile kaldım ve çok dikkat ediyorum sabah kahvaltıda iki dilim kepek ekmeği yiyorum gün boyu başka ekmek yemiyorum..abur cuburu kestim dur bakalım ne olacak sonumuz :)

Ben de aynı öyleyim canım ekmek sadece sabah kahvaltıda yiyorum öğleni kuru üzüm ya da taze meyve ile geçiştiriyorum sonra akşam yemeğini ekmeksiz yiyorum bu kadar :))
Sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer bizim iş valla :D

Kızlar idrarda eritrosit 8 cıkmış
Eritrosit hemoglobin 1 pozitif cıkmış
Digerleri normal
Nette kan oldugunu söylüyor sizde yazıyormu tam idrar testinde

Ben de aynı öyleyim canım ekmek sadece sabah kahvaltıda yiyorum öğleni kuru üzüm ya da taze meyve ile geçiştiriyorum sonra akşam yemeğini ekmeksiz yiyorum bu kadar :))
Sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer bizim iş valla :KK70:
Aynen öyle protein alırsak bebekler büyür zaten, karbonhidratı abartmaya gerek yok :))

Vücudun belli oranda karbonhidrata da ihtiyacı var. abartmamak kaydı ile sıfıra indirmemek lazım. ben zaten direkt şeker diyeti ile başladım olaya. çünkü 3 yıldır insülinimi dengeleyen şeker ilacını hamilelikle bıraktım ve buna bağlı olarak şiştim. şimdi de şeker diyeti ile insülin dengelemeye çalışıyorum. inşallah ilaç kullanmak zorunda kalmam

Vücudun belli oranda karbonhidrata da ihtiyacı var. abartmamak kaydı ile sıfıra indirmemek lazım. ben zaten direkt şeker diyeti ile başladım olaya. çünkü 3 yıldır insülinimi dengeleyen şeker ilacını hamilelikle bıraktım ve buna bağlı olarak şiştim. şimdi de şeker diyeti ile insülin dengelemeye çalışıyorum. inşallah ilaç kullanmak zorunda kalmam
İnşallah canım şeker önemli tabi ilk gebeliğimde gebelik şekeri çıktı bende de o yüzden dikkat ediyorum

Back
X