- Konu Sahibi Homely_angel
- #5.061
İnşallah duyarsın canım ben 6+5 te gittim duymadık,şimdi cumayı iple çekiyorumKızlar bu hafta bebeğin kalp atışını duyacağız inşallah duyarım Allahın izniyle
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah duyarsın canım ben 6+5 te gittim duymadık,şimdi cumayı iple çekiyorumKızlar bu hafta bebeğin kalp atışını duyacağız inşallah duyarım Allahın izniyle
Bende bugun daha ufak bir ozel hastanede 64tlye hepsini yaptirdim ama toksoplazma konusunda sorun cikti. Saglik ocaginda yaptircam onu da mecburenCANIM BEN SAGLIK OCAGINDA YAPTIRDIM YAPILMAYANLARI DA OZELDE YAPTIRDIM
Kizlar progestani aile hekimi yazar mi
Katılıyorum canım onun içinde hergün haşlanmış yumurta süt ve yoğurt yiyorum :)
Canim yazar mi bilmiyorum ama ben hic gidip yazdirmakla ugrasmiyorum ucuz zaten 16 tl fiyatıKizlar progestani aile hekimi yazar mi
Bende sağlıklı beslenemiyorum canım cubuk kraker ve ekmek yemek zorunda kalıyorum sağlıklı şeylerin hepsi midemi bulandiriyor kusuyorum genellikle ama yapacak bir şey yok 12. Haftadan sonra yaparız inşallahkizima haslanmis yumurtayi soyarken bile midem kalkiyoben henuz saglikli beslenmeye baslayamadim
![]()
tekrar ne zaman gideceksinMerhaba herkese. Dün doktora gittim 6+2. Kalp atışını duyamadık. Perşembe günü bir kez daha gidicemBchg güzel yükseliyor aslında. Bir yerde okumuştum. 10.000 üzerine çıkarsa ultrasonda kalp atışı duyulur diye. Benimki dün 12.900 idi. Ama yine de duyamadık. Belki ultrason cihazından kaynaklıdır. İnsan yine de kötü oluyor duyamayınca
![]()
Anladim cnm dr un yazdigi kutu yeni bitti ilk alcam bilmiyorum o yuzden. Ama eczaneye gitmisken yazdiririm heralde yanyana zaten:)Canim yazar mi bilmiyorum ama ben hic gidip yazdirmakla ugrasmiyorum ucuz zaten 16 tl fiyatı
Haşlanmış yumurtayi normalde bile birak yemeyi elleyemiyorumkizima haslanmis yumurtayi soyarken bile midem kalkiyoben henuz saglikli beslenmeye baslayamadim
![]()
Bi dahakine duyarsin inşallah cnm bozma moralini. Benim dr 6+5 ten once gelme kesinlikle demişti yola cikacaktik o gunu beklwdik hattaMerhaba herkese. Dün doktora gittim 6+2. Kalp atışını duyamadık. Perşembe günü bir kez daha gidicemBchg güzel yükseliyor aslında. Bir yerde okumuştum. 10.000 üzerine çıkarsa ultrasonda kalp atışı duyulur diye. Benimki dün 12.900 idi. Ama yine de duyamadık. Belki ultrason cihazından kaynaklıdır. İnsan yine de kötü oluyor duyamayınca
![]()
Aynı ben :)) okurken bile bulantım çoğalıyorBen de hiç sağlıklı beslenemiyorum,et balık tavuk süt yumurta yok hayatımda,hepsinden topluca tiksindim,peynir ekmek türevleri ve çok fazla sebze yemeği istiyor canım,ekşili olanlardan :)
Enazından küçülme göstermiş Allah inşallah sağlıkla doğum yapmanı nasip edecektirİnşallah canım dr 12 hafta olana kadar riskli dedi ama ben netten sürekli baktım hep erken doğum riski yapabiliyomuş bu durum ve yahut 20.haftaya kadar süren varmış Allahım korusun tabiki beterin beteri var bu halimede bin şükür ama işte sizin dualarınızada ihtiyacım var kızlar umarım herkes gebelikdeki sıkıntılarını atlatır bende dahil ve İnşallah sağlıklı bi şekilde gebeliklerimizi tamamlar İnşallah da bebeklerimizde sağlıklı bi şekilde kucagımıza gelirler İnşallah
Hmm sormadım da canım neyse sonuçla ilgili bişey dediğinde anlarız ne olduğunu :))Hayır alttan örnek felan almadı sadece ultrason ve kan alındı smear mı aldı acaba senden cnm
Crl dedikleri baş popo uzunluğuymuş canım bı nevi bebeğin boyu yani bende Yen'i öğrendim sayılır :)Tesekkur ederim :)
Bende belirtiler var ama sanki hamile degilim gibi geliyor bana da. Idrak edemedim heralde henuzilk bebek bi de hic beklemezken cikti geldi, adapte mi olamadim ne oldu bilmem.
Of agzi olan konusuyor iste. Sinir olurum agzina geldigi gibi patir putur konusan insanlara. Istersen 1050 kilo olursun yani onlara ne ki yok kilo almissin yok sismissin falan.Sen kafani hic takma kilo bu alinir da verilir de. Bebeklerimiz saglikli olsun da
Cok gecmis olsun canim. Insallah kisa surede rahatlarsin hayirlisiyla ve bebeginle
Masallah ne guzel
Crl nedir
Her sey gonlunce olsun insallah en kisa zamanda guzel olur canim her sey.
Karindan mi bakiyorlar ultrasonla bu tarama testlerinde de![]()