2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Canim bhcg degerlerin nasil yukseliyorsa iyiye isaret. Arkadasima oldu ayni senin gibi hatta kese bos alalim dendi ama degerler yukseliyor diye bekledi bir umitle. O arada baska bi doktora daha gitti o doktor bebek burda goruyorum dedi. Saglikla da dogumununyapti bile.
Beta hcg yükseliyor güzel kese ve yolk sac var ama bebek henüz görünmedi çok korkuyorum

Kızlar 8 haftalık hamileyim bebek ultrasonda geri ve henüz görünmedi çok korkuyorum böyle yaşayan var mi benim gibi lütfen cevap verin
Benim de kese var. Bebek yok. Dolayısıyla kalp atışı yok. Ben 7 haftalık hamileyim. Perşembe günü bhcg 28.340 çıktı. Pazartesi bir daha ultrasona gidicem ama doktor büyük ihtimalle boş gebelik dedi. :(

Canim bhcg degerlerin nasil yukseliyorsa iyiye isaret. Arkadasima oldu ayni senin gibi hatta kese bos alalim dendi ama degerler yukseliyor diye bekledi bir umitle. O arada baska bi doktora daha gitti o doktor bebek burda goruyorum dedi. Saglikla da dogumununyapti bile.
Bana nasıl bir umut oldunuz anlatamam :)

Bebiş iyiyse enfeksiyonu da geçirirler merak etme :KK66:

Canım, benim de gebeliğin 4. haftası civarı idrar tahlilinde lökosit yüksek çıktı. Hatta ben de küçükken sıkça enfeksiyon geçirdiğim için direkt bundan şüphelendim. Ancak tahlil bunun için yeterli değil. Doğru sonuca varmak için idrar kültürü yaptırmalısın. Çünkü ancak idrar kültüründe çıkıyor enfeksiyon mu var, varsa ürüyor mu, ürüyorsa hangi antibiyotik grubu kullanılmalı diye. Kültür yaptırdım ben de, üremiyor çıktı. Bu yüzden antibiyotik kullanmama gerek kalmadı. Bebek varken boşa ilaç almamız çok iyi değil biliyorsun. Ama bol su iç. Enfeksiyon varsa bile aslında yapılabilecek en güzel şey bu. Özür dilerim, biraz uzun oldu :)

Kizlar benim bugun kontrolum vardi. Bebis iyi şükür bi sıkıntı yok. Ama benim cok kasik ve bel agrim vardı. Idrar tahlili yapildi dr a gosteremedik yarına kaldi ama sanirim enfeksiyon yüksek çıkmış. Bel agrisi diye dusundugum sanirim böbrek ağrısı iki gundur agridan dogru düzgün uyuyamadim bile. Antibiyotik kullanmam gerekecek heralde

Canım, benim de gebeliğin 4. haftası civarı idrar tahlilinde lökosit yüksek çıktı. Hatta ben de küçükken sıkça enfeksiyon geçirdiğim için direkt bundan şüphelendim. Ancak tahlil bunun için yeterli değil. Doğru sonuca varmak için idrar kültürü yaptırmalısın. Çünkü ancak idrar kültüründe çıkıyor enfeksiyon mu var, varsa ürüyor mu, ürüyorsa hangi antibiyotik grubu kullanılmalı diye. Kültür yaptırdım ben de, üremiyor çıktı. Bu yüzden antibiyotik kullanmama gerek kalmadı. Bebek varken boşa ilaç almamız çok iyi değil biliyorsun. Ama bol su iç. Enfeksiyon varsa bile aslında yapılabilecek en güzel şey bu. Özür dilerim, biraz uzun oldu :)

Ya kızlar birşey soracagim. Benim idrar rengi hep koyu sarı iken bugün farkettim hep beyaz renksiz oluyor. Endiselenmeli miyim sizde de oldu mu böyle bisey ya da neden olmustur[/QUO
Ya kızlar birşey soracagim. Benim idrar rengi hep koyu sarı iken bugün farkettim hep beyaz renksiz oluyor. Endiselenmeli miyim sizde de oldu mu böyle bisey ya da neden olmustur
Canım çok su tüketmeye başladıysan normal endişelenme

valla istemsiz olarak gobişimi severken canım kızım dıyorum :KK54: ama sankı erkek olcak gıbı gelıo banada :halay: hayırlısı allahtan ya:dua: bide bişey sorucam yaa benım yüzüm kollarım cok şiş nasıl geçecek bu durum acaba? bide sivilcelerim cok cıkmaya basladı maske yapsam zararı falan olurmu acaba dıyorum:KK17:
Şişlik ödem desem daha çok erken,sıcaktan mı oluyor acaba?kimyasal maskelerden kullanma canım ama hani bal sürersin yoğurt sürersin olur :) benim sivilceler kolda çıkıyor şükür yüzümde yok

Back
X