2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Günaydın kızlar bu saat oldu canım hiç bişey yemek istemiyor :KK43:
Yemeyince daha kötü olursun daha çok miden bulanır yani benim öyle oluyor sabah bir şeyler yedim istifra ettim bir süre yemedim daha kötü oldum tekrar istifra ettim şimdi tekrar yedim çok az peynir ekmek yemedikce daha kötü oluyorum çünkü. Tuzlu midemi bastıracak bir şeyler yemeye çalış

Selam kizlar nasil gidiyor bakalim. Ya benim gibi olan var mi ağzımin tadi tuzu yok ne yesem olmuyor sanki midem soğuk biz buzdolabi gibi bir türlü tatmin olmuyor yaa cok can sıkıcı bir durum. Ablama sordum oglunda 9 ay aynı şeyi yaşadığını söyledi. Ben 9 ay sürdüğünü düşünemiyorum çok tatsizim yaaa :(

Benimde midem bulantilarim cok dengesiz 2 gun iyisem 3 gun mide bulantisindan bisey yiyemiyorum ilk hamileligim boyle degildi hergun sabah kalkar kalkmaz kusardim sonrada bulantim olmazdi ama bunda kussamda gecmiyo bulantilarim

Yemeyince daha kötü olursun daha çok miden bulanır yani benim öyle oluyor sabah bir şeyler yedim istifra ettim bir süre yemedim daha kötü oldum tekrar istifra ettim şimdi tekrar yedim çok az peynir ekmek yemedikce daha kötü oluyorum çünkü. Tuzlu midemi bastıracak bir şeyler yemeye çalış
Evet haklısın bide dün canım istemeyerek yumurta yedim öğüre öğüre bi hal oldum sanırım bi süre adını bile duymak istemiyorum biyerde okudum lor peynir yiyin yumurta yerine diyordu Bende şimdi biraz peynir ekmek çay içtim :)

Evet haklısın bide dün canım istemeyerek yumurta yedim öğüre öğüre bi hal oldum sanırım bi süre adını bile duymak istemiyorum biyerde okudum lor peynir yiyin yumurta yerine diyordu Bende şimdi biraz peynir ekmek çay içtim :)
Bende kac haftadır yumurta yiyemiyorum boşver kendini zorlama benim görmeye bile tahammülü m yok yumurtayi en iyisi peynir ekmek :))

Selam kizlar nasil gidiyor bakalim. Ya benim gibi olan var mi ağzımin tadi tuzu yok ne yesem olmuyor sanki midem soğuk biz buzdolabi gibi bir türlü tatmin olmuyor yaa cok can sıkıcı bir durum. Ablama sordum oglunda 9 ay aynı şeyi yaşadığını söyledi. Ben 9 ay sürdüğünü düşünemiyorum çok tatsizim yaaa :KK43:
bendede var cnm ne yesem hic fark etmiyor hic biseyin tadini almiyorum bilmiyorum zaten midem bulaniyor diye pek yemekte istemiyorum

Benim bulantım yok ama o keyifsizlik bendede var sanki hep hastayım omuzlar çok ağrıyor
Ben de hic istifra etmiyorum canim çok şükür. Ama tek sorun istifra degil ki. Halsizlik yorgunluk mide bulantisi agizda gecmek bilmeyen bir tatsizlik ayy Allah im bebeklarimiz sağlıklı olsun yeter ki yasamayan anlayamaz gercekten

kizlar midemdem asiri gaz ve asit var kibrit yaksalar ucacagim ya sizde nasil bu kadar gaz ve asit var mi

Back
X