2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Merhaba anneler bugün kalp atışını dinlemek için gittik ama duyamadık. Haftaya tekrar gideceğiz kısmetse. Kese var bebek var kalp atışı yok. Yüksekmiş düşük riski. Bebeğin gelişimi geri de olabilir ama görmemiz lazımdı kalp atışını dedi doktorumuz. (Adetim son ikidir on gün geç oluyordu sat 16 mayıs ama dedim, o zaman 26 gibi düşünmek lazım dedi.) Haftaya artık... Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin. Tüm anne ve bebişlere sağlık diliyorum. :KK68:

Belki geç döllenmedir Yen'i Yen'i oluşuyordur. Hayırlısı olsun hakkında.

Tatlım yarın kaçta gideceksin hadi inşallah herşey yolundadır soracağın soruları da heyecandan unutma ;) göğüs ağrısı falan hayırlı haberlerini bekliyoruz

merhaba anneler :) aranıza yeni katıldım. Allah nasip kısmet ederse ben de şubat annesi olucam :). ilk kez bu duyguyu tattım. 2.5 yıllık evliydim ve olmuyordu. artık doktora gitmeye karar verdim ve bir süredir de çok garip rüyalar görüp yediğim şeylerden keyif alıyordum ( senelerdir yemeklerden tat alamıyordum). ve birkaç arkadaşıma da inşaAllah hamileyimdir bu kadar lezzet almam boşuna gitmemeli ve inşaAllah ta mide bulantısı çekmem dedim. bir rüyamda bebek gördüm şeffaf sarı bir yumurtada. neyse hastane doktor araştırdım güzel bir doktor olduğuna inandığım bir doktor belirledim ve gittim. doktor hanım şikayetiniz nedir diye sordu güler yüzüyle :)) eşim duvarında asılı bebek fotoğraflarını gösterip bunlardan bi tane de biz istiyoruz dedi :)) gülüştük. muayene ve kan testleri sonucu 3 günde belli olabildi muhtemel hamilelik değerlerin çok güzel dedi ama günümü bekleyip öyle beta hcg yapmak istedi. kimse anlamasın diye sevinç gözyaşlarımı içimden kendimi korkutmaya çalışarak baştırmaya çalıştım :KK70: 32 yaşımda ilk çocuğumu kucağıma alıcam Allah nasip ederse. hergün sayfanın çeşitli başlıklarını okuyordum :)) sonunda üye oldum. çok mutluyum. Allah hepimize kolaylıkla sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin. mutluluklar diliyorum :)
Hoşgeldin sağlıkla hepimiz bebişşlere kavuşuruz inşallah

Allah sağlık versin inşaAllah. hem bebeğine hem sana. birinden duydum doktoru kalp atışı yok demiş, kan sulandırıcısını kesmiş. halbuki kalbi atıyormuş. bir doktor her zaman doğrusunu bilemeyebilir belki başka doktora da git ve folikasit fln kesme umudunu kesip olur mu inşaAllah hepimiz sağlıklı sıhhatli kolaylıkla alalım kucağımıza evlatlarımızı. ya tutarsa diyerek dua ederim :)). olur ya tutar pek te güzel olur :)) :*

Belki geç döllenmedir Yen'i Yen'i oluşuyordur. Hayırlısı olsun hakkında.
Allah razı olsun arkadaşlar. Rabbim herkesi sevindirsin. Doktor, kesesini gördüğümüz bebeğin on gün sonra kalp atışını görmemiz gerekir ama belki gelişimi geridir dedi. Doktorum ortalığı velveleye verip hemen ümit kestiren doktorlardan değil şükür, düşük riskine progesteron düşüklüğüne rağmen kanamam olmadığı için folik asit Progestan ve omega3 haplarına devam etmemi söyledi. Kısmetse haftaya netleşecek bakalım.

Kızlar saat 19.30 gibi progestan içtim ,ama ilgisi vsr mı bilmiyorum şuan müthiş baş dönmesi var dizlerim tutmuyor böyle olan varmı ?yatağa zor geldim

Kızlar saat 19.30 gibi progestan içtim ,ama ilgisi vsr mı bilmiyorum şuan müthiş baş dönmesi var dizlerim tutmuyor böyle olan varmı ?yatağa zor geldim

Progestan baş dönmesi yapar ama daha öncede içiyordun sanırım o zaman böyle yapıyor muydu? Mümkünse bir de tansiyonuna bak canım

Back
X