• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Evet canım ben oğlumdan önce 2 düşük oğlumdan sonra 1 dış gebelik geçirdim bu sağlıklı Allah a şükür inşallah sağ salim kavuşuruz hepimiz :) ben en son 8+4 de gittim. Haftaya perşembe gidicem ben de kontrole inşallah umarım bir cinsiyet tahimini yapar ya çikolata yicem yine de :))
Son kontrolde sabah erken olunca aç gittim ama o kadar oynaktı ki takla atıyordu :KK49: cinsiyet için iki hafta sonra dedi bize inş söyler canım sana :halay:

Kızlar nasıl anlıyorsunuz neye bakıyorsunuz cinsiyet tahmini yaparken :)
images-4.webp Nub teorisine göre mantik bu canim:)

Ağlamaktan yine şişti gözlerim,bu kez de biri kapanmadan başka birbyerddn kanamam oldu kızlar :KK43:
Insallah atlatacaksin moralini yuksek tut. Hastanedesin hersey kontrol ediliyor oyle dusun.Eger kismetlerinde varsa ne kanama ne baska bisey etkilemez onlari. Dua et ve butun kalbinle Allahtan iste onlari. Mucizelere inan.

Kizlar kabizlik sorunu yasayan var mi? Beni bugun fena vurdu. Cok afedersiniz ama zorlaninca da kanama falan olucak, bi zarar gelicek diye korkuyorum. Noolur bana tavsiye verin :KK42:
Selam ben kabızlık önlemek için suyum bolca içiyorum şimdilerde kayısı var kayısı elma armut iyi oluyor. Ben de bir süre problem yaşadım bunları da yiyerek aştım. Ekmeği tahıllı ekmek yiyorum fazla kaçırmiyorum bulgur ve tarhananin sindiriminin kolay olduğunu ve sağlıklı olduğunu okumuştum bizler için onlardan da yedim ama su tüketimimi 2.5 lt altına düşürmemeğe çalışıyorum yoksa işim zorlaşıyor. Kabak çekirdeğinin de iyi geldiğini okumuş eşim faydali olduğu ile ilgili birseyler okudum arada onu da yiyorum. Sanırım benimkiler bu kadar :))

8 aylik hamileyim, ailemin yanina gidiyorum. Mola yerinde durduk ihtiyac molasi, mescitte teyzeler hemen ay masallah kac aylik kizmi erkekmi konusmasina girdiler. ben agzim kulaklarimda kiz dedim. teyzeler olsun 2. oglan olur dedi. Sok oldum. ama bildigin sok oyle boyle degil. e bunlarin kizlari gelinleri vardir. yazik dedim onlara...
Cahillik işte lafın nereye gittiğini düşünmeden konuşturuyor insanları. Allah evlatlarimiza sağlık versin. ♡♡♡

Kızlar meraba. Bu hafta tam eski halime döndüm diyordum ki bugün bulantı ve kusmalar yeniden başladı üstelik eskisinden de beter. Bide bi titreme geliyo aniden tüm tüylerim diken diken oluyor. Kasıklarımda ağrı var. Normal di mi bunlar. Kontrole daha 2 hafta var. Ama çok tedirginim
Bence git doktora birsey olduğundan değil için rahat etsin sadece.

Back
X