- 1 Mayıs 2012
- 9.588
- 9.036
- 198
- Konu Sahibi Homely_angel
- #6.981
Evet ikili test yaptırmadım ama burun kemiği ve ense kalınlığına baktı cok net hersey dedi zaten ölcümlerde normaliş.
Benimki de yarın öğleden sonra bakalım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet ikili test yaptırmadım ama burun kemiği ve ense kalınlığına baktı cok net hersey dedi zaten ölcümlerde normaliş.
SelamlarBenimki de yarın öğleden sonra bakalım.
Selamlar
benimde yarın randevum ikili test için. Aç ya da tok gitmek önemli mi bilemedim? Bilen var mı? Bu arada bizim ölçümler nasıl çıkıcak çok merak ediyorum. Acaba cinsiyeti de söyler mi dr... söylesin yaa noolur söylesin Bide ikili testin sonucu kaç gün sonra belli oluyo bilen var mı?
Bende internette aç tok fark etmez diye okudum. Sonucuda 15 gün sonra diye okudum. Hayırlı haberler duyarız inşallah dr.dan :)Ben arayıp hastaneyi sordum, tok olmamı istediler, bebek hareket etsin diye.
Ben de çok merak ediyorum. Üç günde filan belli oluyor.
Cok gecmis olsun canimArkadaşlar iyi dilekleriniz için teşekkür ederim iyi haberlerinizi almak için sizi takip edeceğim. Allah hiç birinize yaşatmasın. Sağlıcakla alın bebişlerinizi kucağınıza..ben de 2. Düşük olduğu için genetik ve pıhtılaşma testlerini yaptırıp durumuma bakacağım gerisi Allah a kalmış. Ben şunu anladım ki birşeyi çok istemeyeceksin.. çok ısrarcı olmayacaksın.. hayırlıysa gelecek zaten gelmezse de Allah bilir diyip geçeceksin. Acısını veren sabrını da veriyor. Rabbim yardımcınız olsun. Sevgilerimle
Ben de eksi ve tuzlu cok yiyorum, tatli bisey meyve dahi yiemiyorum. Bana da eksi tuzlu kiz dediler ama bakalimBnde genelde tatli yemeden duramazdim simdi hic dusunmek bile istemiyorum ekşi tuzlu şeyler yiyorum herkes erkek bebekte tuzlu eksi yiyorlar seninde erkek olabilir diyo boyle bsy olabilirmi belirtiye gore cinsiyet belli olurmu acaba
Hoca bugün değerlendirecek durumumuzu,bebeklerimin gelişiminde sorun olmaması tesellim oluyor :)Şimdi sen aklıma geldin de sorayım diye girdim, sen yazmışsın. İki kanama alanı da aynı kı? İyileşme vardır umarım.
[/QUOTE]Bende öğretmenim ve beyazlar yüzde 80 vardır heralde. Boyayı sormadın dr 'ye. Ama şimdiden çok fena oldu saçımMaşallah ne güzel
Darısı bizlere
Benim kontrole daha çok var kendimi tutuyorum randevu almamak için
Aranızda saçı en beyaz olan benimdir
Senelerce kızıl a boyadığı m için sanırım
Arkadaşımın kullandığı organik bir boya var
Yaz tatili bitince boyacam inşallah
Öğretmenim şimdi idare ediyorum sprey veya bandana falan
Boyanın adı color Sain
Eczaneler da satıyor internette n11 de de gördüm
Çok çok geçmiş olsun canım birini sevindir mutlaka
Merhabalar kullanıcı adın çok tanıdık geliyor daha önce aynı grupta bulunduk mu acaba
Ben 2014ocak annelerindeyindim mesela
Ne güzel maşallah bebişe
Darısı bize inşallah
Benimde yarın 9.30 da cnm çok heyecanlıyımMerhaba kizlar benimde randevum yarin gecen hafta doktorum belki cinsiyetinide ogreniriz dedioglumun cinsiyetinide ikili teste gittigimde ogrenmistim gene vok heyecanliyim ins hepimizin ikili testleri guzel cikar![]()
Benimde cok dengesiz bazen midem bulaniyo bazen bisey yok ama ilk hamileligimde her sabah kusar rahatlardim ama bunda kussamda bulanti ve tiksinme gecmiyo ne yiyecegimi bilmiyorum hic guzel beslenemedim hatta 1 kilo verdimGünaydın koca göbüşler sabah 8 de uyandim açlıktan ölüyorum ama mutfaga girmeden midem kalkiyor yaaa 3 aydan sonra bulantilarim basladi resmen inşallah cok sürmez