- 20 Ağustos 2016
- 4.083
- 2.420
- 63
- Konu Sahibi Homely_angel
- #7.121
Amin Allah razı olsun canmAmin canım sagol olabiliyormus kaybolan ikizler rabbim diğerini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin Allah razı olsun canmAmin canım sagol olabiliyormus kaybolan ikizler rabbim diğerini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Şubat ilk haftaları büyük ihtimalle Ocak ayında doğurur. İnşallah tabiki. Ki benim sezercik olunca Ocak ikinci haftadan sonra bekliyorumBu arada tarih ata ata subat ayından çıkmış olduk ocak annesi olacağım demek ki :)))
Gözünüz aydın sağlıkla doğsun inşallahKızlar şimdi geldik doktordan. İkili test ve detaylı ultrason yapıldı. Çok detaylı inceliyorlar bizim hastanede biraz pahalı ama memnun kaldım bayağı.
Önce bebekten haberler, çok şükür burun kemiği oluşmuş, ense kalınlığı güzel, beyin iki bölüm de oluşmuş, kalp damarlarımız iyi, böbreklerimiz, bağırsaklarımız, parmaklarımız, gözler ve lensler, alt-üst damak çok şükür hepsi iyi.
Benim de sadece sağ damarda (plesantayı besleyen) direnç var biraz ama önemli değilmiş, düzelirmiş. Düzelmezse de bebeğin kilosu doğduğunda biraz düşük olabilirmiş.
İki hafta sonra tekrar kontrol edecek bakalım. Kan sonuçlarımız da bir hafta sonra çıkacakmış.
Gözünüz aydın sağlıkla doğsun lar inşallahkuzlar bende simdi geldim ultrasuon iyi dedi dr muz kan tahlili haftaya sonuc icin gidicem kismetse ins oda iyi cikar cinsiyet icin erken dedi dr haftaya gidince yine sorarim kismetse saglikli olsunlarda baska bisi istemiyorum ultrason foto yukleyemedim siz nasil yukluyorsunuz pcden mi yok telden mi ben ugrastim telden yapamadim bilen arkadaslar bibyardimci olsunlar
Yok canım ne yaşlısı en erken doğuran olursun ne guzel mis gibi duyarsın kokusunu yavrunun hepimizden önceEvet daha atar mı acaba.. kendimi grubun en yaşlı üyesi gibi hissettim![]()
Bende şubat 10 fakat sezeryan olacağım büyük ihtimal ocak annesiyimŞubat ilk haftaları büyük ihtimalle Ocak ayında doğurur. İnşallah tabiki. Ki benim sezercik olunca Ocak ikinci haftadan sonra bekliyorum
Ayy maşallah gününü beklese daha da büyütmüşCnm benim kızımda artık 3 hafta ileri çıkıyordu 36+4 doğum yaptım ama 3500 kılo doğmuştu
Aynen cnm bakalım bu nasıl olacak 9+0 ken gittim doktor 9+4 demiştiAyy maşallah gününü beklese daha da büyütmüş
Geçmiş olsun canm. Ihlamur içebilirsiniz iki fincan geçmeden. Ben bal içine biraz zencefil tozu biraz karabiber karıştırıp yiyorum çok ii geliyorSelam arkadaşlar,
Ben de uzun zamandır yazamadım. 3 gündür yatıyorum malesef faranjit oldum, ilaç da almak istemedim, çayla şekerle idare ettim iükir bugün daha iyiyim. Size tavsiyem kendinize dikkat edin sakın üşütmeyin, mide buşantısı ve üşütme, ölsürük beraber olunca berbat bir durum. Benim ikili taramam d cuma günü umarım güzel heberler alırız..
Geçmiş olsun canm. Ihlamur içebilirsiniz iki fincan geçmeden. Ben bal içine biraz zencefil tozu biraz karabiber karıştırıp yiyorum çok ii geliyor
Evet ya bu haftada böyle bakıldığını hiç duymamıştım. Çok teşekkür ederim, amin inşallah hepimizin.
Geçmiş olsun canım bide adaçayı gargarası da iyi geliyor onu da deneyebilirsinTeşekkürler canım. Bende zencefil cayı içiyorum bol limonlu iyi geliyor ama sürekli yatıyorum malesef. Zaten bulantıdan yatıyordum şimd de halsizlik yatırdı beni
Benimde öyle oluyor ama doktor son adet tarihini baz alırız olabilir dedi. Hatta ilk hamilelikte oglum 2 hafta ilerlemisti![]()
Seninki o zamana belki kesinleşir :)) erkek bebekler erken kendini belli edıyor diyorlar acaba benimki de kız mı olacak yoksa doktor kesinleşmeden birşey mi demek istemedi acaba birdahaki randevuma belli olur galiba 16. Haftada olucam cunku
Maşallah ne güzel benim doktorumda her kontrolde böyle bakıyordu yine böyle bakıyor. Parmaklarıni bilr sayıyor bafta ilerledikce
Gözünaydın.
:) ay ne güzel sizin detaylıda bakılmış bizde ögle bişi olmadı her yer farklı demekki kız olacak he saglıklı olsunda
Gözünüz aydın sağlıkla doğsun inşallah