- Konu Sahibi Homely_angel
- #7.201
Bu gün bizim için de büyük gün
Saat 16 da randevum var çok heyecanlıyım bebeğim iyidir inşallah.
Belli olur bence
İnşallah ya kanım kaynıyor çok heyecanlıyım cinsiyet için ya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu gün bizim için de büyük gün
Belli olur bence
İnşallah iyidir canım haberlerini bekliyorum :)Bu gün bizim için de büyük gün
Belli olur bence
Bana 11de tahminde bulundu 13te gel kesinleştirelm dedi:)İnşallah canım ya çok umutluyum inşallah kesin bişey der doktor bebek de gösterirse :)
Bende pek heyecan yok. Oğlum var ya 14 aylik şimdi buda erkek bence. Hiç kız gibi gelmiyor.İnşallah ya kanım kaynıyor çok heyecanlıyım cinsiyet için ya![]()
Tuzlu krater gibi yada galeta ii gelir. Aç kaldıkça daha çok miden bulanır. Sıcaklar mahvetti beni deArkadaşlar bn cok kotuyum bugun bulantilarim artti yarim saattir oturdum ağlıyorum cok kotu bulantilarim varrr bulantiya ne iyi geliyo bilginiz varmi lutfennnn yardimmmm
Tabi ki canim onlara bakip tahmin etmeye calismak bile çok heyecanli :) ben her usg kagidini buzdolabina asiyorum eşimle onunden geçtikçe seviyoruz minnoşumuzu:)) daha sonra bütün usg lerden raporlarimizdan hatta positif idrar testinden bebege ait ne varsa güzel bir albüm yapacagimaynen cnm saglukli olsunda ama olsun yinede ultrrason fotolarina bakip kendimjzi gelustiriyoz:)
Göbüş çıkmaya başladı benimGunaydin kizlar nasilsiniz bakalim. Ben sicaktan hic uyuyamadim valla oda oda gezdim sabaha kadar. Karnimin iyice gerilmeye basladigini hissediyorum arrik özellikle yatarken. Önümüzdeki ay gobüşler belirmehe başlar nasipse. Bu arada biri bana kahvalti hazirlasa da şu mutfağa girmesem keşke![]()
Cok şükür hiç kilo almadan devam ediyorum ben de. Karnim büyümedi ama sertleşti. Ben de eşime artık kahvalti hazirlayamiyorum çok üzülüyorum benim eşim cok düzenli her öğün yerdi. Disaridan simit pogaca falan da almiyor öğlene kadar aç kaliyor. Yeni aklima geldi artik akşamları sandviç hazirlayacagim ona sabah mutfaga girmesem de olur o zaman
Evet canim benim de akşamları daha cok belli oluyor ama o şişkinlik geçici. Ve midem cok yaniyor şişkinlik olunca agzimin tadı tuzu olmuyorGöbüş çıkmaya başladı benimakşamları daga çok şişiyorum o ayrı
![]()
ben kız yönünde kullanıyorum tahmin hakkımı. bulduğum nubdan paralel uzandım.Eki Görüntüle 2026416 arkadaslar zar zor yuklediğim fotoma cinsiyet yorumu istiyorum bakalım
seninki de erkek sanki.Benimkinede yorum yapabilirmisin :) yukarda kaldı fotosu diger sayfada
Günaydın canlar :)
Ben sonunda 1 kilo almışımVee benim göbeğim çıktı artık ya şekillenmiş fark var bayağı :) Belki de 2. Çocuk olduğu için bilmiyorum :)
İki gündür de burnum kanıyor oğlumda da kanardı :)
Bir de ergen gibi sivicelendim çirkenleştim sanki oğlumda çok güzelleşmiştim :)
Bir de biz ayın 14 ünde eşimin ailesinin yanına gitcez şehir dışına 10 günlüğüne filan ben gitmeden cinsiyeti öğrenmek istiyorum ya 14+5 de filan belli olur mu sizce :/ 10 gün olamıcam çünkü İzmit de :/
Benimki de bulaşık makinesini doldurup boşaltıyor tezgahlari galan siliyor ama üzülüyorum çok yorgun geliyor çünkü. Artik ona yük olmayacagim eskisi kadar. En azindan son aylara kadar kendi işimi yapayim9. haftadan beri benimde mutfakla olan tek iliskim kizima esim gelene kadar yemek hazirlamak :) sagolsun esim 1 aydir ugrasiuor mutfakta
Aynen canım yaz hamileliği ve bebeği çok zor oluyor kızım Temmuz 15 doğumlu (4 yaşında) çok çok zordu gerçekten. Kışa doğacaktır Rabbim izin verirse  yaza kadar ele gelirler artıkAynen valla iyi ki dogumumuz kış aylarina denk geliyor yoksa son aylar ne yapardik bilmiyorum. Simdi bu sicakta hamileliginin son aylarını yaşayan insanlara üzülüyorum nasil nefes alıyorlar nasıl uyuyorlar nasil serinliyorlar yaanasip olursa ben sonraki gebeligimi de yine kısa denk getirmek istiyorum
Saol canm metpit ictim biraz iyi geldi bu sicaklar garcekten cok kotu geliuo yaTuzlu krater gibi yada galeta ii gelir. Aç kaldıkça daha çok miden bulanır. Sıcaklar mahvetti beni de
Aynen yazın tam sevmelik ve gezmelik olacaklar nasip olursa :)) hele onunla tatile gitmek çok zevkli olacak ayyy hayali bile heyecanlandiriyorAynen canım yaz hamileliği ve bebeği çok zor oluyor kızım Temmuz 15 doğumlu (4 yaşında) çok çok zordu gerçekten. Kışa doğacaktır Rabbim izin verirse  yaza kadar ele gelirler artık![]()
Aynen yazın tam sevmelik ve gezmelik olacaklar nasip olursa :)) hele onunla tatile gitmek çok zevkli olacak ayyy hayali bile heyecanlandiriyorAynen canım yaz hamileliği ve bebeği çok zor oluyor kızım Temmuz 15 doğumlu (4 yaşında) çok çok zordu gerçekten. Kışa doğacaktır Rabbim izin verirse  yaza kadar ele gelirler artık![]()
AgZınız bal yesin kızlar inş erkektir :)ben kız yönünde kullanıyorum tahmin hakkımı. bulduğum nubdan paralel uzandım.
seninki de erkek sanki.
erkekse kesin belli olur :)
kızsa da gayet söyleyen doktorlar var ama benimki onlardan değil. 20'ye kadar söylemediği oluyormuş erken diye.
iç karnın dar ya da geniş olması da karnın şekli ve büyüklüğünü etkiliyor. çatlak oluşumu da yine bununla alakalı diyorlar. benim ilkinde de bunda da karnım çabuk çıktı. minicik bir yuvarlak var şimdi.