- 5 Nisan 2017
- 475
- 373
- 23
- 39
- Konu Sahibi Homely_angel
- #7.541
Bak cnm çok tatlis seylerde varOlabilir canım ben ebebek ürünlerini de çok begendim. Zaten bebege en çok zıbın lazım haftasonu alışverişe çıkarsak bakarim oraya da
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bak cnm çok tatlis seylerde varOlabilir canım ben ebebek ürünlerini de çok begendim. Zaten bebege en çok zıbın lazım haftasonu alışverişe çıkarsak bakarim oraya da
Ayy oylemi evet cnm çok zor inşallah bu kez takilmaz bende çok çektim allah yardimcimiz olsun inşallahselam cnm benimde her hamileliğimde takılıyor bu kataterden böbreğime inşallah bunda olmaz çok sıkıntılı ,sağ salim bi doğursaydım
Ohh super sağlıkli olsunlar hep boyle ben tam bilmedigimde tahminde bulunamıyorum gozun aydın caanımBende geldim kizlar kontrolden. Burnu kemigi gozuktu. Ensede. 1.2 çıktı. Bence risk yok dedi doktor. Kan tahlilleri haftaya persembe cikacakmis :) ultrasonuda ekledim varmi cinsiyet tahmin etmek isteyen :) Eki Görüntüle 2027293
Ne demek tabiki hepimiz aynı duyguları yaşıyoruz sonuçta suan bizi bizden iyi kimse anlayamaz birbirimize destek olucaz , sen hamileligine yogunlas tatlı zamanlar yaklaşıyor cinsiyetti alışveristi hazırlıklı , tadını çıkar gönlünce olsun herşey inşallahTesekkur ederim canım oyle yapicam yoruldum bende daha simdi yine aynı muhabbet oldu dinlemiycem artık kimseyi saolasın yanimda birileri oldugunu bilmek iyi geldi
Günaydın güzel anneler. Birkaç gündür yazamadım yoğundum. İstanbulda selden etkilenenlere geçmiş olsun diyorum. Sıkıntıları devam eden arkadaşlara dualar ediyorum. Tez vakitte biter inşallah rahatlarız hepimiz. Cinsiyeti kesinleşen bir arkadaşımız vardı etiketleyemedim. Tebrik ediyorum darısı başımıza diyorum. Kıyafet konusunda tavsiyeler olmuş çok teşekkür ediyorum tecrübesiz bir anne olarak. Hepinize süper keyifli bir haftasonu diliyorum.
Tebrikler canım sayfaları hızlı hızlı geçtim birikince kusura bakma:)Sanırım tek cinsiyeti kesinleşen olarak üstüme alınmalıyım, iyi dileklerin için teşekkürler.. darısı başınıza.. alışveriş önerilerine başlasak mı artık
Kızlar aranızda çiğköfte cani isteyen yiyen var mı? Ben yedim ama sonra da biraz korktum. Etsiz çiğköfte sizce zararlı midir ne dusunuyorsunuz
Kızlar hepinize günaydın bugün 11 hafta 3 günlüğüz bende haftaya perşembeye falan randevu almayı düşünüyorum inşallah güzel haberler alırız o kadar korkuyorum ki bişey cıkacak diye ilk oğlumdan kalan ultrason fobim var zatenmide bulantıları da bitmedi henüz baş ağrısı ile birleşince bütün bir günümü kilitliyor resmen şimdi sormak istediğim 12.hafta kontrolünde tam olarak nerelere bakılıyor acaba
Günaydın kızlar sanırım idrar yolu oluyorum nerdeyse 4 litre su içiyorum ama
İdrarımda hafif yanma var bol su içme dışında neler yapabilirim ilerlemeden
Bende geldim kizlar kontrolden. Burnu kemigi gozuktu. Ensede. 1.2 çıktı. Bence risk yok dedi doktor. Kan tahlilleri haftaya persembe cikacakmis :) ultrasonuda ekledim varmi cinsiyet tahmin etmek isteyen :) Eki Görüntüle 2027293
Dün geceyi acil de bitirdik kızlar şiddetli bulanti kusma baş ağrısı kulak ağrısı , serum yedim nezle başlamış dedi kulağımda sivi birikmesi var dedi serum biraz rahatlatti çok şükür burun spreyi ve bulantı hapı verdi özelliklede uyardı nezle mevsimi onumuzdeki birbucuk ay boyunca kendini köru çok fazla kalabalığa girme dedi şizde dikkat edin kızlar
Etsin çiğköfte zararlı değil cnm ben sordum etlisinde çok ette bakteri riski taşıdığı için o olmaz dedi sosisi salamida çig olarak tuketmemeye çalış dedi aklinizda olsun cnm