- 3 Ekim 2012
- 2.434
- 2.339
- 133
- Konu Sahibi Homely_angel
- #12.041
Kaçıncı haftadasınız. Benim azaldı. 16. Haftadayım ben
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben bugun gideceğim canım eşim sabretmiyorjokere tövbeliyim yakalkarlar biz bedava dememiştik parasını verin derler
23 ağustostcu kızlar bugünü saymıyorum şafak kaldı 5![]()
Bana 11+4 de yüzde 70 80 erkek dedi canım bugün tekrar gideceğim bakalım kesinlesecek mierkek anneleri kaç haftalıkken öğrendiniz cinsiyeti ve kesindi
Bana 11+4 de yüzde 70 80 erkek dedi canım bugün tekrar gideceğim bakalım kesinlesecek mi
Bn 14 haftasinda kesin erkek dedi iki gun oncede gittim gene kesin erkek denildierkek anneleri kaç haftalıkken öğrendiniz cinsiyeti ve kesindi
Evet faranjit hapla gecmezse igneye donulur.bol bol gargara yap. Tantum verdenin gargarasi cok iyi hemen iyi geliyor.gunde 3 kere onunla gargara yap. Ayrica adacayida iltahap sokucu gunde 1 kerde onla gargara yap. Normalde ben farabjiti adacayi icerek geciririm ama hamilelikte yasak bitki cayi icemiyoruz. Ama gargarada sikinti yok.Gunaydin kizlarrrr size sorum olucak bn grip olmustum bademcik iltihap olmustu iki gun ates cikti antibiyotik yazdi doktor onu ictiyordum bide balli sut limonlu bal falan kendimde evde bsyler yapiyorum ama yarin antibiyotigim biticek ama bn daha kotu oluyorum bogazim daha kotu oldu internetten arastrdim antibiyotikle gecmezse antibiyotik igne yapilicakmis hic boyle bisy duydunuzmu cok korkuyorum cunku bir haftadr gecmiyo daha kotu oldu
Dayanabilirsen sirkeli suyla gargara yap, elma sirkesi nispeten daha iyi,kesinlikle çok işe yarıyor, bademcik iltihabına sarımsak da yutabilirsinGunaydin kizlarrrr size sorum olucak bn grip olmustum bademcik iltihap olmustu iki gun ates cikti antibiyotik yazdi doktor onu ictiyordum bide balli sut limonlu bal falan kendimde evde bsyler yapiyorum ama yarin antibiyotigim biticek ama bn daha kotu oluyorum bogazim daha kotu oldu internetten arastrdim antibiyotikle gecmezse antibiyotik igne yapilicakmis hic boyle bisy duydunuzmu cok korkuyorum cunku bir haftadr gecmiyo daha kotu oldu
12+5de soylendi banada erkek diyeerkek anneleri kaç haftalıkken öğrendiniz cinsiyeti ve kesindi
Hmn simdi yaparim inşallah gecer ya be olur dua et canm ya bir haftadr mahf oldum Allah kimseye hastalik vermesin aminEvet faranjit hapla gecmezse igneye donulur.bol bol gargara yap. Tantum verdenin gargarasi cok iyi hemen iyi geliyor.gunde 3 kere onunla gargara yap. Ayrica adacayida iltahap sokucu gunde 1 kerde onla gargara yap. Normalde ben farabjiti adacayi icerek geciririm ama hamilelikte yasak bitki cayi icemiyoruz. Ama gargarada sikinti yok.
Sarimsak iyi gelirmi bademcik iltihabina gunde kactane yumam lazim canmDayanabilirsen sirkeli suyla gargara yap, elma sirkesi nispeten daha iyi,kesinlikle çok işe yarıyor, bademcik iltihabına sarımsak da yutabilirsin
Ben liearac diye bir çatlak kremi aldim bugun başlicam.çok kilo alip vermedigim ve zayif oldugum halde çatlagim var karnimdada mutlaka olur diye dusunuyorum ne kadar az o kadar iyiKızlar merhaba 15 haftalık hamileyim bende ... 12 haftalıkken erkek dedi doktorumuz geçen hafta tekrar gittim gene erkek dedi İlk gebeliğim .. size bi sorum olcak çatlakları önlemek için uyguladığınız yöntem var mı başladınız mı krem veya yağ falan kullanmaya ?
Bademcik iltihabi yani tonsilit olduysan antibiyotigin bitince hemen doktora git iğne verecekse hemen başlarsin önemli bir hastaliktir ihmal etme.Doktoruna sormadigin bitki caylarini ve sprey gargara tarzi şeyleri kullanma bence ne olur ne olmazGunaydin kizlarrrr size sorum olucak bn grip olmustum bademcik iltihap olmustu iki gun ates cikti antibiyotik yazdi doktor onu ictiyordum bide balli sut limonlu bal falan kendimde evde bsyler yapiyorum ama yarin antibiyotigim biticek ama bn daha kotu oluyorum bogazim daha kotu oldu internetten arastrdim antibiyotikle gecmezse antibiyotik igne yapilicakmis hic boyle bisy duydunuzmu cok korkuyorum cunku bir haftadr gecmiyo daha kotu oldu
İnşallah gecer diye unut ediyorum canm eger gecmezse dedigin gibi yapicam inşallah gecer yaaBademcik iltihabi yani tonsilit olduysan antibiyotigin bitince hemen doktora git iğne verecekse hemen başlarsin önemli bir hastaliktir ihmal etme.Doktoruna sormadigin bitki caylarini ve sprey gargara tarzi şeyleri kullanma bence ne olur ne olmaz
miğdemi karıştırmak istemedim ya kortum :))İShalin ilacı bir tatlı kaşığı Türk kahvesine limon sıkıp hemen ağza atıp yutmak Bence birebir etkili geçmiş olsun canım
tamam canım aklımda bulunsun.Merhabalar gecmis olsun.Eczaneden yogurda katilip yenen probiyotiklerden alin kullanin çok iyi geliyor.Ben doktoruma sormustum kullanabilirsin demisti ve kullaniyorumda
kefirin tadı neden öyle garip :)) yoğurda abandım bedne o yüzden evde kendi yaptığım yoğurt. bulabilirsem kefiri mayalayım.mabada geçmiş olsun,ben hergün bir bardak kefir içiyorum barsak hareketlerini düzenliyor ve bağışıklık sistemini güçlendiriyor,mümkünse evde mayala hazırlar pek de faydalı değil
canım fazla yutupta tansiyonunu düşürme :)Sarimsak iyi gelirmi bademcik iltihabina gunde kactane yumam lazim canm
ben bir cildiyeci ve iki kadım doğumcunun gebeliğin ilk ayları için kakao yağı ve badem yağını kullanmanın yeterli olduğu konusunda videolarını görmüştüm. eğer etkili olmadıysa bu özel kremleri kullanın diyordu. çevremden de bir kaç arkadaşım aynı tavsiyeyi verdi. Gebeliğin ilerleyen aylarında ama arkadaşım krem ismi vermişti onu kullanıcam. şimdilik aktardan yağ almayı düşünüyorum.Kızlar merhaba 15 haftalık hamileyim bende ... 12 haftalıkken erkek dedi doktorumuz geçen hafta tekrar gittim gene erkek dedi İlk gebeliğim .. size bi sorum olcak çatlakları önlemek için uyguladığınız yöntem var mı başladınız mı krem veya yağ falan kullanmaya ?