2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kızlar merhaba 15 haftalık hamileyim bende ... 12 haftalıkken erkek dedi doktorumuz geçen hafta tekrar gittim gene erkek dedi İlk gebeliğim .. size bi sorum olcak çatlakları önlemek için uyguladığınız yöntem var mı başladınız mı krem veya yağ falan kullanmaya ?

Gunaydin kizlarrrr size sorum olucak bn grip olmustum bademcik iltihap olmustu iki gun ates cikti antibiyotik yazdi doktor onu ictiyordum bide balli sut limonlu bal falan kendimde evde bsyler yapiyorum ama yarin antibiyotigim biticek ama bn daha kotu oluyorum bogazim daha kotu oldu internetten arastrdim antibiyotikle gecmezse antibiyotik igne yapilicakmis hic boyle bisy duydunuzmu cok korkuyorum cunku bir haftadr gecmiyo daha kotu oldu

Gunaydin kizlarrrr size sorum olucak bn grip olmustum bademcik iltihap olmustu iki gun ates cikti antibiyotik yazdi doktor onu ictiyordum bide balli sut limonlu bal falan kendimde evde bsyler yapiyorum ama yarin antibiyotigim biticek ama bn daha kotu oluyorum bogazim daha kotu oldu internetten arastrdim antibiyotikle gecmezse antibiyotik igne yapilicakmis hic boyle bisy duydunuzmu cok korkuyorum cunku bir haftadr gecmiyo daha kotu oldu
Evet faranjit hapla gecmezse igneye donulur.bol bol gargara yap. Tantum verdenin gargarasi cok iyi hemen iyi geliyor.gunde 3 kere onunla gargara yap. Ayrica adacayida iltahap sokucu gunde 1 kerde onla gargara yap. Normalde ben farabjiti adacayi icerek geciririm ama hamilelikte yasak bitki cayi icemiyoruz. Ama gargarada sikinti yok.

Dayanabilirsen sirkeli suyla gargara yap, elma sirkesi nispeten daha iyi,kesinlikle çok işe yarıyor, bademcik iltihabına sarımsak da yutabilirsin

Evet faranjit hapla gecmezse igneye donulur.bol bol gargara yap. Tantum verdenin gargarasi cok iyi hemen iyi geliyor.gunde 3 kere onunla gargara yap. Ayrica adacayida iltahap sokucu gunde 1 kerde onla gargara yap. Normalde ben farabjiti adacayi icerek geciririm ama hamilelikte yasak bitki cayi icemiyoruz. Ama gargarada sikinti yok.
Hmn simdi yaparim inşallah gecer ya be olur dua et canm ya bir haftadr mahf oldum Allah kimseye hastalik vermesin amin

Kızlar merhaba 15 haftalık hamileyim bende ... 12 haftalıkken erkek dedi doktorumuz geçen hafta tekrar gittim gene erkek dedi İlk gebeliğim .. size bi sorum olcak çatlakları önlemek için uyguladığınız yöntem var mı başladınız mı krem veya yağ falan kullanmaya ?
Ben liearac diye bir çatlak kremi aldim bugun başlicam.çok kilo alip vermedigim ve zayif oldugum halde çatlagim var karnimdada mutlaka olur diye dusunuyorum ne kadar az o kadar iyi

Bademcik iltihabi yani tonsilit olduysan antibiyotigin bitince hemen doktora git iğne verecekse hemen başlarsin önemli bir hastaliktir ihmal etme.Doktoruna sormadigin bitki caylarini ve sprey gargara tarzi şeyleri kullanma bence ne olur ne olmaz

Bademcik iltihabi yani tonsilit olduysan antibiyotigin bitince hemen doktora git iğne verecekse hemen başlarsin önemli bir hastaliktir ihmal etme.Doktoruna sormadigin bitki caylarini ve sprey gargara tarzi şeyleri kullanma bence ne olur ne olmaz
İnşallah gecer diye unut ediyorum canm eger gecmezse dedigin gibi yapicam inşallah gecer yaa

İShalin ilacı bir tatlı kaşığı Türk kahvesine limon sıkıp hemen ağza atıp yutmak Bence birebir etkili geçmiş olsun canım
miğdemi karıştırmak istemedim ya kortum :))

Merhabalar gecmis olsun.Eczaneden yogurda katilip yenen probiyotiklerden alin kullanin çok iyi geliyor.Ben doktoruma sormustum kullanabilirsin demisti ve kullaniyorumda
tamam canım aklımda bulunsun.

mabada mabada geçmiş olsun,ben hergün bir bardak kefir içiyorum barsak hareketlerini düzenliyor ve bağışıklık sistemini güçlendiriyor,mümkünse evde mayala hazırlar pek de faydalı değil
kefirin tadı neden öyle garip :)) yoğurda abandım bedne o yüzden evde kendi yaptığım yoğurt. bulabilirsem kefiri mayalayım.

ben bir cildiyeci ve iki kadım doğumcunun gebeliğin ilk ayları için kakao yağı ve badem yağını kullanmanın yeterli olduğu konusunda videolarını görmüştüm. eğer etkili olmadıysa bu özel kremleri kullanın diyordu. çevremden de bir kaç arkadaşım aynı tavsiyeyi verdi. Gebeliğin ilerleyen aylarında ama arkadaşım krem ismi vermişti onu kullanıcam. şimdilik aktardan yağ almayı düşünüyorum.

Back
X