2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Ozel hastanelere guvenmiyor yani hakli bir taraftan ama normal dogumda ucuz degilki artik ozellerde
acıbademde normal doğumda sezeryanda aynı fiyat. özel hastane para için sezeryan yapıyor algısını yıkmak için bu fiyatlamayı seçmişler. zaten acil durum olmadıkça tercih edilmiyor sezeryan dedi görevli.

Benim de bir sonraki 19. Haftada insallah cikmis der
Çıkmıştır belki de ben teyit olsun diye bir de devlet e gittim
Adam size çok erken söylenmiş asagıda oldugu ben hastalarıma çok daha ilerdeki haftalarda söylüyorum büyüyor rahim ve büyüdükçe büyük ihtimal çıkıyor zaten ,gebede boşuna stres korku oluyor dedi
Belki de senin de benim gibi erkenden bunu öğrenmen boşuna
Gittiğinde bana da özel yaz arada çoktan kaçırıyorum yazıları ben :anneadayı:

acıbademde normal doğumda sezeryanda aynı fiyat. özel hastane para için sezeryan yapıyor algısını yıkmak için bu fiyatlamayı seçmişler. zaten acil durum olmadıkça tercih edilmiyor sezeryan dedi görevli.
o algı doğru aslında genel olarak. ama bende memorıala gidiyorum orada da aynı fıyat ikisi. doktorların rahat etmek şçşn sezeryan yaptığına inanıyorum bende.

Evet çoğu kişi öyle karında ki gibi olmuyor hiçbir şey diyorlar
en azından çişini öğrenip okula baslayana kadar yapma diyorlar ben 2.5 dan sonra vermeyi düşünüyorum kreşe orada daha da düzeni oturur o ara olurda çocuk istersem hamile kalırım umarım :)

daha birinciyi doğuramadan 2. nin derdine düştük az ruh hastası değiliz :KK70::KK70:

hahahaaa, birinciyi doğurduk bitirdik :)

hayat biz planlar yaparken, başımıza gelenler bütünüymüş :KK66:

oğlum kolikti 10 aylıkken bile gece 7 8 kere kalkıyordu bazen geride uyumuyordu:anne:

12 aylıkken korunmayı bırakalım hemen hamıle kalmam zaten dedim, hemen hamile kalmışım:rolleyes:

hiç pişman değilim ikisi beraber büyür rahat ederim. zaten 3.bir çocuk planımız yok o yüzden beraber büyüsünler istedim.:KK33:

Back
X