2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Aynen ama yine yapmışlar yapacaklarını sonucta birlikte alınmış bir şey birlikte takmanız daha iyi olurdu neyse boşver bunları tuhaflar
Oyle canm ya artk garcekten takmicam cunku zaten ilk bastan yaptiklari yanlisti bile bile yapmislar ne dersem diyim anlamazlar cok buarada saol canım bnm

Genelde amaç hamilelikle ilgili bilgi alabilmek olduğu için, diğer türlü akış kirliliği yaratıyor bence. Bu tip sorunlar için bdv kullanılabilir.
Pardon yanlis anlamayin da bdv de paylasmak istemedim burdekiler ailem gibi oldu oyuzden bdvdeki bazi anlayişsiz insanlarla paylasmak istemedim ayrica burda bi kac kişi skntisini paylasti bnmkisimi batti sze kusura bakmayinda okumadan gecebilirsiniz

Takip etmesi znor oluyor evet ben de çoğu zaman vakit bulamayıp 2-3 sayfa atlayıp gidiyorum ama gene de ben gidişattan memnunum açıkcası. Öbür türlü doktorum bunu dedi bbugün şöyle sıkıntım var vs rapor verir gibi gelir bana çok resmi bir ortam olur ki insan sıkılır. Şahsen ben sıkıntım varsa girerim soru soran olmuşmu diye girerim herkes öyle yaparsa kasvetli olur diye düşünüyorum. Böyle duygularımızı da paylaşınca daha samimi bir ortam olarak geliyor bana. Tabi bu benim bakış açım.

Pardon yanlis anlamayin da bdv de paylasmak istemedim burdekiler ailem gibi oldu oyuzden bdvdeki bazi anlayişsiz insanlarla paylasmak istemedim ayrica burda bi kac kişi skntisini paylasti bnmkisimi batti sze kusura bakmayinda okumadan gecebilirsiniz
Cnm sende sakin ol neden hemen üzerine alındınki. Arkadaş düşüncesini paylaştı. Sende düşünceni söyle. Yanlış anlamayalım birbirimizi. Hepimiz hamileyiz hepimizin alıngan agresif saattleri olabilir. Lütfen daha sakin olalım

Eger rahatsz olan arkadaslar varsa hakkini helal etsinler bn o konuyu yazarkende ilk bastan yazdm belirttim hamilelik konusu dışında bi skntim var diye bundan sonra dikkat etmeye calisirim ufunkitos ufunkitos arkadasim sert konustiysam kusuruma bakma hakkini helal et dikkat etmeye calisirim bundan sonra

Cnm sende sakin ol neden hemen üzerine alındınki. Arkadaş düşüncesini paylaştı. Sende düşünceni söyle. Yanlış anlamayalım birbirimizi. Hepimiz hamileyiz hepimizin alıngan agresif saattleri olabilir. Lütfen daha sakin olalım
Cok alinganim buaralar canm kusuruma bakmayin ya:KK43:

merhabalar hepinize benede şubat annesi olmaya adayım bi aksilik olmazsa inşallah...belki de bi mucize olur kendi doğum tarihimde gelir 23 şubatta :) bu arada benim de placenta aşağıda dedi doktorum biraz yakınmış rahim ağzına ama sıkıntı yok düzelio ileriki haftalarda dendi..cinsiyeti sali öğrencez yazarım buraya insallah Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin :)
Merhaba tatlim hoş geldin. Nickteki 26 dan eskisehirli olduguna dair izlenime kapildim dogrumu :)

Eger rahatsz olan arkadaslar varsa hakkini helal etsinler bn o konuyu yazarkende ilk bastan yazdm belirttim hamilelik konusu dışında bi skntim var diye bundan sonra dikkat etmeye calisirim ufunkitos ufunkitos arkadasim sert konustiysam kusuruma bakma hakkini helal et dikkat etmeye calisirim bundan sonra

Olabilir, hepimizin ruh hali anlık değişiyor, çok normal. Anlatmak istediğim foruma bir kaç saat bile girmeyince konular çok birikiyor ve ayıklamak zor oluyor. Ben genelde benimle bu süreçte hamileliğinde benzer şeyler yaşayan kişilerin deneyimlerini okumak için bu forumdayım.

Selam kızlar bende nisan annesi adayıyım size sorum şu İlk ultrason resminde bebek sağda mı solda mıydı ve cinsiyeti ögrenmissinizdir buna göre cinsiyeti tutuyor mu?yani ultrason da bebeğin yerine göre cinsiyeti tahmin etmek ne kadar doğru. Kağıdı tutup baktığınızda. Hepinize hayırlı doğumlar

Tüm teorilerin çöp olduğunu çok net gördük, 16.haftayı beklemek dışında yapacak bir şey yok. Öncesinde yapılan tahminlerde de çok fazla değişen oldu ;) sağlıklı hamilelikler dilerim.

Kızlar ben çıktım muayeneden hersey normal bebek gayet iyi. Haftasıyla uyumlu. Ayrıntılı ben bakıyroum istersen yaptır dedi. Ama bir sorun olsa zaten anlarız dedi. Iyice bebeğe benzemiş:KK70:

Gözün aydın canım :) artık ekrana sığmayacaklarmış.

Kızlar okumaya başladığınız herhangi bir önereceğiniz kitap var mı ? Liste yapıyorum kitap ısmarlatıcam Türkiye'den de :)

Ben "bebeğinizi beklerken sizi neler bekler" diye bi kitap var, onu seviyorum. Onun Doğum sonrası kitabı da var ama henüz almadım.

Selam kızlar
Benim yavru son durumda kıza döndü:KK36:erkek denildiğinde hiç heyecanım yoktu şimdi bi panik oldum kız çocuğu büyütmek farklıdır illa ki,oğlumdan sonra zorlanmam inşallah,deneyimli kız anaları tecrübelerinizi paylaşın bizimle de :KK5:
Hayirlisi olsun cnm bu arada kiz evlat erkek kadar sanirim anneyi yormuyor. Erkek cocugu olan arkadaslarim hep şikayet hep stres ben gayet sakindim cunku kiz cocugu daha uysal ve anneyle uyumlu. Simdi acaba bende erkek olsa bu rahatliktan sonra nasil bakicam

Back
X