2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Ben ilk dozu dün oldum, eve geldiğimde koluma ara ara buz kompresi yaptım , bugün öyle çok da ağrım yok. Herkeste etkisi farklı olur elbet ama buz yapmak ödemi engelleyebiliyor tavsiye ederim

yaa bende ağrı ateş olur diye korkuyorum, bakalım inşallah beni de çok etkilemez. bende buz kompleksi yaparım ara ara. teşekkür ederim :super:

Bu biraz taklit sanırım. Biz oğlum doğacagı zaman tvyi kaldırdık halada yok. Çoğuna göre gereksiz ama bencede tv gereksiz. Kitap okumak alıskanlık evet ama sevdirmek şart en başından.
oğlumda biz resim incelemekle başlamıştık. desenlere karşı ilgisi vardı diye söylemiştim. ilk zamanlar sevmiyordu kıskanıyordu elimden alıyordu. yırtıyordu falan ama çok yolculuk yaptığımız için yolda sıkılmak yerine resimlere bakıyordu. derken şimdi seviyor

Selam kızlar
çok giremiyorum son Zaman'larda nasılsınız?
Benim bu aralar iştahım çok açık,dikkat edeyim biraz dedikçe daha çok yiyorum,Allah sonumuzu hayır etsin :) bir de nefes alamıyor gibi oluyorum yemekten sonra özellikle,sizde de oluyor mu?
Yavrum da çok hareketli kız çocuğu dedik uslu olur dedik falan ama abisini aratmıyor şimdilik cadı kızım :KK68:
Bebişlerimiz sağlıkla büyüyordur inşallah:KK36:
ayyy bende gece aynı şeyi düşündüm. gece 3 te uyandım kıpır kıpırdı. sabah öğlen akşam her saat hareketlenmeye başladı. korktum kızımda mı uykuyu sevmeyecek diye. oğlum bana çekmiş hiç sevmez uykuyu

Dün eşim işten geldikten sonra uzun uzun baktı yüzüme hayır adam zannedersiniz ki tarihi eser inceliyo o derece bi bakıştı. Hayırdır didim noluyo söyle bakayım. Bizim çocuğun belli olmayan cinsiyetini çözdüm kesin erkek dedi :halay: nerden anladın diye sorduğumda dün googleye yazdım kadınlar klubu diye bi yer var ordaki kadınlar erkek annelerinin hamilelikte güzelleştiklerini kız annelerininde çirkinleştiklerini yazmışlar orda okudum dedi. Beni bi efkar aldı ki sormayın :eğlence: bide demez mi göbeğin sivrimi yuvarlak mı kalk bakayım bi diye :skandal: hayır yakında herif şubat anneleri formu için üyelik açıcak diye korkuyorum :işsiz:

bu arada çalışınca işyerimde kendime vakit ayırabiliyormuşum. yoksa 2-3 günde bir okuyordum. şimdi oğlum okula başladı bende işime döndüm. eskiden haber okurdum çeşitli şeyleri falan araştırırdım kafa boşalsın diye. şmdi
Dün eşim işten geldikten sonra uzun uzun baktı yüzüme hayır adam zannedersiniz ki tarihi eser inceliyo o derece bi bakıştı. Hayırdır didim noluyo söyle bakayım. Bizim çocuğun belli olmayan cinsiyetini çözdüm kesin erkek dedi :halay: nerden anladın diye sorduğumda dün googleye yazdım kadınlar klubu diye bi yer var ordaki kadınlar erkek annelerinin hamilelikte güzelleştiklerini kız annelerininde çirkinleştiklerini yazmışlar orda okudum dedi. Beni bi efkar aldı ki sormayın :eğlence: bide demez mi göbeğin sivrimi yuvarlak mı kalk bakayım bi diye :skandal: hayır yakında herif şubat anneleri formu için üyelik açıcak diye korkuyorum :işsiz:
aayyyy allah sesli güldüm

Bir problem gormedilerse gondermiyor genellikle. Ama senin ozel talebin olursa yonlendirir
baba tarafında ırsi kalp var o yüzden istiyorum bende
ahahaha ay yıkıldım :) yalnız kızlar çirkinleşmiyor ya çok değişik bence bizim iş yerinde ark akne cıkardı hep mayın tarlası oldu yüüz herkes kız dedi erkek cıktı
bende sıvılce bıle cıkmadı cildimde hiçbir deformasyon olmadı karnımda sivri erkek dedıler kız cıktı
bu yargıya bakılınca arkadasımın cildi pert oldu kız çıktı bence tamamen yapısal :)
ama eşin bence iyi yapmıs araştırması güzel bir şey :)

ama şunu anladım kızda popo büyüyor cidden arkadaşımda benimde popomuz büyüdü :)

Ay cok guldum kiz :D

Amaan ayın 3 üne çok var ya ayrıntılıya gircem merak ediyorum bizim kızı nasıl bişiii kime benziyooor bu bana benzesin bu sefer bari :KK70:

O kısım bir yana tabi plesanta olayında kötü bişey çıkmasın yeter :KK51:

İşte yani zaten mantığıma da sinmiyor tam olarak en iyisi gidip görüp küçük modellere bakmak canım sanırım :KK51:
Bende anne yanı istiyorum cnm bulunca banada haber ver çocuk odasına mobilya aldık yanımada kücük birşey almak istiyorum
Aldıklarımı yazmaya da korkar oldum

Yok bence o deli benim. Keşke maviucurtma33 maviucurtma33 e özelden yazaymışım konunun buralara götürüleceğini nerden bilirdim. Üzlme gerekli değil dedik ama şuan kıza daha cazip gelmiş olmasın :-) Bu arada almanca mı tercüme ediyorsun ingilizcemi ikisi demi
Valla canım bende pişman oldum yazdığıma ama ne güzel içime su serpmiştiniz neyse artık Uzamaz daha fazla umarım. Kızlar ben acı yemek istiyorum süreli acı ekşi tuzlu ne olacak bu halim :)

Bende anne yanı istiyorum cnm bulunca banada haber ver çocuk odasına mobilya aldık yanımada kücük birşey almak istiyorum
Aldıklarımı yazmaya da korkar oldum

Ne olcak canım burda her türlü fikir alışverişine açık olalım bak bnm oda için yerim yok hiç üstüme alınmıyorum :confused:küçük beşik lazım onun hakkında konuşuyorum bulursam beğendiğim bişey olursa söylerim canım küçük sağlam bişey buluruz inşallah :KK51:

Doğuma kabaca 15 hafta var kızlaarr :rolleyes::KK70:Oğlumu 37 haftalık doğurdum bu daha erken olacak gibi zaten azcık heyecan yükleyeyim çabuk bitirin hazırlıkları sonra doğum çantası var daha :rolleyes::KK70::KK70:

Doğuma kabaca 15 hafta var kızlaarr :rolleyes::KK70:Oğlumu 37 haftalık doğurdum bu daha erken olacak gibi zaten azcık heyecan yükleyeyim çabuk bitirin hazırlıkları sonra doğum çantası var daha :rolleyes::KK70::KK70:

benimde aynen senin gibi hiç yerim yok:anneadayı:yanıma sıvıştırıcam ufak bir beşikle bebişi.
15 hafta duyunca bir az geldi cidden.Benim tabi daha var birazda ben önce oynaması derdindeyim:halay:bende 37 de doğum yapmıştım ilk sefer.

Back
X