2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Bende 1 kg filan aldım sanırım Kızlar inşallah bebek alıyordu endişeleniyorum salı günü ayrıntılı ultrason var
Bebek alıyordur canım ya benim ondan hiç kuşkum yok
Bizde sıkıntı biz aşırıyoruz bebek almıyor
Benim ilk gebeliğimde toplamda 18kilo aldım bebeklik çitos doğdu kemiğe sarılı et 2700gr

Ya Sizinkiler düşünceliymiş daha bana teog a hazırlamam için 8 leri vereceklerdi ben istemedim ikinci dönem yokum bölünür iyi olmaz öğretmen değişmesi dedim. Kendileri mi siz tutmayın dediler Yoksa siz kendiniz mi ben tutmayacağım dediniz
Bana da 8yaZmışlardı dedim bebek bekliyorum geri aldılar
İlk defa 8im olmasın dedim onda da sınav kalktı :halay:

valla kızlar kilo konusunu hiç dert etmeyin demin potun kralını kırdım. şuan yerin dibinden bildiriyoeum durumu :KK70: demin bir kadın geldi müşteri baktım karnı burnunda. ay dedim buyrun oturun. ayakta kalmayın bende hamileyim falan. dedim doğum yakın heralde. yok dedi daha 4. aya yeni girdik. oha dedim yanlışlıkla.sonrada kıvırayım diye uğraşırken iyice sıvadım. ikiz falan mı dedim. yok dedi.seninki kaç aylık diyo dedim 5,5 artık 6 ya gircez yakında :KK70: hıı dedi kadın :KK70::KK70:
ama bir göbek vardı kadında sanırsın 5 i 1 yerde.
O my god :rolleyes:

Bebek alıyordur canım ya benim ondan hiç kuşkum yok
Bizde sıkıntı biz aşırıyoruz bebek almıyor
Benim ilk gebeliğimde toplamda 18kilo aldım bebeklik çitos doğdu kemiğe sarılı et 2700gr
Inşallah öyledir canım annem de hep zayıftı 4 kardeşiz ben en büyükleriyim 4. Ile aramızda yaş var biraz annem onu doğurduğunda bile zayıftı bizlerde 3. 3 bucuk civarı doğmuşuz. Salı günü olsa da öğrensem artık gelişimi filan iyi mi diye aslında zayıf doğma ları çok önemli değil herhalde sağlıklı olsunlarda

Back
X