- 20 Ağustos 2016
- 4.083
- 2.420
- 63
- Konu Sahibi Homely_angel
- #20.881
O normalmiş canm bnde gebeligin basindan beri var normal demisti doktorAma benim karin agrisi gibi kasikta degil, kalcada tam yani cok afedersin popoda![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O normalmiş canm bnde gebeligin basindan beri var normal demisti doktorAma benim karin agrisi gibi kasikta degil, kalcada tam yani cok afedersin popoda![]()
Ama benim karin agrisi gibi kasikta degil, kalcada tam yani cok afedersin popoda![]()
Ay benim boyumda birini buldum nihayet malum nadir bulunan cinstenizAma senin kilon iyiymis. Ben 54 le kaldim 60 im su an
Burda neredeyse yari kilomda insanlar var. Shame on me![]()
Icime su serpildiyok tatlım ben seni yalnız bırakır mıyım, ben de 71,5 ile hamile kaldım. şimdi 73.2 yim :) biz içten kullanıyoruz galiba :)
Icime su serpildi![]()
Ya canım niye öyle kilo oldu sence acaba şeker falan mı var bizde İnan abartı yemiyorum yadaha şimdiden 9 kilo almış biri olarak ne alt ne üst giyiyorum![]()
Çok kilo aldım ya ben 8-9kiko aldım daha yanakların kocaman çok üzülüyorum gercektenBen normal ustlerimi de giyemiyorum pantolona zaten 9. Haftada baslamistim
Bebek alıyordur canım ya benim ondan hiç kuşkum yokBende 1 kg filan aldım sanırım Kızlar inşallah bebek alıyordu endişeleniyorum salı günü ayrıntılı ultrason var
Bana da 8yaZmışlardı dedim bebek bekliyorum geri aldılarYa Sizinkiler düşünceliymiş daha bana teog a hazırlamam için 8 leri vereceklerdi ben istemedim ikinci dönem yokum bölünür iyi olmaz öğretmen değişmesi dedim. Kendileri mi siz tutmayın dediler Yoksa siz kendiniz mi ben tutmayacağım dediniz
O my godvalla kızlar kilo konusunu hiç dert etmeyin demin potun kralını kırdım. şuan yerin dibinden bildiriyoeum durumudemin bir kadın geldi müşteri baktım karnı burnunda. ay dedim buyrun oturun. ayakta kalmayın bende hamileyim falan. dedim doğum yakın heralde. yok dedi daha 4. aya yeni girdik. oha dedim yanlışlıkla.sonrada kıvırayım diye uğraşırken iyice sıvadım. ikiz falan mı dedim. yok dedi.seninki kaç aylık diyo dedim 5,5 artık 6 ya gircez yakında
hıı dedi kadın
ama bir göbek vardı kadında sanırsın 5 i 1 yerde.
şöyle avutalım kendimizi, biz 47 kilo olsak sadece kemikten ibaret olurduk, -1 beden filan![]()
hic sorma hicO my god![]()
Ben de 8 kilo aldim simdiden. Seker falan cikar diye korkuyorum. Cok abarti da yemiyorum aslinda.Çok kilo aldım ya ben 8-9kiko aldım daha yanakların kocaman çok üzülüyorum gercekten
Hiç hareket yok akşamüstünden beri bekliyorum paşamı inşallah gelir ister istemez takar oldum.Ben de 8 kilo aldim simdiden. Seker falan cikar diye korkuyorum. Cok abarti da yemiyorum aslinda.
Ben de yemiyorum basıl böyle oluyor anlamıyorumBen de 8 kilo aldim simdiden. Seker falan cikar diye korkuyorum. Cok abarti da yemiyorum aslinda.
Evet 25. Haftada cagirdi beni doktor, yaptiricam.Ben de yemiyorum basıl böyle oluyor anlamıyorum
Benim de tek korkum şeker yoksa kilo alınır verilir
Şeker yükleme testi yapacak mısın sen
Hic takma belki hissedecegin bi pozisyonda degildir. Bisey farkettim benim karnim cok sistiginde gaz oldugunda hareket kesiliyor.Hiç hareket yok akşamüstünden beri bekliyorum paşamı inşallah gelir ister istemez takar oldum.
Inşallah öyledir canım annem de hep zayıftı 4 kardeşiz ben en büyükleriyim 4. Ile aramızda yaş var biraz annem onu doğurduğunda bile zayıftı bizlerde 3. 3 bucuk civarı doğmuşuz. Salı günü olsa da öğrensem artık gelişimi filan iyi mi diye aslında zayıf doğma ları çok önemli değil herhalde sağlıklı olsunlardaBebek alıyordur canım ya benim ondan hiç kuşkum yok
Bizde sıkıntı biz aşırıyoruz bebek almıyor
Benim ilk gebeliğimde toplamda 18kilo aldım bebeklik çitos doğdu kemiğe sarılı et 2700gr
Aynen benimde öyle oldu almadım sınav kalktıBana da 8yaZmışlardı dedim bebek bekliyorum geri aldılar
İlk defa 8im olmasın dedim onda da sınav kalktı![]()