2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kızlar ben bugün çok mutsuzum emzirmeyle ilgili her şeyi okuyorum videolar izliyorum bizim kız 32 günlük oldu ve hala silikon uçla emiyor ne zaman meme alacak meme emen çocukları gördükçe özeniyorum ağlıyorum çok çok tenime değerek ne zaman emecek bu çocuk çok üzülüyorum annelik yapamıyor musum gibi geliyor

Kızlar ben bugün çok mutsuzum emzirmeyle ilgili her şeyi okuyorum videolar izliyorum bizim kız 32 günlük oldu ve hala silikon uçla emiyor ne zaman meme alacak meme emen çocukları gördükçe özeniyorum ağlıyorum çok çok tenime değerek ne zaman emecek bu çocuk çok üzülüyorum annelik yapamıyor musum gibi geliyor
Yavrum sen onu dünyaya getirmekle veee üzerine titremekle yapıyorsun anneliğini

Kızlar benim kız sabah 5 ten beri uyumuyor çıldıracağım.
Bugün ilk defa yanlız kaldım eşim işe başladı..
Sabahtan beri bebişle uğraş kızı hazırla okula bırak bi yandan yemek yap pilim bitmiş gibi hissediyorum çok yorgunum.
Bu arada doğum yapan arkdaşlar gözünüz aydın uykusuz gecelere hoşgeldiniz

Benim kız da emmeye çok güzel emiyor ama sütüm yetmiyor artık 5 saat emdi durdu doymadı :(
Buzluktaki sütlerimden verdim içti doydu uyudu off keşke doya doya emse ya yetmiyorum artık 3 gündür :KK43:

canım ben henüz doğurmadım ama öyle deme, niye yapamayasın annelik, sen nelere göğüs gerdin, neler çektin, daha nasıl anne olunabilir ki... inşallah o günler de gelecek, kendi memeni de alacak...

Sezaryen olan arkadaslar agrilariniz gectimi? Bnm hic agrim kalmamisti hu uc gundur belim kaburgan cok kotu agriyo sezaryenle alakalimi yoksa bebegim bir haftadr gündüzleri uyumuyo hp elimde ondanmi

Sezaryen olan arkadaslar agrilariniz gectimi? Bnm hic agrim kalmamisti hu uc gundur belim kaburgan cok kotu agriyo sezaryenle alakalimi yoksa bebegim bir haftadr gündüzleri uyumuyo hp elimde ondanmi
Benim karnımın içi morarmış gibi ağrıyor elleyince bazende basen ve vajinanın kemiği ağrıyor dikkat etmemiz lazım

Benim kız da emmeye çok güzel emiyor ama sütüm yetmiyor artık 5 saat emdi durdu doymadı :KK43:
Buzluktaki sütlerimden verdim içti doydu uyudu off keşke doya doya emse ya yetmiyorum artık 3 gündür :KK43:
Canım yetmediğini nasıl anlıyorsun benim de göğüslerim yumuşacık. Kakasını yapıyor ama. Acaba bemimkide mi doymuyor

Benim karnımın içi morarmış gibi ağrıyor elleyince bazende basen ve vajinanın kemiği ağrıyor dikkat etmemiz lazım
Bnmde vajina kemigim agriyordu o gecti ama bir haftadr bebegim cok huzursuz hp elimde kimseye gitmiyo tek bnde sakinlesiyo oyuzden hp ayaktayim bugun konturolumuz vardi elimde kocaman cantayla bebek vardi belim koptu cok agrik var suan ya

Bnmde vajina kemigim agriyordu o gecti ama bir haftadr bebegim cok huzursuz hp elimde kimseye gitmiyo tek bnde sakinlesiyo oyuzden hp ayaktayim bugun konturolumuz vardi elimde kocaman cantayla bebek vardi belim koptu cok agrik var suan ya
Cnm günde 2 bardak rezene kimyonlu çay iç bebeği rahatlatıyor.ben dün içmedim bebiş bugün hiç uyumadı
Kaburga agrıların büyük ihtimal üşütmekten dikkat et.

Ayrıca sırt çantası kullanmanı öneririm dengeli oluyor agırlık

Back
X