2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kızlar selam:KK54:

Spinal sezeryanla öğlen saat 13.18de doğdu bebeğim. Çok şükür ikimiz de sağlıklıyız bir sıkıntımız yok. Dua eden yazan yazmayan herkese çok teşekkür ederim. Hala şokta gibiyim, yaşadıklarım gerçek değil rüya gibi geliyor. Sabah hamileydim şimdi yanımda bebeğim var. Bu arada ultrasonda bu sabah 3700 gr dedi dr. Ama 3255 gr 50cm doğdu bebeğim. Rabbim herkesin yavrusuna sağlık sıhhat huzur versin:dua:
Hayorlı olsun canım gözün aydın sağlıkla büyüt inşallah

İyi geceler herkesee.

Nobet grubuna dahil olmaktan mutluluk duyuyorum su an:KK48:

Gecmisi cok okuyamadim malesef. Spinal sezaryen oldum ama cok panik yaptigim icin sanirim bebegin alinmasina yakin bana sakinlestirici veya narkoz verildi. Bi ara omuzlarimin agrimasini fark ettim. Onun icin baya bi cirpindim ugrastim sanirim. Ne bebegimin aglayisini duyabildim ne bi sey. Keske en bastan genel anestezi olsaymisim diyorum ama allahtan ustume birilerinin bastirmasini filan hissetmedim. Tek hatirladigim cok panik bi halde titriyordum. Esim de yanimdaydi ama cok gerildim en bastan beri. Su an bebis annemde. Gaz cikariyorlar. Ben de yavas yavas ayaklandim. Agrim var ama sanirim su anlik agri kesici etkisinde oldugum icin asiri degil.
Dua edenlere cok tesekkur ediyorum. Allah kalanlarimiza kolay dogumlar nasip etsin.
Gözün aydın canım sağlıkla büyğt bebişini inşallah

Kızlar ben doğuma gidiyorum nolur bana dua edin çok korkuyorum. Bende size bol bol dua edicem Allah bekleyenleri sağlıkla kurtarsın bebişi olanlara da şifa versin inşallah öpüyorum hepiminizi hakkınızı helal edin :KK68:
Sağlıkla kolaylıkla al kucağına inşallah canım. Topiğin son bebişleri de gelsin artık:)

Kızlar selam:KK54:

Spinal sezeryanla öğlen saat 13.18de doğdu bebeğim. Çok şükür ikimiz de sağlıklıyız bir sıkıntımız yok. Dua eden yazan yazmayan herkese çok teşekkür ederim. Hala şokta gibiyim, yaşadıklarım gerçek değil rüya gibi geliyor. Sabah hamileydim şimdi yanımda bebeğim var. Bu arada ultrasonda bu sabah 3700 gr dedi dr. Ama 3255 gr 50cm doğdu bebeğim. Rabbim herkesin yavrusuna sağlık sıhhat huzur versin:dua:
Gözün aydın sağlıkla büyütün insallah

İyi geceler herkesee.

Nobet grubuna dahil olmaktan mutluluk duyuyorum su an:KK48:

Gecmisi cok okuyamadim malesef. Spinal sezaryen oldum ama cok panik yaptigim icin sanirim bebegin alinmasina yakin bana sakinlestirici veya narkoz verildi. Bi ara omuzlarimin agrimasini fark ettim. Onun icin baya bi cirpindim ugrastim sanirim. Ne bebegimin aglayisini duyabildim ne bi sey. Keske en bastan genel anestezi olsaymisim diyorum ama allahtan ustume birilerinin bastirmasini filan hissetmedim. Tek hatirladigim cok panik bi halde titriyordum. Esim de yanimdaydi ama cok gerildim en bastan beri. Su an bebis annemde. Gaz cikariyorlar. Ben de yavas yavas ayaklandim. Agrim var ama sanirim su anlik agri kesici etkisinde oldugum icin asiri degil.
Dua edenlere cok tesekkur ediyorum. Allah kalanlarimiza kolay dogumlar nasip etsin.
GÖzün aydın saglikla buyusun canim

Kızlar ben doğuma gidiyorum nolur bana dua edin çok korkuyorum. Bende size bol bol dua edicem Allah bekleyenleri sağlıkla kurtarsın bebişi olanlara da şifa versin inşallah öpüyorum hepiminizi hakkınızı helal edin :KK68:
Canim allah yardimci olsun saglikla kavusun

Bütün anneler sadece anne sütü veriyor galiba anne sütü ile mama veren tek benim sanırım !!
bende anne sutuyle mama veriyorum kuzum emziriyorum arkasina 60 cc hazirliyorum oglum ne kadar icerse diye bazen 30 unu iciyo bırakıyo bazen 40 bazen 50 bazen tamamını cnm her emzirmeden sonra veriyorum yani aç kalmasin diye agzından ćok fazla akıttıginda mamayı cekiyorum sonra tepkisine bakiyorum araniyomu agliyomu gaz ćıkartırken huzursuzmu öna gore mama yeterince verdigime emin oluyorum

Kızlar benim sütümün yetip yermediğini anlayamoyorum. Dünden beri hzuursuzum. Bebeğim sürekli ağzını şapırdatıyor. 25. Günlükken doğum kilosuna göre 500 gram almıştı. Hastanede çıktıgımız kiloya göre ise 700 gr almış. Hangisini dikkate alıyoruz doğum kilosunı mu? Ve kaç kilo alması gerekir? Bende mi mamaya başlamalıyım acaba??

bende anne sutuyle mama veriyorum kuzum emziriyorum arkasina 60 cc hazirliyorum oglum ne kadar icerse diye bazen 30 unu iciyo bırakıyo bazen 40 bazen 50 bazen tamamını cnm her emzirmeden sonra veriyorum yani aç kalmasin diye agzından ćok fazla akıttıginda mamayı cekiyorum sonra tepkisine bakiyorum araniyomu agliyomu gaz ćıkartırken huzursuzmu öna gore mama yeterince verdigime emin oluyorum
Sagol canım ya cevap verdiğin için ben iki kere veriyorum bir öğleden sonra bir gece 1/2 gibi versem devamlı içerde mamayi hazmetmesi zor oluyor diye çok yüklenmeyim diyorum

Kızlar benim sütümün yetip yermediğini anlayamoyorum. Dünden beri hzuursuzum. Bebeğim sürekli ağzını şapırdatıyor. 25. Günlükken doğum kilosuna göre 500 gram almıştı. Hastanede çıktıgımız kiloya göre ise 700 gr almış. Hangisini dikkate alıyoruz doğum kilosunı mu? Ve kaç kilo alması gerekir? Bende mi mamaya başlamalıyım acaba??
bizim dogum kilomuz 3.600 idi hastane cikisinda 3.450 olmustu.5.gun kontrolde 3.300 olmustu. 23.gun hrnsire ziyaretinde 4.330 idi. Hemsire 1 kilo almis cok iyi dedi. En düşük kilosu kacsa ona gore hesaplaniyor canim anladigim kadarı ile.

Bütün anneler sadece anne sütü veriyor galiba anne sütü ile mama veren tek benim sanırım !!
İlk hafta mama vermiştim eğitim hemşiresi bebeğinin kilosu iyi mama verme dedi 10 gündür mama vermiyorum vermem gerekirse de gece vermek daha mantıklı doyduğunu anlıyorsun kafan rahat uyuyabiliyorsun

4 kereden fazla bezinde şiş olmalı demişlerdi bana gunluk en az 10gr almasını beklemişti doktor

Gozun aydin. Saglikla buyusun bebisin.

Liviya Liviya mommy bliss ile gaz ilacini ayni anda kullanma canim. Neticede ikiside bagirsak florasina etki eden maddeler. Fazla gelebilir. Ben ayni anda kullanma geregi duymadigim icin bilmiyorum sakincalimi doktoruna danis mutlaka.
Tamm canm bugun baslicam insallah mommy blisse digerleri zaten bi etki etmedi

Amin inşallah canım bol bol olsun ki sarılık olmasın çok korkuyorum..opmeye kıyamıyorum ama dayanamıyorum da çok güzel bişey bu ya küçücük nazarım deger diye korkuyorum..baya baya toparlandım bu arada daha iyiyim şükür:) ilk gün benim de hep annem verdi kucağıma emzirmek için sonda falan bikac saat sonra cıktı çünkü..nezaman doğurcaz derken geldi geçti valla hala şaşkınım:)
Ay cok şükür toparlanmana sevindim tatlim insallah gun gectikce daha iyi olucaksin minik nasil

Kizlar bebegim durmadan agliyo ikiniyo bugun doktor biogaia yazdi al 5 damla ver dedi bn mommy bliss kullanabilirmiyim dedim tabiki dedi ama daha kargom gelmedi bnde biogaia verdim bugun ama daha kotu agliyo cok gazi varvya aguline diye gaz şurubu var onuda versem bisey olurmu iki gaz ilaci kullanmak zararlimi acaba yavrum aglamaktan sesi kisildi her seyi deniyorum internetten de bakip gaz icin masajlar yapiyorum ama fayda etmiyo bu durum ne zmna kadar devam edicek :KK43: cok zormus bu gaz isi

Canim biz gundr 3 kere aguline veriyoruz aksam da biogaia veriyoruz

Kaç yaşında oğlun ? Benim kızım 3 yaşına girecek o da öyle anne delisi bebekten çok o zorluyor ..
Aynen. Yemeği beğenmez, dün yolda çalışma vardı iş makinelerini izleyecek oldu. Soğukta bekledik iş makinelerini izledik. Tipik türk erkeği :-) Sabah okula pijamalarıyla gitti. Giydiremedim kıyafetlerini. Akşamda pijamalarını zorla giymişti. Hep bir naz niyaz modundalar. Canları sağolsun yeterki nspalım.

Kızlar yardım neolursunuz kendi ailemle ilgili sıkıntılarım var annem babam ayrılıyor,lohusayım ve hala evde kayınbabamla kayınvalidem var bunalımdayım sürekli ağlıyorum cok korkuyorum sütüm azalıcak diye benim gibi lohusalıkta bu kadar ağlayan varmı
Senin kadar ağlamıyorum çünkü tutuyorum kendimi. Çünki sinüzitim var ağlayınca çok daha beter oluyor. Şaka bir yana harbi sıkıyorum. Bırakmamalıyız kendimizi. Allah yardımcınız olsun. Benim kv ile kp 1 hafta kalmışlardı. Kolay olmuyor ama çok zor da olmuyor. Yıpratma kendini

Back
X