- 4 Aralık 2015
- 1.763
- 1.088
- 133
- 36
- Konu Sahibi Homely_angel
- #44.221
Bide Allah'ın izniyle biz bas basa kalsak üçümüz:)Onunla cebellesmek dünyanın en güzel uğraşı:)) biz iki gündür yalnızız gayet da alıştık birbirimize şükür
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bide Allah'ın izniyle biz bas basa kalsak üçümüz:)Onunla cebellesmek dünyanın en güzel uğraşı:)) biz iki gündür yalnızız gayet da alıştık birbirimize şükür
Evet canim öyle yapıyorum da sürekli emince pek fayda etmiyor iyilesmeye firsat kalmiyor ama uc ile emzirdim bi süre iyileşti simdi ara ara uçsuz emziriyorum..Lansinohu surunce gogus uclarini gogus pediyle kapat.benimkiler hemen geçti oyle
Bi süre silikon uc ile emince iyileşiyor ama iyileşince ara ara ucsuz emzir yoksa onada alışır..aglancak bişey yok canım herkeste oluyor 2 ay içind e düzeldiğini söylüyor herkes alışıyormus meme eme eme aslında dayanabilsek daha çabuk iyileşecekte tamamini alamadığı için ucunu damagi ile kıstırıyor o da can acıtıyor malesefCanım ben de krem karbonat denedim hiçbir işe yaramadı yarın aventin silikon meme ucunu alacağım inşallah İyileşene kadar beni idare eder çünkü bebek sürekli emmek istiyor uyanacak acıtacak diye ödüm kopuyork, o kahverengi kısmı sokabilmek için çok uğraştım ama Meme ucum sert olduğu için girmiyor maalesef bizimki de ucunu Kemirdi iyice
Dün hüngür hüngür ağladım bebeğimi keyifle emziremiyorum diye ama inşallah bu günlerde geçecek
Hayırlı olsun canım gözünaydın. Zor olmuş ama çok şükür sağlıkla almışsın kucağınaKızlar bugün 17:10 da oğlumu kucağıma aldım. Dün sabah günüm dolduğu için suni sancı verildi aksama doğru açılma olmayınca kesindiyarın devam edicez dedi doktorlar. Ben sabaha kadar kendi sancım la devam ettim oy oy diyerek. Sanah 6 da tekrar suni takıldı. Böyle sancı yok kendi yerden yere attım bağırmaktan küçük dilim baş parmağım kadar olmuş. Mahfoldum okadar çok ağladım ki göz pınarlarım kurudu. İlk başta açılma olmadı sonra açılma oldu benek aşağı inmedi sonra indi tam 5 cm kalmış kafasını yan yapmış. Son anda doktor sezeryana alabilirz dedim ben tekrar yıkıldım çünkü çıkma aşaması hariç bütün aşamaları çektim. Sonra hepsi işini bıraktı doktorların yanıma geldi altyan muayene karnıma bastırma ben ıkınıyorum ha geldi ha gelecek. En sonunda doğdu bakalım paşam. Ama ben mahfoldum çektiğim acıyı unutur muyum bilmem? Şükür ki şimdi sağlıkla yanımda. Emzirmeye çalışıyorum. Dua eden herkese çok teşekkür ederim. Sizlerede bol bol dua ettim
Çok saol canım aynen öyle oldu zorlu süreç ama kucağına aldığın an bitiyo daha doğrusu hatırlamak istemiyosun Raabbim herkese nasip etsin bu duyguyuCanım gözün aydın çok sevindim senin adına bak korkulacak bisey yokmuş sağlıkla aldın oğlunu kucağına Rabbim uzun ömürler versin inşallah..ne güzel mis gibi doğurdun işte bütün vesveselerin kayboldu esin de yanında ohh mis tadını çıkarsanırım artik doğurmayan kalmadı
![]()
Evet canım çok zordu ama buna şükür diyoruzHayırlı olsun canım gözünaydın. Zor olmuş ama çok şükür sağlıkla almışsın kucağına
Teşekkür ederim canım. Bende öyle canım şükür çektiğime değdiZor Doğum olmuş gerçekten, o kadar sancıdan sonra sezeryana gitmediğine çok sevindim.
Gözün aydın, sağlıkla büyüt inş.
Gozun aydin canim allah anali babali buyutsunTeşekkür ederim canım. Bende öyle canım şükür çektiğime değdi
Benim nobet baslar kizlar. Cok az bi uyumusum babasi kv bakti simdi bende, baskasinda durmuyor, yatagina koysam 5 dakika sonra uyaniyor. Boyle koltukta ben kendisi emzirme yastigimiz sabaha kadar boyleyiz artiksanirim bugun buyume atagi da var surekli memede kalmak istiyor. Tuvalate gidicem uyanicak diye gidemiyorum
İlk 10 gün gazlı bezle baticon sürdüm canım. Sonra bana da krem vermedi ama evde fito vardı arada ondan sürdüm. İlk doğumumla ikincinin iyileşme süreleri farklıydı benim. Bunda 10 gün sonrasında baya iyiydimKızlar sizlere sorum var 1. Si tabiki meme almıyoruz o yüzden mama verdik. Yeni doğan bebeğin gazı olur mu sanki bacaklarını sıkıyo gibi
2. Si normal doğum yapan anneler dikişleriniz ne zaman iyileşti bildiğiniz krem var mı yada ne gibi seyler uyguladınız doktor bana suyla yıka ve kurut dedi krem felan vermedi de aklıma takılıdı
Benimkinide doktor dio 2bucuk anca olur kilo az alior hayurlisi ya2630 gr doğdu, 2330 a düştü. Boy 53 cm doğdu, şu an bilmiyorum. Ama ben hep tulum giydiriyorum ve bacaklarını kasmamalı diye azıcık büyük olsun istiyorum.
Anladım canım olmadı bende geçmezse krem alıyım doktora danışıpİlk 10 gün gazlı bezle baticon sürdüm canım. Sonra bana da krem vermedi ama evde fito vardı arada ondan sürdüm. İlk doğumumla ikincinin iyileşme süreleri farklıydı benim. Bunda 10 gün sonrasında baya iyiydim
Bana antibiyotik felan vermedi. Aklımı karıştırdı bak. Nasıl iyileşceksem böyle kremsiz felanestherr hayırlı uğurlu olsun canım zor olmuş doğumun ama sağ salim kucağına almışsın şükğr. Canım batıodin diye bir sprey verdi bsna doktor batikonun sprey hali her tuvalete girmende bol bol sık dedi bende öyle yaptım 1 hafta onu kullandım 1 haftan sonra antibiyotik krem ve bepantol yara kremi kullandım biri sabah biri skşam çok çabuk toparlandım
Ben antibiyotik ilaç olarak kullandım. Batikonla sık sık sildim o bölgeyi. Başka krem sürmedim. Kısa sürede iyileşti. Temiz ve kuru tutarsan o bölgeyi başka birseye ihtiyaç kalmaz merak etme.Bana antibiyotik felan vermedi. Aklımı karıştırdı bak. Nasıl iyileşceksem böyle kremsiz felan
Allahım, ağladım ya... çok geçmiş olsun. gözün aydın canım. bebeğin ve sana sağlıklı, hayırlı bir ömür dilerimKızlar bugün 17:10 da oğlumu kucağıma aldım. Dün sabah günüm dolduğu için suni sancı verildi aksama doğru açılma olmayınca kesindiyarın devam edicez dedi doktorlar. Ben sabaha kadar kendi sancım la devam ettim oy oy diyerek. Sanah 6 da tekrar suni takıldı. Böyle sancı yok kendi yerden yere attım bağırmaktan küçük dilim baş parmağım kadar olmuş. Mahfoldum okadar çok ağladım ki göz pınarlarım kurudu. İlk başta açılma olmadı sonra açılma oldu benek aşağı inmedi sonra indi tam 5 cm kalmış kafasını yan yapmış. Son anda doktor sezeryana alabilirz dedim ben tekrar yıkıldım çünkü çıkma aşaması hariç bütün aşamaları çektim. Sonra hepsi işini bıraktı doktorların yanıma geldi altyan muayene karnıma bastırma ben ıkınıyorum ha geldi ha gelecek. En sonunda doğdu bakalım paşam. Ama ben mahfoldum çektiğim acıyı unutur muyum bilmem? Şükür ki şimdi sağlıkla yanımda. Emzirmeye çalışıyorum. Dua eden herkese çok teşekkür ederim. Sizlerede bol bol dua ettim
Sabah anneme puding yapalım demiştim annem dedi onu hemen yemedin diye oldu dedi inanmazsın yedim anında sütüm indi aşağı rahatladım. Masaj yaparken de canım çıkıyodu çok fena olmuştum canım.Dün benimde oldu.. hem ateşim çıktı üşüdüm... duşa gir su tut ve memedeki sertliklere masaj yapa yapa sağ.. bugün hala ağrıyordu.. şuan bebek emdikçe masaj yapıyorum daha iyiyim..