2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Saol canm 37 olunca sknti yok dimi cok huzursuzdu hp olctugumde 36.3 civari cikiyordu bugun 37 cikti atesi cikti sandik
Suan gene olctum 37/4 oldu bu koltukalti atesolcerde oltugum
Temassiz atesolcermi iyi yoksa koltukaltimi canm
Ben temassiz aldim. Ama ates 37.4 olduysa atesi cikiyor demektir.ilik bir dus aldir takip et atesini. Ustunude cok giydirme

Bizimki gece az emdi kustu 5 de az emdi küstü sürekli huzursuz 9 da az emdi kustu hatta kaldırdım emmeden alt değiştirirken kustu durduk yere öksürdü bogulacsk gibi sanki bir şey Genzine gitmiş de çıkaracak gibi oldu kıpkırmızı ters çevirip sırtına vurdum sanirim baya baya su kaçtı bizimkine genzi dolu hala onu atmaya çalışıyor galiba
Yine az emdi göğüslerim aksamdan beri sis dengesiz emmesinden memeler de sasırdı kendini
Şampuanı yuttuysa vah halime cidden endişelendim iyice

Methede çare de küvet desteği satılıyormuş kaydırak gibi ondan mi alsam acaba daha rahat mi olur kullanana var mi öyle bir şey

Bizim buradaki küvette kendinden vardı o destek. Bebeği anakucağına benzer bir pozisyonda tutuyor, biraz daha diz tabi. Filede de yıkıyorum, o şekilde de ama pek farkı yok. Hatta tek başına onda yıkamak daha zor çünkü sırtını filan yıkarken kolunun üzerine alman gerekiyor

Saol canm 37 olunca sknti yok dimi cok huzursuzdu hp olctugumde 36.3 civari cikiyordu bugun 37 cikti atesi cikti sandik
Suan gene olctum 37/4 oldu bu koltukalti atesolcerde oltugum
Temassiz atesolcermi iyi yoksa koltukaltimi canm
canim braun kulaktan ates olcer kullanma kılavuzunda 3 aya kadar 37.4 e kadar normal diyo ama daha sonrası ateş var demek dikkat et kontrol et bebisi arada

Bir sorum daha olucak ben kanguru almadım bana hediye geldi mothercare kendi kangurusuymuş hic kullanan alan oldumu memnunmisunuz yada yakınınız felan kullandımı?

Ayrıca biraz kafamızı kendimizden uzaklastıralim sütümüzdu yettiydi yetmediydi mama takviyesiydi kakasıydi gaziydı derken biz bu bebitolarla oynamıycazmı hic nasil aktiveler yapiyosunuz

canim braun kulaktan ates olcer kullanma kılavuzunda 3 aya kadar 37.4 e kadar normal diyo ama daha sonrası ateş var demek dikkat et kontrol et bebisi arada
Bn grip olmustum hp maskeyle dolasiyorum gece cikartmiyorum insallah bebege gecmemistir
Zeka karti icin bnde video falan izledim bnmde hosuma gitti aslinda almayi düşünüyorum

Bir sorum daha olucak ben kanguru almadım bana hediye geldi mothercare kendi kangurusuymuş hic kullanan alan oldumu memnunmisunuz yada yakınınız felan kullandımı?

Ayrıca biraz kafamızı kendimizden uzaklastıralim sütümüzdu yettiydi yetmediydi mama takviyesiydi kakasıydi gaziydı derken biz bu bebitolarla oynamıycazmı hic nasil aktiveler yapiyosunuz
Sordugun kangurudan arkadasim kullaniyo canm cok memnun ama onun bebegi 10 aylık

Bende ilk zeka kartlarım var onları inceledim tam karar veremedim. Oyun halısı aldık piyanolu olanlardan tepesindeki oyuncakları da incelemeye başladı. İlgisini çektiği işin memnun kaldık
Bir de bez kitap araştırıyorum almak için

Kızlar yaaa bebişimin saçlı derisinde kırmızıklar var. Çok kafama taktım. Zaman zaman azalıp artıyor. Ney ki bunlar??? Çok fena taktımmmm

merhaba kızlar, güzel anneler, ne zamandır giremiyorum, 6 mart salı akşamı saat 9 buçuktan sonra suyum geldi. 10 gibi hastaneye doğru yol aldık. 10:30 da hastaneye yatışım yapıldı. ve ne olduysa ondan sonra oldu. sancılarım başladı. ama iki sancı arası 15 dk, hemen sonra 6 dk 5 dk 3 dk 2 dk ve yoğun sancılarla tam 10 saat yoğun bi sancı çektim. giderek arttı açılmam, ama dayanamıyordum, yerlere yattım, normal doğurabilirsem epidural tercih etmem diyordum. ha ha ha! ne mümkün. yalvardım resmen epidural takın diye, çünkü sancılar çok şiddetli ve çok sık geliyordu, 4 cm açılmayı beklediler ve epidural takıldı sabaha karşı. rahatladım, çok şükrettim ama yarım saat bi saat sonra etkisi geçti. sonra bi doz daha yapıldı, o an rahatladım ama yarım saat sonra yine ağrılar...hayatla ölümün birleştiği anmış doğum, sabah 7:20 gibi doğumhaneye indik, açılmam 9 cm olmuştu, doktorum geldi. aman Allahım, ıkınma kısmına geldik. yeterince ıkınamıyorum. epidural etkisi falan geçti tabi artık, ölüyorum sandım, yalvardım. Allah rızası için beni sezeryane alın diye, açılman 10 cm oldu alamayız ıkın dediler, ıkınıyorum, olmuyo, eyvah dedim çocuk kaldı içerde, karnıma bastırdılar, ölüyorum sandım, bebeğimize babası bakar artık diye düşünüyorum, bu arada eşim doğuma girdi kendi isteğiyle, onun ellerini ısırmışım, tırnaklamışım hep, sonra bi ara dedim kaka yapar gibi yerde ıkınabilir miyim, yere indim, yerlerde dua ediyorum çaresiz. o anlarda hepinize dua ettim. sonra doğum masasına çıktım, bebeğin kalp atışları düşüyor dediler, korktum, eyvah dedim bi insan ölücek benim yüzümden, yavrum ölücek, son dakikaları hatırlamıyorum, Allah a sığındım, Allahım dedim ben doğuramıyorum sen yardım et, deli gibi yalvardım, son bi ıkındım, gerisi flu... sonra bi rahatlama, çıplak bi bedeni attılar üzerime saat 08:35 ti, yavrummm dedim... aldılar sonra, dikişler falan, hissettim ben biraz ama olsundu. küçük bi mucize doğmuştu, hayata bakış açım değişti, daha bi başka oldum sanki. Ayça Iraz ım böyle geldi kızlar... vakit buldukça girip deneyimlerimizi paylaşmaya çalışacağım, sevgiler...

Selam kızlar ya canım çok sıkkın bebeğim iki gündür kakasını yapmadı var mı bu durumu yaşayan bugün 30 günlük olduk. Önceden günde 6 kez yapardı diye endişe duyuyordum. Şimdi neden böyle oldu ki mama da vermiyorum kac gündür :KK61:

Selam kızlar ya canım çok sıkkın bebeğim iki gündür kakasını yapmadı var mı bu durumu yaşayan bugün 30 günlük olduk. Önceden günde 6 kez yapardı diye endişe duyuyordum. Şimdi neden böyle oldu ki mama da vermiyorum kac gündür :KK61:
Sütün yarıyordur merak etme bugub ya da gecesinde beline kadar bir kaka görebilirsin:))

Sütün yarıyordur merak etme bugub ya da gecesinde beline kadar bir kaka görebilirsin:))
Ben de şimdi o tarz yazilar okudum canim biraz daha rahatladim. Umarim dedigin gibidir. Sadece anne sütü alan bebeklerde 15 güne kadar sürebiliyormuş. Kabiz olmasin da kaka yavrucuklar çok üzülüyorum Allah onlara ağrı acı vermesin :(

Ben de şimdi o tarz yazilar okudum canim biraz daha rahatladim. Umarim dedigin gibidir. Sadece anne sütü alan bebeklerde 15 güne kadar sürebiliyormuş. Kabiz olmasin da kaka yavrucuklar çok üzülüyorum Allah onlara ağrı acı vermesin :KK43:
Benim ogluşda hergun az az yapardı iki seferdir 2 günü geçiriyor ve sırtına kadar çıkıyor kakayi dün yapmadı bugün bekliyorum ya da gecenin 3_5 nöbetinde yapar belki :) tabi o ikinmalar kizarmalar hep var

Back
X