2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Benimde büyük canım ve inanılmaz sırt ağrım var acaba bişey takmadığım için mi ki
göğüslerin aşırı serbest olması yada aşırı sıkı bir şekilde tutulmasının süt üretiminde etkili olduğunu söylüyorla. eğer sütyen vs kullanmıyorsan şikayetlerinde oda etkili olabilir canım. bilemiyorum tabi ki de. ama elinle sıktığında süt geliyorsa sütün var demektir. bazen benim kızımda 3 saat eme eme doymuyor ama memeye doymuyor karnı tok inanıyorum. çişli bezleri yetiyor çünkü sık uyanması kendini uyandırdığında olabilir. elleriyle. gazdan da olabilir. yada alerjisi vardır bir şeye ondan da olabilri.

KıZlar benim sağ göğsüm doluyor fakat sol göğsüm 6 saatte bir anca nşraz sertleşiyor yani geç doluyor. Sizisn de iki göğsünüz aynı mı???
gğsün set olanı değil yumuşak olanı makbulmuş canım. hiç birini uzun süre emmeden bırakma. terbiyeli meme oluyormuş. sertleşen göğüste süt üretimi dururmuş ve ön süt denilen miktar daha fazla olurmuş. ama yumuşayan da süt üretimi her daim olurmuş ve daha yağlı süt olurmuş. benimde biri öyle. mastit olursun sert olanda dikkat et.

KıZlar benim sağ göğsüm doluyor fakat sol göğsüm 6 saatte bir anca nşraz sertleşiyor yani geç doluyor. Sizisn de iki göğsünüz aynı mı???
Benim de sag gogsum sertleşiyor ve cevresinde agri oluyor neden bilemedim. Sag tarafi emerken de daha cok aciyor sola gore. Bence sert olmasi iyi bir sey degil gibi. Sol gogsum yumusak ama sut de var yani emerken geliyor.

Bana da annem sıkıyorsa sutyen takma sut kanallarina baski olursa sutun geriler demisti. 90 C emzirme sutyeni almistim iki tane hamileligin son doneminde. Buyuk Bile gelmisti o zaman ama kullanamiyorum su an sıkıyor. Pentinin emzirme atleti cok rahat. Ondan bi tane almistim denemek icin. Gecen gun 3 tane daha aldim. Su an 3 al 2 ode kampanyasi var. Goguslerini rahat ettiremeyenler bakin bence. Bi de ben normal atleti giyip de emzirmek icin siyirdigim zaman cok usuttum karnimi hep gaz oldu bende. Gece filan uyuyup kaliyoduk bebekle beraber. Benim karnim bagirsagim hep acikta tabi sabaha sanciyla uyaniyodum. Emzirme atleti en rahatiymis yani uzun lafin kisasi:KK48:

Aynen Canım benim de sol göğsüm bariz küçüktü diğerine göre süt de az oluyordu,sol göğsümle daha çok emzirmeye başladım,süt olmasa da emzirdim şimdi aradaki fark çok azaldı,Zamanla da eşitlenecek bence:super:

Ay en nefret ettigim su uyuyan bebegi uyandırıp sevmeleri birde bnm esimin ailesinden kim gelirse cocugu altini aciyorlar ya ne var altinda anlamadim oda yetmiyormuş gibi yeni emen bebegi hamur gibi yoguruyorlar ya yapmayin kusucak diyorum ay biz bu kadar cocuk buyuttuk demeleri varya cinnet getiricem sonunda

Hey allahim ya bi de o alt acma sevdasi var evet. Ben o konuda cok katiyim. Bucak bucak kaciriyorum cocugu ya ben aciyorum ya babasi aciyor altini. Kucuk kaynim cok merakli alti acilirken banyo yaparken illa gelmek istiyor o da ayri sinir ediyor insani. Muhtemelen kiz bebek oldugu icim boyle yaptigimi zannediyorlardir ama erkek olsaydi da aynisini yapardim. Bunlarda kizsa ayip erkekse salla pipiyi dolan ortada mantigi var. Gorumcem oglunun ciplak fotolarini atip durur mesela. Bana o da ters. O cocugun da mahrem yerleri oralar.
Of o yogurmalar kucaktan kucaga alip vermeler, les agizlariyla opmeler ayri gicik zaten. Cocugu kac kere antiseptikle sildim burdayken bilmiyorum. 8 yasindaki cocugun kucagina verdiler bi kere de. Soyle insanlar yok olsa keske ya. :KK11:

Hey allahim ya bi de o alt acma sevdasi var evet. Ben o konuda cok katiyim. Bucak bucak kaciriyorum cocugu ya ben aciyorum ya babasi aciyor altini. Kucuk kaynim cok merakli alti acilirken banyo yaparken illa gelmek istiyor o da ayri sinir ediyor insani. Muhtemelen kiz bebek oldugu icim boyle yaptigimi zannediyorlardir ama erkek olsaydi da aynisini yapardim. Bunlarda kizsa ayip erkekse salla pipiyi dolan ortada mantigi var. Gorumcem oglunun ciplak fotolarini atip durur mesela. Bana o da ters. O cocugun da mahrem yerleri oralar.
Of o yogurmalar kucaktan kucaga alip vermeler, les agizlariyla opmeler ayri gicik zaten. Cocugu kac kere antiseptikle sildim burdayken bilmiyorum. 8 yasindaki cocugun kucagina verdiler bi kere de. Soyle insanlar yok olsa keske ya. :KK11:
Ya evet kucucuk cocugun eline veriyorlar birakmadim bnm bebegim erkek olmasina rağmen altini acmaya meraklilar bn birakmiyorum ama mutfaga gidip gelene kadar acmis oluyorlar gece uyumuyo bebegim gunduz uykusunu alsin diye uyandrmiyorum ay bsy olnaz diye uyandiriyorlar ağlayınca a geri veriyorlar cok tuhaf insanlar ya bi kere bebegimin agzindan opmeye calisiyo eltim ya napıyorsun daha 40 cikmamis bebek o enfeksiyon kapar dedim diye kırılmış insanlarla uğraşmak cok zor canm ya

Ya evet kucucuk cocugun eline veriyorlar birakmadim bnm bebegim erkek olmasina rağmen altini acmaya meraklilar bn birakmiyorum ama mutfaga gidip gelene kadar acmis oluyorlar gece uyumuyo bebegim gunduz uykusunu alsin diye uyandrmiyorum ay bsy olnaz diye uyandiriyorlar ağlayınca a geri veriyorlar cok tuhaf insanlar ya bi kere bebegimin agzindan opmeye calisiyo eltim ya napıyorsun daha 40 cikmamis bebek o enfeksiyon kapar dedim diye kırılmış insanlarla uğraşmak cok zor canm ya
Bu es aileleri ya inadina yapiyor ya da gercekten zeka ozurluler demek ki. Agizdan opmek ne ya yuh yani nasi bi mantiktir el kadar bebegi agzindan oper mi insan. İnadina mi yaparlar biz sakindikca anlamiyorum cidden.

Benim dayim ve ailesi geldi bebegi gormeye. İki de kucuk cocuklari var biri uc biri dort yasinda. Yengem sadece ayaklarini ellerini sevebilirsiniz baska yerine dokunmak yok dedi ve cocuklar da dinledi lafini. Bu tarafta 8 yasindaki cocuk oksurdu oksurdu gelip optu kizimi. Anne babasinin gozlerinin icine baktim resmen bi sey diyecekler mi acaba diye. Yok. Umurlarinda degil. Baktim demiyorlar ben dedim artik hastasin galiba bak oksuruyosun opmesen iyi olur diye. Sonra da iceri goturup antiseptikle sildim iste.

Teşekkür ederim tatlım güle güle kullan .bende şu ikisini beğendim Ama karar veremedim belki senin modelden olanın grisi de olabilir renklileri çok hoş ama herşeyle uyar diye siyah yada gri düşündüm ay bilemedim valla Eki Görüntüle 2123342 Eki Görüntüle 2123343 görmeden de almak zor biraz
Ben de senin gibi düşünmüştüm canim renkler konusunda o yüzden grisini aldım Ali expresten sunvenonun küçük boy cok da sevdim ama gelmesi uzun sürdü

Bu es aileleri ya inadina yapiyor ya da gercekten zeka ozurluler demek ki. Agizdan opmek ne ya yuh yani nasi bi mantiktir el kadar bebegi agzindan oper mi insan. İnadina mi yaparlar biz sakindikca anlamiyorum cidden.

Benim dayim ve ailesi geldi bebegi gormeye. İki de kucuk cocuklari var biri uc biri dort yasinda. Yengem sadece ayaklarini ellerini sevebilirsiniz baska yerine dokunmak yok dedi ve cocuklar da dinledi lafini. Bu tarafta 8 yasindaki cocuk oksurdu oksurdu gelip optu kizimi. Anne babasinin gozlerinin icine baktim resmen bi sey diyecekler mi acaba diye. Yok. Umurlarinda degil. Baktim demiyorlar ben dedim artik hastasin galiba bak oksuruyosun opmesen iyi olur diye. Sonra da iceri goturup antiseptikle sildim iste.
Aynisi bizde de oldu cocugu grip oksurmekten bi hal oldu gelip bnm cocugunun basinda oyalaniyo bnde annesine baktim annesi bsy demiyo sonra bn soyledim garcekten bn anlamiyorum bu insanlari eltimin biri 4 yasinda biri 6 yasinda cocuklari var bebegimi eline almak istedi o daha kucucuk ya duserse birde guzel tutamazsin biraz buyu tasirsin demistim annesi ne diyo ay bsy olmaz o kadar pimpirikli olma yok veremem biraz büyüsünler diyincede alındı

O gün ben aile sosyal politikalara para icin başvuru yapmaya gittim ya memur kadın başvururu yaparken geldi öptü kızımı ben şok tanıdıkları geçin tanımadıklar öpüyor
İnsan bi annesi rahatsız olur ya da tersler diye korkar çat dedi dudağının yanından ay ne güzel çocuk diye öptü tabi Benin şarteller kilit :/ Liviya Liviya @The Black Pearl

Olma yolunda değil oldum bile senelerce böyle yaşadım ben annem hep yaptı bunu bana ortaokul lise üniversite ne ergenlik yaşadım ne yetişkinlik ne gençlik ne arkadaşlarımla gezebildim ne baskisiz yaşayabildim..esime anlattım biraz sinirlendi anlatma dedi nezaman gelceksiniz eve dedi annem izin vermiyo dedim ama c.tsi gelcem dedim annenin gelmeye niyeti yok o zaman kedi var diye dedi ömür boyu orda mi kalacakmışsın peki annene göre dedi biz bakamazmışız ya şaka gibi biri anası biri babası sen mi doğurdun onu sanki dimi gayet güzel bakarım kızıma ben...yani onun ayak uydurması lazım ve seviyosa da zaten gelir durmaz galiba evet ben müsamaha gösteriyorum biraz kirilmasin diye ona alışmaya başladı zaten ya tmm gelirsin bana yardım edersin de ben varken çocuğuma analık etmek ne demek ya güzelce konuşmaya başlıyorum igneleyici lafları ile işi kavgaya döküyor benim eşim de ben yokken yatak odasında yatmaz salonda yatıyomuş...dogumdan beri eşimin yanında bile yatamadım :KK43: eşimin arası okadar iyi değil konuşacak kadar o yüzden is hep bana kalıyor...
Allah yardimcin olsun canim. Ama annen şunu kabullenmeli. Senin yanin ananin yani degil artik kocanin yani. Sen silmeye merakliysan silersin zaten beni de. Benim de bir yuvam var aynı senin gibi de. Kediyi de istemiyor olabilirsin ama kendi evimde neyin nerde olacağına ben karar verecek yaşta ve olgunluktayim eğer bebegime zarar gelirse ben önlem almayi bilirim merak etme de.. Ayy hakatten Allah yardimci olsun ne diyim kuzum annen takıntılı biriymis baya

O gün ben aile sosyal politikalara para icin başvuru yapmaya gittim ya memur kadın başvururu yaparken geldi öptü kızımı ben şok tanıdıkları geçin tanımadıklar öpüyor
İnsan bi annesi rahatsız olur ya da tersler diye korkar çat dedi dudağının yanından ay ne güzel çocuk diye öptü tabi Benin şarteller kilit :/ Liviya Liviya @The Black Pearl
Aaa bn şok:KK57: bu zmna kadar disarida yada akrobalarda yenidogan bebegi hic bi zmn annesinden iznsz öpmemişimdir bu ne rahatlık canm ya hic tanimadigin biri gelim opmesi ay düşüncesiz insanlar cokmus dogum yaptiktan sonra anladim

Aaa bn şok:KK57: bu zmna kadar disarida yada akrobalarda yenidogan bebegi hic bi zmn annesinden iznsz öpmemişimdir bu ne rahatlık canm ya hic tanimadigin biri gelim opmesi ay düşüncesiz insanlar cokmus dogum yaptiktan sonra anladim
Aynen bsy de diyemedim kadın işlemi sıra beklemeden aldı beni öyle olmasa bile yine bsy diyemem basiretim bağlanır kangurudaydi bi de baya eğilip sap uyuyan çocuğu öptü eve geldim yüzünü sildim ama Allah’a emanet oldu yanı :)

Bu arada kızlar ben emzirirken kızın kulaklara dikkat etmeme rağmen hep kırılmış biri hafif kepçükleşiyor üstüne de yatırıyorum ne yapabilirim koluma koymadan dikkat ediyorum elinle yerleştiriyorum ama kafayı falan çekip oynatınca hep kırılmak vaziyette buluyorum üstü biraz çıkıntılı oldu napsam ki

Aynisi bizde de oldu cocugu grip oksurmekten bi hal oldu gelip bnm cocugunun basinda oyalaniyo bnde annesine baktim annesi bsy demiyo sonra bn soyledim garcekten bn anlamiyorum bu insanlari eltimin biri 4 yasinda biri 6 yasinda cocuklari var bebegimi eline almak istedi o daha kucucuk ya duserse birde guzel tutamazsin biraz buyu tasirsin demistim annesi ne diyo ay bsy olmaz o kadar pimpirikli olma yok veremem biraz büyüsünler diyincede alındı
Canim sakin ellerine verme kucuk cocuklarin. Annesi alinirsa alinsin ama senin bebegin duserse allah korusun dönüşü olmaz. Esimin is arkadaslari geldi gecen gun bebegi kucuk kizlarinin eline verdiler ben uyardim valla aldim ellerinden oyuncak degil bu yani.

Aynen bsy de diyemedim kadın işlemi sıra beklemeden aldı beni öyle olmasa bile yine bsy diyemem basiretim bağlanır kangurudaydi bi de baya eğilip sap uyuyan çocuğu öptü eve geldim yüzünü sildim ama Allah’a emanet oldu yanı :)
Allaha emanetler canm ya biz insanlardan uzak tutmamiza ragmen open opuyo Allah nzardan hastaliktan korusun

Kizlar benim sut elime falan geldiginde farkediyorum yapis yapis. Bildiginiz tatlinin surubu elime gelmis gibi.Gebelik sekerinden sonra tatliyi cok abarttim acaba ondan olabilir mi? Sizin de oyle mi?

Back
X