- 25 Temmuz 2017
- 768
- 819
- 23
- 37
- Konu Sahibi Homely_angel
- #46.501
niye kız :) anlamadım benGaliba.bu mesaja yanlis geldim ben![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
niye kız :) anlamadım benGaliba.bu mesaja yanlis geldim ben![]()
kuzum ne kemerler ne havlular ne masajlar neKızlar koşun koşuun gazlı bebeklere yeni bi keşfim var
Gaz kemeri aldım kiraz çekirdekli. Dün gece onunla tam 3 saat uyudu düşünebiliyor musunuz 3 saat
Ben günler sonra 2 saat deliksiz uyudum. Hala şoktayım
Ya denk geldi yada o kemerin mucizesi o bu gece belli olur ama bana kemerden gibi geliyor. Çünkü takınca rahatladı gaz çıkardı.
E bebekten 24 liraya aldım yada 25.
Eğer Bu geceyi de krizsiz atlatırsak firmaya dua yazıcam :)
Bir haftada etkisi olur dedi ams gaz damlasi degil bagirsak düzenleyici bakteriler varKızlar çok fenayız aksama doğru gaz sancımız başlıyo. Biogaia ya dün başladık bakalım ne zaman fayda eder yada fayda edip etmediğini kaç gün kullanınca anlarım çok üzülüyorum![]()
Benimki normal meme almadı ya daha o yüzden karsızım yoksa hiç negatif bakmıyorum emzikte alırsa mememi hiç almaz diye korkumCnm neden negatif bakıyorsun emziğe. Benim kurtarıcım şuan. Ben de insanım. Bazen gece vakti emzirip gazını çıkarıp bırakıyorum huysuzluk ediyor veriyorum emziği onunla uyumuş oluyor. Dünya hali. Ben geçen hafta sağ elimin başparmağını çatlattım. Arabada sıkıştı. Bu hafta ateşlendim sıtmalandım. Boğazlarım acıyo. E kimsem de yok. Katyaaaa diye çağırıp iş yaptıracak param da yok. Bu hafta hep emzikle durdurdum. Merve de hastaydı zaten abimizi kursa götürünce 1 saat dışarda oturduk esiyordu huysuzfu hep. Allah düşürmesin ama düştüğün durumlarda vermek zorunda kalabilirsin. Alıştır ama verme istemiyorsan. Ben normalde uykuya dalması için nide abiyi uyutacağım zaman veriyordum zaten
Alev hoca mi dedi kuzum Memnune hoca dedi bizede :dCanım bızım doktor zeytinyagı içirmeyin sskın akcıgerıne kaçıverırse çok tehlıkelı dedı
6 8 ile yetiştimAaaa 5/7 de kimsecikler yok:)
Hoş gelmişsen bizim kız uyudu memede ama gaz çıkaramadık şimdi çıkarmasam birikiyor çıkarmaya çalışsam uyanacak uyku kaçacak iki ucu nok dere durumunda olup kararsızım imdadıma yetiştin6 8 ile yetiştim![]()
Canım bende öyleyim hep su içinde kalıyorum. Sürekli duş alıyorum hiç olmadı vücudumu yıkıyorum sürekli ama yok yani. Utanıyorum biri yanıma yaklaşcak diye korkuyorum. Hiç bi çaresini bulamadım hamilelik zamanın da ki ödemi atıyo muşuz bi yerde öyle okumuştumKızlar sizlerde de aşırı terleme var mi lohusa teri olur diyor annem öğlen duş alsam aksama resmen ter kokuyorum akşam alsam sabaha terden pişik oldum kaşınıyorum resmen her gun duş almama rağmen duş aldım diyelim akşam gece kaşınıyorum öğlen aldım aksama kaşınıyorum hayatta ter kokmazdım resmen ter kokuyorum bi deo aldım eczaneden minnacik bsy onu kullanın 10 gün yatarken temiz cilde dedi kullandım el ayak terine de kullanılıyormuş yok fayda etmedi pahalıda bsy boşa gitti param Öner’iniz var mi bunun icin
Ayy canim sorma ben de once ter nedir bilmezdim. Ben de ayni durumdayim hatta en baslarda bi alev basiyordu beni cok kotuydum.ilk dogumumda yoktu boyle bisey.40 cikinca ter olayi gecer miki dedim ama hala gecmedi.bi de sende var mi bilmiyorum boynumda et benleri cikti bi suru ara ara kasinti yapiyo cok fena.Hala devam eder mi bilmiyorum ama ciddi boyutta olursa çip takiyorlar terlemeyi onlemek icin onu bile dusunebilirimKızlar sizlerde de aşırı terleme var mi lohusa teri olur diyor annem öğlen duş alsam aksama resmen ter kokuyorum akşam alsam sabaha terden pişik oldum kaşınıyorum resmen her gun duş almama rağmen duş aldım diyelim akşam gece kaşınıyorum öğlen aldım aksama kaşınıyorum hayatta ter kokmazdım resmen ter kokuyorum bi deo aldım eczaneden minnacik bsy onu kullanın 10 gün yatarken temiz cilde dedi kullandım el ayak terine de kullanılıyormuş yok fayda etmedi pahalıda bsy boşa gitti param Öner’iniz var mi bunun icin
Ayy canim sorma ben de once ter nedir bilmezdim. Ben de ayni durumdayim hatta en baslarda bi alev basiyordu beni cok kotuydum.ilk dogumumda yoktu boyle bisey.40 cikinca ter olayi gecer miki dedim ama hala gecmedi.bi de sende var mi bilmiyorum boynumda et benleri cikti bi suru ara ara kasinti yapiyo cok fena.Hala devam eder mi bilmiyorum ama ciddi boyutta olursa çip takiyorlar terlemeyi onlemek icin onu bile dusunebilirim
Evet Alev hanım dedi aynı şeyi söylemişler bakAlev hoca mi dedi kuzum Memnune hoca dedi bizede :d
Fayda olmadı zaten içirmiyorum artik canim
Hoşgeldiniz cnm:) nasıl geçti yolculukGünaydın kızlar, biz geldik ama öyle bir yoğunluğun içine düştüm ki gelemiyorum bir türlü buraya. Umarım herkesin keyfi yerindedir.
Bir sorum var sizlere, Ateş dünden beri mukuslu kala yapıyor, var mı bu durumu yaşayan?
Benimki de kolikti emzikte almadı.. ama zirveyi gördüyseniz yavaş yavaş azalacaktır diye düşünüyorum... bebek arabası ile gündüz ise dışarı çıkmayı denesene... bizde çok işe yaramıştı... saati gelmeden emzirir atardım arabaya ben...Doktor kolik bebeklerde emzik işe yarar dedi emzik versem mi bilmiyorum almıyor suan istesem alıştırırım fakat kararsızım
Bir yukarı bi aşağı, öyle yapınca deriyi hareket etmiş oluyor, doğduğunda iğne deliği kadardı, annem yapmıştı tepki göstermiştim ,Pipiye masaj nasıl oluyor