2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    223
Kızlar sezeryan ameliyat yerinizin su geçirmez bandını ne zaman çıkardınız bana iki gün sonra çıkarabilirsin dedi merhem verdi yarın süreceğim bölgeyi görmeye de korkuyorum ve bantsız rahat hareket edebilir miyim diye de düşünüyorum bilenler aydınlatırsa seviniciiim❤️
Ben biraz korkumdan geç çıkardım. (5.gün ) Kendi bandı yumuşamıştı artık daha doğrusu.
Bant olan kısımlar tahriş olmuştu. Dikiş yeri değil bantın yapışkan kısımları.

Demek istediğim çok tutma onu bence. Bantsız da hareket edebilirsin ,bantın hiç bir faydası yok hareket manasında.

3.gün taburcu olduğumda doktorum eve gidip su geçirmez bantla banyo yapabilirsin sonrasında çıkar ama hep kuru tutman lazım dedi. Ben sonraki gün banyo yaptım akşamına çıkardım. ben de görmek istemedim bakmadım bi süre ama korktuğum kadar değilmiş bi şekilde alışıyorsun hareket ederken giyinirken
Daha çıkaramadım duş alıp çıkaracağım inşallah hala korkuyorum çıkarmaya bi çeşit bariyer gibi 😁😁

Ben biraz korkumdan geç çıkardım. (5.gün ) Kendi bandı yumuşamıştı artık daha doğrusu.
Bant olan kısımlar tahriş olmuştu. Dikiş yeri değil bantın yapışkan kısımları.

Demek istediğim çok tutma onu bence. Bantsız da hareket edebilirsin ,bantın hiç bir faydası yok hareket manasında.
Öyle yapacağım benimde bugün bu bantla 3.günüm çıkarıp merheme geçmem lazım

Bebeğim sütümü içince kusuyor mamayı kusmuyor dündendir neden aceba? Zaten sütüm çok az emdiğini de çıkarıyor sağıp verdiğimi de çıkarıyor

Dün başka doktora gittik 2 günde 4 kg ya gelmiş çok şükür. Birde o gün çok kaka yapıyor dedikten sonra bir gün boyunca kaka yapmadı😂😂 bu sabah yaptı sırtına kadar ama doktor zaten bir hafta on gün yapmaması normal dedi şu an için. Sağlıklı olsun da dediğin gibi kiloyu problem etmiyorum yani doktorda sağlığında hiçbir problem görmedi çok şükür her şey uyumlu sonuçta biz elimizden geleni yapıyoruz besliyoruz da her çocuk kilolu olmak zorunda da değil
Çok güzel kilosu hiç üzülme sağlığı yerinde olsun da gerisi önemli değil🙏🏻🥰

Back
X