2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
İyi olanı 2 doz yapmış çocuklarına neden 2 doz anlamadım

Bende aradım müşteri hizmetlerini ama hiç bez göndermediler kustum şimdi :)

Bizimki ikidir cok agliyor eşimle banyonun lavabosunda yıkıyoruz file sünger serip o yüzden panik oluyorum tekken iyice olurum diye korkuyorum ama başlamam lazım tek yıkamaya
benim ev iki katlı düzgün bağlayamam merdivenden inerken falan düşer korkusu yaşıyorum bir de bizimki kendini arkaya cok atıyor kafayı kaldırıyor ayaklarıyla kendini yukarı atıyor karnıma ayaklarını koyup :) o yüzden slingten baya korktum
Fileye koyma bence biraz su koy ince sünger üzerine yatır. Yıkamasan bile sudan geçmiş olur bence. Vücudu yumuşar

Kızlar ağlama krizinde nefessiz kaldı tıkandı bir 5 10 saniye sırtına vurdum düzeldi bişey olurmu çok tıkanıyor ya aklımi alıcak bir gun

Benimki hep oyle kusuyo.oyle kusmasi bebegin fazlasini kustugunun gostergesiymis.direk sutu cikarmasi sorunmus.sen elinden geldigince cok asiri emzirmemeye calis.dedigin gibi gazdan dolayi cok emiyorlar bu sekilde de cikariyorlar.2 doktora sordum ikisi de normal dedi
İçim rahatladı canım sürekli olsa doktora giderim ama şükür sürekli değil. Hem mama vermiştim 1.5 saat sonra da iki göğsümü de emdi e sonuç kaçınılmaz oldu tabi

Kızlar ağlama krizinde nefessiz kaldı tıkandı bir 5 10 saniye sırtına vurdum düzeldi bişey olurmu çok tıkanıyor ya aklımi alıcak bir gun
Benim emerken çok oluyo canım bende kaldırıp hemen az sallıyorum hafif yüzüne üflüyorum düzeliyo kardeşimin de çok olurdu normal herlde

Cnm o aparat ile hangi kangru. Ben sling çok kullanıyorum ama üzerine hırka falan giyiyorum rahat edemiyorum hırkasız. Herkesin içinde çıkarıp takamıyorum da

p
Kuzum boba kangurunun kendisinde var yuvarlak bsy popo kısmında oluyor sen neyi sordun tam anlayamadım kuzum :)

Ay kızlar biz banyo yaptırmaya korkuyoruz artık:/ benim sıpanın kolları morarıyor banyo yaptırıtken. foto çekip dr a gösterdik. Ben kalpten çok korktum. Ama dr kalp olsa tek bu olmazdı başka belşrti de olurdu ben üşğdüğü için olduğunu düşünüyorum dedi. Çocuk kardiyolojisi yok burada kayseri yada kırıkkalede varmış en yakın. Dr kalp değil diyo ama ben tedirginim hala. Haftada bir ancak yaptırır olduk banyoyu:KK43:
Hangi ildesiniz yakınsanız günü birlik gitseniz aklında kalmasa
Ben doktora dedim çektirmek istiyorum diye neden dedi baba tarafında irsi kap var dedim dogustan mi sonradan mi dedi sonradan dedim hiç gerek YÖK dogustan olsa dedi tekrar tekrar baktı hiçbir şey YÖK kalbinde dedi bence doktor yok diyorsa yoktur ama senin icinin rahat etmesi önemli
Ama.o 3 doz.2.foz.olan.rotarix.
Acaba doktorun o asinin ilac firmasi ile mi calisiyor.
Bana eczaneden alıp Saglikocaginda da yaptırabilirsiniz dedi sanmam ama tekrar bi sorarım olmadı Alir Saglikocaginda kendim yaptırırım hangisi bilmiyorum rota var mk diye annemin eczanesini aradım 215 lira dedi hangi çeşit bilmiyorum ama
Fileye koyma bence biraz su koy ince sünger üzerine yatır. Yıkamasan bile sudan geçmiş olur bence. Vücudu yumuşar
File sünger içinde bu beyaz eşyaların içinden çıkan süngerler var
oluyor kuzum ters çevirip vurmak en iyi cozum Başka şekilde olmuyor çünkü bende cok panik oluyorum o zaman bizim genelde emerken oluyor

Bunun gibi kuzum lavaboya koyuyoruz babası kafasını tutuyordu ben tek nasıl yapacağım bilemedim :/ bendeki küvete geçmiyor bunun tokalari sıkıntımız on

Eklentiler

• 716D5E84-9548-4454-B05E-9F7B8244C75A.webp
    716D5E84-9548-4454-B05E-9F7B8244C75A.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 59
Benim ki bu aralar her emiste tikaniyor oyle. Once.nefesini.tutuyor sonraOksurmeye basliyor agzinda.ki.sutu tukuruyor 3 5 saniye daha nefesini.tutuyor sonra aglayarak duzeliyor. Once burnunun dibini.yukari cekip.burnunu aciyorum sonra oksurmeye baslayinca ters cevirip.sirtina vuruyorum duzeliyor.

Benim annemden öğrendiğim kaşlarının ortasına elini koyup biraz bastırarak elini kaldırmadan yukarıya çekince açılıyor. Göstermek mümkün olsa keşke. Benim hep işime yarıyor

benim ev iki katlı düzgün bağlayamam merdivenden inerken falan düşer korkusu yaşıyorum bir de bizimki kendini arkaya cok atıyor kafayı kaldırıyor ayaklarıyla kendini yukarı atıyor karnıma ayaklarını koyup :) o yüzden slingten baya korktum
Ben de çok yabanciydim alırken bile yapabilir miyim diye tereddütdeydim ama bağlayınca baktım öyle güvensiz değil. YouTube de bı çok video izledim bağlamadan önce pratiklestim artık. Bı de ilk koydugumda bizimki de atıyor biraz elimle destek yapıyorum sonra zaten sakinleştirici ve göğsüme yaslanıp uyuyor. Bence pes etme biraz daha dene

Benim kızım bacak kenarı eklem yerleri kırmızı olmuş derisi soyulmuş dün doktorda fark ettim doktor zeytinyağı sürün nemlendirin dedi neden olur ki orası öyle artık her alt açmada zeytinyağı ya da pişik kremi sürüyorum
Zaten cildi sarışın olduğundan atopik dermatit dedi kaşları kas ortası kırmızı buralara da sürelim bol bol nemlendirelim sarisin olduğundan dedi
Mustela var elimde ısıtsam bile kesinlikle vücuduna değince çığlık basılıp katılarak ağlıyor yağ sürüyorum ama çocuğun kasi alni sürekli yağlı çocuk pişmiş gibi duruyor :D

Aaa ciddimisin. Ben abimiz olduğu için hastaneden gelince hergün çıkmak zorunda kaldım. Hatta geçen gün üşüttürmüşüm 2-3 gün hep kustu kuzum
Evet biz hastane dışında çıkamıyoruz daha hastalık mevsiminin geçmesi gerekiyormuş prematurelerde basit usutmeler bile yogunbakimlik olabiliyormus Allah korusun o yüzden dikkat ediyoruz. Güneş biraz daha yüzünü göstersin çıkacağız inşallah. Hatta eve misafir flaan da kabuk etmiyiruz bı sure bebek gormeye gelmek istiyor eş dost utana sikila geri çeviriyoruz. Çünkü doktor öyle diyor.

Ben de çok yabanciydim alırken bile yapabilir miyim diye tereddütdeydim ama bağlayınca baktım öyle güvensiz değil. YouTube de bı çok video izledim bağlamadan önce pratiklestim artık. Bı de ilk koydugumda bizimki de atıyor biraz elimle destek yapıyorum sonra zaten sakinleştirici ve göğsüme yaslanıp uyuyor. Bence pes etme biraz daha dene
Kanguru aldım
Kuzum artık ama onla da cok terliyoruz sırılsıklam oluyoruz suan dışarı çıkarken mont parka giydiriyorum ondan mi bilemedim insallah yazın öyle bsy yaşamayız

Aaa ciddimisin. Ben abimiz olduğu için hastaneden gelince hergün çıkmak zorunda kaldım. Hatta geçen gün üşüttürmüşüm 2-3 gün hep kustu kuzum
Üstüne bişey örtüyor musun çıkarken ben çıkmak zorunda kalırsam ne yaparım diye düşünüyorum sonuca incecik penye

Aynen kızlar ne yapacağız ya geçmezse hiç bir şey çare etmiyor duş alıyorum ayni göğüs katlarım terden pişik oldu evde emzirme atleti takiyorum ondan mk dedim düz atlete gectim ayni hep

Memnune hoca verin dediydi kuzum ama fayda olmayınca o gün içinde bende vermedim gun içinde demişti hocA
Bu arada alev hoca 2 haftaya ayrılıyormuş nereye gidiyormuş bilgin var mi
kuzum gece 1 den 5 e kadar bazen de 11 den 3 e kadar sürüyor yanı arabaya atıp gezecek vakit olmiyor gece olunca öğlen de iki gündür oldu bugün olurda kanguruyla gezmeye çıkıcam
Gercekten mi çok şaşırdım şuan bilmiyorum

Su veriyormusun bebise
Veriyorum canım ben küçük cam biberonu var devamlı petegin üstünde duruyor mamadan sonra hep veriyorum mama yemediği zaman da arada veriyorum yine de bunalır hararet basar diye ama ılık su bağırsaklara da iyi gelir diye biliyorum yumuşatır...

Kızlar koşun koşuun gazlı bebeklere yeni bi keşfim var :KK24:

Gaz kemeri aldım kiraz çekirdekli. Dün gece onunla tam 3 saat uyudu düşünebiliyor musunuz 3 saat :halay:
Ben günler sonra 2 saat deliksiz uyudum. Hala şoktayım :KK70:
Ya denk geldi yada o kemerin mucizesi o bu gece belli olur ama bana kemerden gibi geliyor. Çünkü takınca rahatladı gaz çıkardı.
E bebekten 24 liraya aldım yada 25.
Eğer Bu geceyi de krizsiz atlatırsak firmaya dua yazıcam :)
Canım ne durumda hala ise yarıyor mu?

kaç saatte bir uyanıyor kendiliğinden canım? 3 haftadan sonra 4 saat uyuyabilir dedi doktor. zaman geçtikçe süre uzarmış.uzayabilirmiş.
Valla hiç belli olmuyor ki canım çok az da uyuyabiliyor çok uzun da 1 saate uyandığı da oluyo 3 saate de 2 saate de..uyandığında da ağlayarak uyanıyor hep gaz sancısı ile...

stay strong26 stay strong26 kuzum sende kabızlık varsa
Siyah erik al her yerde bulutsun
ben A101 den aldım o paketin hepsini 2 e yakın litre suyla kaynattım sonra blenderdan cektim onu içiyorum 2 bardak dün değil evelsi gun ictim dün kız 3 günün sonunda kaka yapti kaka da yeşil yeşil minik iki tane seyler vardı ula erik mi bunlar acaba dedim doktora attım normal dedi
Ben ona bağladım sanki sende bi dene tatlı oluyor şeker atma
Korkum Gaz yapar mi yapti mi biomiyorum ama 1.5 yasında çocuğu olan arkadaksm önerdi o çoçuğunda uygulamis emzirirken kendi kabız olmus çocukta gerçi ben kabız degilim ama :KK70:
Bende kabız değilimde bende de gaz var sancı yok ama sanırım benden geçiyor okadar rezeneli çaylar kimyonlar ayağımdan soğuk alıyım diye patikler falan ama kar etmedi bende kızımda da gaz masajı kar etmiyor kendi çıkartıyor beni emerken memeyi bırakıp ağlıyor çığlık atıyor hatta içim kopuyor bişey yapamıyorum diye anca omzuma yatırınca sakinleşiyor biraz onda da kusuyor mama aptamil kullaniyodum bugün similac total comfort aldım bakalım gaz yapmiyo diyorlar inşallah kabız da yapmaz..ben kabız olursam aklımda canım erik sağol:)

Back
X