2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Benim kızım bacak kenarı eklem yerleri kırmızı olmuş derisi soyulmuş dün doktorda fark ettim doktor zeytinyağı sürün nemlendirin dedi neden olur ki orası öyle artık her alt açmada zeytinyağı ya da pişik kremi sürüyorum
Zaten cildi sarışın olduğundan atopik dermatit dedi kaşları kas ortası kırmızı buralara da sürelim bol bol nemlendirelim sarisin olduğundan dedi
Mustela var elimde ısıtsam bile kesinlikle vücuduna değince çığlık basılıp katılarak ağlıyor yağ sürüyorum ama çocuğun kasi alni sürekli yağlı çocuk pişmiş gibi duruyor :KK70:
atopik dermotit ne canım melek öpücüğü mü

Seyahat içinde 10 adet var. Aslında 4 büyük almış oluyorsun tanesi 5 tl ye gelmiş oluyor. Şuanki piyasa fiyatını bilmiyorum. Ben Migros indirimden almıştım tanesi 3.5 tl ye. Migros kasımda yapmıştı yüzde elli , stoklamıştım .
Baby me nin yenş doğanını aldım daha su bazlı , daha çok memnunum. Devam mendilini aldım şimdi 10 tanesi 20 tl ye , e bebek indiriminden , ondan devam edicem, yeni doğan 3 aya kadar çünkü ,
Bende onu merak ediyordum canım ne zaman düz ıslak mendile geçeceğiz diye söylemen iyi oldu senditive daHa uygun çünkü

atopik dermotit ne canım melek öpücüğü mü
Alerjik kuzum kırmızılı pullu cilt kaslar kırmızı ortası kırmızı pullu pullu dökülüyor o isilik gibi şeyler de atopik dermatitlerde cok olurmus

Seyahat içinde 10 adet var. Aslında 4 büyük almış oluyorsun tanesi 5 tl ye gelmiş oluyor. Şuanki piyasa fiyatını bilmiyorum. Ben Migros indirimden almıştım tanesi 3.5 tl ye. Migros kasımda yapmıştı yüzde elli , stoklamıştım .
Baby me nin yenş doğanını aldım daha su bazlı , daha çok memnunum. Devam mendilini aldım şimdi 10 tanesi 20 tl ye , e bebek indiriminden , ondan devam edicem, yeni doğan 3 aya kadar çünkü ,
Aslında ben de baby me denesem mk diyorum ama arkadasim kullandığım gun 4 Aydıner pişik olmayan kızım pişik oldu diyince gözüm korktu
Komilinin de cok iyi olduğunu duydum komili baby me den daha ucuz mesela indirime girince

Bu arada ankaradaysan 2 ya da 4 nisan da nata Vega avm ye e bebek açılacak her ürün indirimli olacakmış haberin olsun canım
Ankaralılar haberiniz olsun :)

Herkese merhaba kizlar bizde nobetteyiz
Ya kizlar bana bildirim gelmiyo dun hic girmedim cunku bildirim gelmedi konuyu hala takip ediyirum ama neden boyle oluyorki kimse yazmiyormu maj gelmiyo dedim bugun bi baktim anan msjlar birikmiş

Aslında ben de baby me denesem mk diyorum ama arkadasim kullandığım gun 4 Aydıner pişik olmayan kızım pişik oldu diyince gözüm korktu
Komilinin de cok iyi olduğunu duydum komili baby me den daha ucuz mesela indirime girince

Bu arada ankaradaysan 2 ya da 4 nisan da nata Vega avm ye e bebek açılacak her ürün indirimli olacakmış haberin olsun canım
Baby me kullandım iki kutu almıştım bizde pişik yspmadı ama keskin bi koku hissedilşyor açınca onu sevmedim ben. Yaklaşık 3 buçuk aya kadar yetecek uni baby stoğum var ondan sonra da komili dikkatimi çekti markette. su ve pamuk diyordu bi süre de onu kullanırım diye düşündüm

Baby me kullandım iki kutu almıştım bizde pişik yspmadı ama keskin bi koku hissedilşyor açınca onu sevmedim ben. Yaklaşık 3 buçuk aya kadar yetecek uni baby stoğum var ondan sonra da komili dikkatimi çekti markette. su ve pamuk diyordu bi süre de onu kullanırım diye düşündüm
Sleepy beğendin pişik yapmadı bize ama mesela sleepy normal aliniyla uni baby nin indirimlisi Neredeyse ayni fiyatla geliyor cok az bi fark oluyor bezi de öyle primayla
Gunde kac damla veriyorsun canim?
günde 5 olarak veriliyor

Herkese merhaba kizlar bizde nobetteyiz
Ya kizlar bana bildirim gelmiyo dun hic girmedim cunku bildirim gelmedi konuyu hala takip ediyirum ama neden boyle oluyorki kimse yazmiyormu maj gelmiyo dedim bugun bi baktim anan msjlar birikmiş
Site yönetimiyle bir görüşsene kuzum

Benim bir arkadasin bebegi de cok fena pisik oldu baby me den canim. Bence simdiki mendiline devam et degistireceksen de bebisin biraz daha büyümesini bekle

Ordan arkadaş soyledi cAnim biz gittiğimizde ilk muayenemizde Ocak’ta ayrilcam diyordu

Ben evse pamuk ılık su yapıyorum kaka cok olunca yıkıyoruz Allah’tan akşam yapıyorda Eşimle yıkayabiliyorum
Dışarda ıslak mendil uni baby yeni Doğan aldım ama sleepy de geldi fena degil ama bence de en temizi pamuk ve su
Unibaby de bana cok kalın geliuor nedense

Gazdan sonra yatağa yatırma konusu gazını çıkarırken bizimki uyuya kalıyor koyunca anında uyaniyor zaten kolik anneye ihtiyacı var ama bizim doktor güvenli bağlanma icin ten TEMA’sı önerdi kolikliginsen de tabi her seyde aksama kadar kucakta durması anlamında dememiştir ama çocuklar tabi sürekli kucak istiyor
Yalnız ilk 3/4 ay bebeklerde duzen diye bsy yok hayta kendi düzenlerini kendileri oturuyor eşimin yiyeni de kucakxiydi anneden ayrılmaz Baba kucağında bile ağlardı 6 Aydan sonra odasında yatmakta başladı bence çocuk şekillendiriyor biraz da
Katila katıla ağlarken yatağına bırakmak olmiyor kucaktan inip gözle açıkken yatırınca ağlamadan duran bebek de nadirdir bence :) doktorunun dediği en az 4 aylıkken olacak seyler
Kucağa alışma diye bsy yok bence dozunu ayarlama zamanin geldiğinde ölçüyü bilememe var bana göre
Mesela bakıyorum mizirdaniuor ama gözler gidiyor almıyorum zaten sonra kendi dalıyor ama küçük dil gözükecek şekilde ağlarsa hop kucakta :d
Canım ağlarsa bende alırım. Öyle ağlatmam. Kucağa alıştırmak keyfi olarak sürekli kucakta tutmaktan yani bize alışsın kokumuzu alsın diye , bide ah uh edince azcık huzursuzlanınca hemen koşup kucaklamaktan oluyor. Bana çok dediler. Gerçekten başka hiç işin yoksa 3-4 ay sürekli kucaklayabilecekler için sorun yok ama temizlik yemek bulaşık misafir yolculuk sırasında hep kucak olmuyo. Belin kolun kopuyo. 6.ayda hareketleniyorlar ozamanda kucakta durmuyorlar. Ben oğlumla okadar çok ilgilenmiştimki 2 dk onunla konuşmadığımda ağlıyordu hemen. Hep ilgi istedi hala da ilgi sçı sıpa.
Kolik bebeklere söylenecek hiçbir söz olamaz. Herşey mübahtır. Yeğenimde kolikti hamileyken hep dua ettim nolur hayırlısını ver allahım kolik olmasın kızım diye. Allah yardımcın olsun. Benim kaldırabileceğim bir durum değil kesinlikle. Okadar ağlarken dayanamam ben.

Pişik kremi ben de kullanmıyorum. Normal pişik oluncada kullanmadım oğlumda. Doğal yöntemlerle hallettim. Uyku konusunda benim eski doktoruma gündüzleri oğlumu uyutup göğsümde tutuyorum demiştim güvenli bağlanma için. 4-5 ay sürekli kucağımda taşırım dersen kucağa alıştır dedi. Yoksa önce kendine sonra çocuğuna eziyet edersin demişti. Çok kızmıştım. Onu ben biblo olsun diye doğurmadım sevmek için doğurdum bir haftalık yavrumu savunmasız sevgisiz mi bırakacağım demiştim. 1 ay geçmedi anladım kadını. Bana da emzirirken memede uyuyup kalmasını engelle yatağına uyanık bırak demişti. Islak mendile bende karşıyım. İçindekilerde ne olduklarını bilmefiğim bisürü şey yazıyor. Ben ebebekten pamuk bez alıp ıslatıp kullanıyorum. sadece su ve psmuk. Daha ekonomik daha hafif daha pratik. bu arada hoş geldin. ateş sevdimi anavatanını. ya ben yazınca çok uzatıyorum sanırım
O pamuktan bende kullanıyorum kızımda da kullanmıştım .. hatta gözüne kulağına ağız bezi gibi bile kullandığım oluyor :)

Back
X