- Konu Sahibi Homely_angel
- #46.861
Kızlar ben daha önce hiç bebek kakası görmedim o yüzden kıyaslama yapamıyorum. Mukus olunca çok belirgin mi?? Ben bezini inceliyorum minik minik sümüksü şeyler var. Mukus o mu???
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canim google yaz muklu kaka diye gorsellerede çikıyor bende ordan incelemistim resi. yukleyecektim ama yukleyemedimKızlar ben daha önce hiç bebek kakası görmedim o yüzden kıyaslama yapamıyorum. Mukus olunca çok belirgin mi?? Ben bezini inceliyorum minik minik sümüksü şeyler var. Mukus o mu???
Ben akşam 9 dan sonra sadece meyve yiyorum artık. İlk zamanlar çocukları uyutunca başlıyordum yemeye. 3 kase puding yiyordum gece
Ben.sut alerjiniz oldugunu sanmiyorum. Bir.kac gundur efsununda kaka.problemliydi sonra.ki 1 2 sefer sumuksuydu duzeldi devaminda. Burda sut alerjisi denilen kacinci bebek bu. Doktorlar.ezberlemis.hemen yapistiriyor teshisi. Umrunda degil anne ugrassin filan.
O.kaka.problemi varken.ben.biraz paket gidayi abartmistim. Basta fast food olmak uzere Kuru pasta.cips sarelle cizi vs cok.tuketmistim.
simdi.yine daha saglikli yiyorum nispeten duzeldi. Sende kanada da daha saglikli besleniyordun. Eger.dondugunuzde basladiysa muhtemelen senin.besin degisiminden etkilenmistir. Sen.simdi.sut urunlerini.birakinca daha saglikli besleneceksin sonra diyecekler ki sut alerjisi.ayni.pihtilasma.ignesini gereksiz dayadiklari gibi..
Bence sen probiyotik damla al. Ben yine mommy blissin probiyotik damlasini siparis verdim. Yarin.gelecrk test.edeyim memnun.kalirsam.soylerim denersin.
Sezeryan olan kizlar egzersize basladiniz mi
Canim bence bisey yok. Benimkide usuyunce oluyoKızlar benim bebeğin bacakları böyle. Normal mi doktora mı götürsem bilemedim
Baktım canım ama çok fazla resim var. Çok mukuslu da var normal gibi duran da anlayamadım bizimkinde bar mı acabacanim google yaz muklu kaka diye gorsellerede çikıyor bende ordan incelemistim resi. yukleyecektim ama yukleyemedim
Henüz bebek arabasini almadik canım Eşim yoğun calisiyor hala gidemedik almaya arabasiz gezmek de zor şimdi bebek devamli uyumak isteyecek. Bir de korkuyorum ya az daha büyüsün istiyorum. Havalar isinsin az daha büyüsün her gün gezecez valla çok sıkıldım hamilelikte de hic gezemedim ben eve tikildim ondan acilmam hiç olmadı bence.Yavas yavas alis cnm sonucta esin olmadanda disari cikacaksin havalar isiniyor
Ya kizlar işteheniz nasil bn dogum yaptigim gunden bu yana gunde kendimi zotlrlayip tek yumurta haslayip yiyorumbaska bsy yiyemiyorum hatta meyvelerden bile tiksinti var su dahi icmiyorum dogum yaptigim gunden 18 kilo verdim cok kotu midem agriyo saglik ocagndeki doktor işteh acici yazdi birde dahiliye ye git dedi eltim normal herkes dogumdan sonra boyle oluyo dedi szde durumlar nasil![]()
Tamamdir. O is bende :)Umarım dediğin gibidir, ben buraya gelince kargübonhidratı abartmış olabilirim. Bizim perşembe akşamından beri böyle ve devam ediyor kaka sümükleri
Mommy bliss i okudum, aynı şeyleri içeriyor biogaia ile. Senden haber bekliyorum o halde![]()
Bizim de böyle ev 24-26 derece alla alla tenleri suan icin öyle değil mi ben öyle sanıyordumBirimde oluyordu, hatta doktorun yanında da oldu. Üşüyormuş canım.
Oğlumda ilk gün verdim ben aldı .. avent soothie kullanıyorum bazı arkadaşlar büyük olduğu pek tercih etmediği oldu ama tanı bebeğin alışması önemli olan ..Kızlar selam bebeğimi emziğe alıştırmayı deniyorum şuan 4. Emziği deniyorum diğerlerini hiç tutmamıştı bunu bugün 10 dk kadar tuttu ama sonraki vermelerimde tutmadı. Siz emziğe nasıl alıştırdınız sürekli denemek mi lazım nasıl emziğe alıştıracağım kullananlar Bilgi verirse sevinirim.
Aslında emzik vermek istemiyorum ama dışarıdayken sürekli emme isteği var ve ağlıyor
Bizim de iki kas arasında var doğum lekesi gibi kırmızılik inşallah zamanla geçer agladiginda daha çok belirgin oluyorKızlar bizim kızın sol göz kapağında kırmızılık vardı doğduğunda
Hoca yeni Doğan lekesi zamanla geçer dedi ama geçmesi sanirim Gül galiba
Hamileliğim boyunca güle hiç dokunmadım çiçeğe bile dokunmadim ciğer vs ağzıma sürmem normalde zaten
demek ki batıl inançlar yüzde yüz batılmış :) ara ara kendi sütümden sürünce kızarıklığı azalıyor bazende artıyor umarım büyüyüp yayılmaz tam göz pınarının orda kapağında
Bizim de öyle bir kaç gündür kakası normal sanırım inşallah da normaldir:)Kızlar bugun benim oğlan baya sulu kaka yaptı.rengi gene sarı ama çok sıvıydı.böyle olan varmı aranızdA?
Bizim ev 28 derece cocuk.sicaktan isilik doktu ama arada boyle oluyor. Soguktan.oldugunu sanmiyorum.Birimde oluyordu, hatta doktorun yanında da oldu. Üşüyormuş canım.
canım meme ucunun tam üst damağına değmesi gerekiyor, ben bazen 10 dk falan uğraşıyorum alsın diye. bi de kahverengi kısmı daha çok sokmaya çalış ağzına,belki kısa geliyordur mesafe. geç yazıyorum ama. geçmişi okuyorum ancak.Kızlar bebeğim sürekli memeyi ağzından atıyır. Tekrar alıyor bi kere emiyor atıyor. Neden olabilir?? Süt mü yok acaba. Sıkınca geliyor ama anlamıyorum bir türlü
Ben de aynilarini iciyorum gaz agizdan çıkarıyor ama yine de surekli ikiniyor bitmeyen bi gazı var sankiBende rezene kimyon anason çayı içiyorum sabah akşam bebiş patır patır gaz çıkarıyor çok şükür ona vermiyorum
İştahına bağlı canım doymadıysa hala aranıyosa iki memeKızlar bir emzirmede tek meme mi veriyorsunuz iki mi?
Oy kıyamam. Anladım canım evet ben gazını çıkartsın diye altını açık bıraktığımda oluyoBirimde oluyordu, hatta doktorun yanında da oldu. Üşüyormuş canım.