2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Canim kaka icin gunde kac dediler sana. Bizim cis 6-7 ama kaka sayisi dusmeye basladi. Bi kac gundur aksam 5 ten sonra sabaha kadar yapmiyor
Bizim.doktor yaptigi.kaka.civiksa normal gunde 6 kerede.olur 6 gunde.1 de.olur ona mudahale edilmez dedi. Ama kivam koyulasirsa sertlesirse keci kakasi gibi.olursa o zaman mudahale.ediliyormus

Dünden beri uyumayan bir oglum var .bugün bir saat uyudu tek . Ve gecede uykusuz durdum .iyice bittim. Bi yeri agrimiyor sanırım ama uymuyor da nasıl uyutacagim bilmiyorum .kucagimda gözlerini kapıyor. Dalmasini bekliyorum. Sonra oh dinlencem artık derken ağlama sesi :-(

Dünden beri uyumayan bir oglum var .bugün bir saat uyudu tek . Ve gecede uykusuz durdum .iyice bittim. Bi yeri agrimiyor sanırım ama uymuyor da nasıl uyutacagim bilmiyorum .kucagimda gözlerini kapıyor. Dalmasini bekliyorum. Sonra oh dinlencem artık derken ağlama sesi :-(
Bir yolunu bulursan bana da soyle berbat durumdayiz. Aglama durdu ona sukur ama gizler fal tasi

Ben telefona elektirikli süpürge ve su sesi indirdim onu açıyorum ayağımda sallıyorum öyle uyuyor

Ya belki kızacaksiniz ama mama vermekten bu kadar cekinmeyin mama vermek sizi kotü anne yapmaz biz birer insaniz makine degiliz evlatlarimizda degil seni emiyo yorulana kadar tekrar uyaniyo tekrar emiyo yorulana kadar ama hala acsa ver biraz yavruya mama doysun karni neden aç birakalim ki kuzucuklari mama zehir degil el kadar bebe surekli emmekden yoruluyodur sen gogus acisindan bitiyosun evet anne sutu cok yararlı ama sukurler olsun sutun var ya olmasaydı ben bu mama düsmanligini anlamiyorum eskiden sutu gelmeyen yada olmayan anne princ unu veriyomus bebege bence sukurler olsun ki anne sutu kıvaminda besleyici mamalarimiz var 68 günluguz hem emiyoruz hem mama yiyoruz bence kendinizi artik serbest birakın emzirme psikolojisinden yoruluyosunuz
Mamayi ne sıklıkla veriyorsun kaç CC ? Bende günde bir kere nadir 2 kere veriyorum

Kızlar ben mastit olmuş olabilirim 3 gündür göğüslerim aşırı aşırı sızlıyor ve bıçak saplanır gibi oluyor özellikle sağ ve ucu ağzına verince bebeğin kopuyo sanki öyle acıyo mastitte uçda acırmış galiba pompa ile bosaltayim diyorum tıkanmasın kanallar diye ama az süt çıkıyor ancak bebegim emince biraz rahatlıyorum sonrası yine aynı ağlamak geliyo bazen o derece acıyo ateş yok ama uc kısımlar ve yanlar altlar acayip batıyo ya çaresi var mı?
Cnm bh aralar bendede oluyormus gibi oldu elime damar gelmeye basladi ve aci ve agri oldu. Yaptigimda once banyoya gordim iyice beyaz sabunla gogsume masaj yapip tarafim. Sonra ciksr cikmaz ustumu giymeden emzirdim. Bide tikaniklik ne tarafsa cenesi orda olsun alt cene kuvvetliya daha rahat cekiyo. Bebek emdikten sonra bide hemn ardindan iyice bastira sıka sıka sagdim. Sonra her emzirmeden once o bolgeyi sicak su yorbasiyla dorek degil biseye sarili olaeak iyice masaj yapar gibi isittim sonra emzirdim. Sık enzir ama diger tarafida ihmal etme

biogaia damla kullanan var mı kızlar dün doktorumuz çok gazlı bi bebek olduğunu söyledi eşime aldırdım dün akşam 23 30 da verdik ne zaman etkisini gösteriyor kaç gün kullanmak gerek ?
Bir hafta canım
Cnm bh aralar bendede oluyormus gibi oldu elime damar gelmeye basladi ve aci ve agri oldu. Yaptigimda once banyoya gordim iyice beyaz sabunla gogsume masaj yapip tarafim. Sonra ciksr cikmaz ustumu giymeden emzirdim. Bide tikaniklik ne tarafsa cenesi orda olsun alt cene kuvvetliya daha rahat cekiyo. Bebek emdikten sonra bide hemn ardindan iyice bastira sıka sıka sagdim. Sonra her emzirmeden once o bolgeyi sicak su yorbasiyla dorek degil biseye sarili olaeak iyice masaj yapar gibi isittim sonra emzirdim. Sık enzir ama diger tarafida ihmal etme
benim çok üstler yada kol altıma doğru oluyor o zaman çenesi nasıl oraya değecek ki

Benim bildigim kadariyla icerideki deriyi sadece su ile yikamaknlazim. Islak mendil degdirmeyin diyorlar. Bizim icinde gecerli sabunla yikamamak lazim.
Kuzum su pamuk kullanıyorum her seferinde yıkamam imkansız banyo yukarıda tek başıma da kokarım alt katta lavabo var ama minik yapamam sanırım

Mamayi ne sıklıkla veriyorsun kaç CC ? Bende günde bir kere nadir 2 kere veriyorum
Canim ben sık veriyorum her memeden sonra ama cc si benim kutuda mesela 2-3 ay bebek 150 cc 7 ögün yaziyo ben 5 ogun 90 cc 1 ogun 120 cc veriyorum biz 68 gunluguz benim sutum yetersiz ben bebegimin tepkilerinden bunu anliyorum asla sadece meme emdikten sonra uyumaz vızirdar aglar yanaklarina dokundugumda deli aranir dili dısarı çikarir yalanır bu aralar yine doymaamaya basladı 120 cc çikabilirim dr danışıp

Aynen o.pozisyon. memeyi emerken.emzirdigin.tarafin kolunun sltindan.sirtina.doğru gidecek bacaklar.woolnat kundak.canim sıfır ter bizde.

Evet sindirilip sut olmasi bir besinin 12 saatmis. Bir kitapta okumustum.ordan aklimda kalmis

Valla yaptigimiz masrafla 1 degil 50 fakire fayda saglardik. Ama annem cok istedi. En azindan magnetlerimiz losevdendi. Az bucuk.ise yaradik
O neden sorusunu.sormayalim cikamayiz isin icinden :) .

Allah allah madem oyle onemli bir sey bana niye demediler hic.

Canım belki unutmuşlardır kahveci34 kahveci34 dediği gibi ph yapisi bozulmasın diye elemiyoruz dedi hemşirede

Ama yinede temiz olmalı demek ki bizde sorun çıktı :(

Bu woolnat kundak değil uyku tulumu mu kuzum sen uyku tulumunu mu aldın

İlk çocuğunda veya duan idrar yolu enfeksiyonu yaşayan var mi kızlar doktor bize bactirim antibiyotik verdi ağlıyorum canım sıkkın minnacık çocuk daha 2 aylık bile değil 10 gün antibiyotik kullanacak içim sıkılıyor düşündükçe :( Allah beterinden korusun başka dert versin tabi ama o kadar dikkat etmeme rağmen genital temizlikten olur deyince doktor çok üzüldüm dikkat etmeme rağmen nasıl oluyor anlamıyorum soguktan olur mu dedim yok olmaz dedi silikon uçla emiyor hijyenik olmamasıdır ondan mi dedim hayır dışardan mikropla olmaz temizlikle alakalı oradan alır dedi
Sirkeli suyla mi silsem acaba bize sirkeli su öneriyorlar ki ben çoğu kez onunla atlattım kasıntımı vs yakar mi ki kukusunu çok

Benim ilk 10 günden kalma sütlerim var ayrıca onu mu versem kıza onlar daha yağlı renginden sen belli ama biberonu tekrar ortaya çıkarmak istemiyorum silikon ucumla bile emmez diye şırıngayla da inanılmaz şekilde diliyle itiyor nasıl versem ki :/

doydugunu cisinden ve kilo alimindan anlarsin cnm birde iki göğsunu emzirdin gazini çikardın yatırdin oyun oynayacaksınız elini yanaklarina degdirdiginde agzini aciyo dilini disarı çikarıyosa tam doymamistir
Hep aranıyo hem emziriyorum hem mama veriyorum doymadı diye sonra da kusuyo fıskırarak

Hep aranıyo hem emziriyorum hem mama veriyorum doymadı diye sonra da kusuyo fıskırarak
Kuzum emzik kullanıyor musun sakinlemek için aranıyor olmasın kusuyorsa doyuyordur çocukların tek bildiği şeylerden biri emmek o yüzden aksama kadar emme refleksi yapar sen onları yapınca aç mi sanıyorsun acaba

Bu arada arkadaşlar erkek çocukları olan arkadaşlar erkek çocuklarında sunnet derisinden vs ıdrar yolu enfeksiyonu çok görülürmüş eger cidden uyumayan huzursuz bi bebeğiniz varsa kesinlikle idrar testi ve kültürü yaptırın gazdan değil ondan da ağlıyor olabilir bizim gibi gerçi bizim ki kız bebek ama :)

Back
X